2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Antep bizden net adımlar attı İsmail Cem Ulusoy gitti Can Öğüt, Metin ve Muhsin 'i aldı.
Uzun yada guard hiç olmazsa bir bölgeyi halletmeliydik. 3 numaraya Erkan Yılmaz alsak da ligde sıkıntı yaşarız

Kenan'in kaldığı haberini baskerfaul de girmiş. 3 takım daha ilgilenmiş biri Türk Telekom'mus diğerlerinden biri KSK olabilir bir diğeri de biz olabiliriz. Erkan Türk Telekom işi kesin gibi gözüküyor.Ahmet için de Bursa deniyor. Egehan da kesin gitti ise zaten serbest oyuncu kalmadı piyasada .Erten'in durumu nedir acaba 🤔.Yenge de Galatasaylisin üzerine cimbom rolü ile ünlü oluyorsun bir Buğrahan'i ikna eder insan 😀

Biz burada Buğrahan Egehan Erkan falan konuşuyoruz ama acaba yönetimin belirlediği hedef ne? Yerli piyasasında üst seviye oyuncu kalmadı. Eğer hedefimiz playoffta yarı final, avrupada da gidebileceğimiz yere kadar gitmekse söylesinler de boşuna paralamasın kendini kimse, yunus emrelerle de yapılır onlar.

Bonservisle yerli alma ihtimali açıkçası bana çok saçma geliyor. Geçen sene aldık ama yapılanmaya geç başladık, alternatifimiz kısıtlıydı.

2-3 hafta önce net katkı verebilecek yaklaşık 15 tane yerli boştayken bunlarla anlaşmayıp şimdi aynı adamlara bonservis mi vereceğiz? Zaten bu oyuncular dışında sözleşmesi devam eden iyi yerli pek yok. Bir tek Furkan var sene başı boşa düşmeyen, ona da en az 500 k ister Beşiktaş

Furkan dışında yok öyle bir oyuncu evet ama Doğuş ve Onuralp'in sözleşme ayrıntılarıni bilmiyoruz mesela sezon bitmeden tamamen kapalı kontrata imza atmamış olabilirler belkı önceden belli astronomik olmayan bir çıkış bedeli vardır .
Her durumda yabancıları da görmeden enseyi karartmamak lazım bence

Tahmin ettiğimiz gibi Ahmet@Bursa , Samet@FB işi kesinmis. Bir tek Egehani anlamadım kesinse Efes beyi bekliyor resmi açıklama için sağlık kontrolünü mu 🤔

Burak Elmas yönetiminin seçim tarihindeki yanlış seçimi yüzünden hemen hemen herkesi kaçırdık. Basit bahanelere sığınmak kolay ama şu seçimi 2 hafta önce yapabilsek burada bahsedilen oyunculardan 1-2 tanesini kesin alırdık. Bunu yapmadın bari kendin alsaydın ama başkanlığı bırakıyorum diye hiçbir şey yapmadın. Dursun Özbek'in gelmesine hiç sevinmedim ama basketbol adına sevineceğimiz ne varsa onu da eski yönetim aldı götürdü. Erden Timur bu sene daha iyi olacağız dedi ama yabancı çok iyi seçmekten başka ne yapabiliriz ki? İnşallah aldıklarımız tutar tabi. Bir de o kısmı var. Sonuç olarak eski yönetim tarihin sayfalarında hep Galatasaray'a ihanet eden bir yönetim olarak kalacak gözümde. Çok yazık olacak bu havaya. Üzülüyorum.

Mazeretleri var ama Yunus ve Mahir'i ile anlaşan diğer oyuncularla da anlaşabilirdi. Olmadı belki ama bu da bir tercihe denk geliyor. Paran kimseye yetmiyorsa da açıkça belirt, bütçe artırıp daha iddialı takım kuracağız Ş.Liginde final seneye EL hedefliyoruz demeyin.

Ben su yerli transfer isinin bu kadar gundem olmasini bile yanlis buluyorum. Pasaporta gore degil performansa gore kadro yapalim raziyim. Sadece yerli olacak diye piyasayi arttiran oyuncularin pesine dusmeyerek cok dogru is yapiyoruz, malum butcemiz limitli. Yoneticilerimiz seneye kalacaksa genc transferi veya altyapi atilimi yapsinlar raziyim. Nitekim cogunluk rotasyon zaten yabancilari dogru secip secmedigimize bagli olacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben su yerli transfer isinin bu kadar gundem olmasini bile yanlis buluyorum. Pasaporta gore degil performansa gore kadro yapalim raziyim. Sadece yerli olacak diye piyasayi arttiran oyuncularin pesine dusmeyerek cok dogru is yapiyoruz, malum butcemiz limitli. Yoneticilerimiz seneye kalacaksa genc transferi veya altyapi atilimi yapsinlar raziyim. Nitekim cogunluk rotasyon zaten yabancilari dogru secip secmedigimize bagli olacak.

Performansa göre adam alıyorsak Yunus ve Mahir'i neden aldık? Yapamadılar işte abi. Bunu söylemek kimseye ayıp olmaz.

Fener niye bıraksın hem Ahmet'i hem de Tariğ"ı?Yerlerini kimle doldurabilir ki?Ancak oyuncular daha uzun süre almak için ayrılmak isteyebilir, yoksa para olarak kimse fenerin üstüne çıkamaz,Efes belki.

Levent Yavuz yazmış seriden önce Ahmet'i bitiren adamlar Tarık ile neden görüşmeye yeni başlamış 😀 biraz FB yönetimine mesaj için menejer yaptırması haber de olabilir .

Burak Elmas yönetiminin seçim tarihindeki yanlış seçimi yüzünden hemen hemen herkesi kaçırdık. Basit bahanelere sığınmak kolay ama şu seçimi 2 hafta önce yapabilsek burada bahsedilen oyunculardan 1-2 tanesini kesin alırdık. Bunu yapmadın bari kendin alsaydın ama başkanlığı bırakıyorum diye hiçbir şey yapmadın. Dursun Özbek'in gelmesine hiç sevinmedim ama basketbol adına sevineceğimiz ne varsa onu da eski yönetim aldı götürdü. Erden Timur bu sene daha iyi olacağız dedi ama yabancı çok iyi seçmekten başka ne yapabiliriz ki? İnşallah aldıklarımız tutar tabi. Bir de o kısmı var. Sonuç olarak eski yönetim tarihin sayfalarında hep Galatasaray'a ihanet eden bir yönetim olarak kalacak gözümde. Çok yazık olacak bu havaya. Üzülüyorum.

Bu seçim Dursun Özbek aday olsun diye ertelendi hatta normal tarihinde yapılsaydı seçim kendisi aday bile olamıyordu. Göreceğiz bakalım orda burda iddialı olacağız diyip duruyorlar işi yapamayınca ne bahane bulacaklar. Bu arada ortam geçen seneki gibi hiç değil, çoğu oyuncuyla ilgilenmedik bile. Geçen sene en azından ilgilenip elden kaçırıyorduk.

Erten Gazı sonradan bir uzatma yayılmadi ise şu an serbest oyuncu 2020'de 1+1 sözleşme yapmış.
Erten'i beğenirim ama bizim açımızdan ordan olumlu yanıt alsaydık atletizmi ile öne çıkan Yunus'u almazdik. Kaldı ki yaşı ve sakatlık durumu olan Doğuş yerine Erten hazırlanıyor neden gitsin yada Efes bıraksın. Keşke olsa ama zor.

Belki son dk ayıp olmasın diye fahiş maliyete bir yerli alırlar yoksa 3 yerliyle kapattık transferi bence. Son dakikaya kalmak da fiyatları yükseltiyor neyse onlar pilav yesinler playoff a oynarız olmadı bu sezon.

Erten'i beğenirim ama bizim açımızdan ordan olumlu yanıt alsaydık atletizmi ile öne çıkan Yunus'u almazdik. Kaldı ki yaşı ve sakatlık durumu olan Doğuş yerine Erten hazırlanıyor neden gitsin yada Efes bıraksın. Keşke olsa ama zor.

Belki son dk ayıp olmasın diye fahiş maliyete bir yerli alırlar yoksa 3 yerliyle kapattık transferi bence. Son dakikaya kalmak da fiyatları yükseltiyor neyse onlar pilav yesinler playoff a oynarız olmadı bu sezon.

Erten zor gibi evet altyapı oyunculari olduğu için gönül bağıda var ama Buğrahan ile uzattılar Erten uzamadi ise herşey güllük gülistanlık değildir belki yalnız birinci senenin sonunda daha uzun bir kontratla yenileme de yapılmış olabilir zaten