Alan williams'ın dış atışı yok. 4 numara olarak alınma olasılığının olduğunu sanmıyorum.Kubandaki Alan Williams boşta ya da aynı takımdaki eski oyuncumuz Greg 4 numara için nasıl olur sizce
Alan williams'ın dış atışı yok. 4 numara olarak alınma olasılığının olduğunu sanmıyorum.Kubandaki Alan Williams boşta ya da aynı takımdaki eski oyuncumuz Greg 4 numara için nasıl olur sizce
Ya Furkan bir bakıma haklı olabilirsin de, şu aldığımız ve konuşulan isimlere bakınca gelmesi bence mantıklı. TBSL' de 13 maçta 15.2 sayı, 6.2 blok ortalamasıyla oynamış, ortalama 22.7 dk süre alıp. Madem hedefsiz bir kadro kuruyoruz, 33 lük sakat Morgan yerine Petrusev' i almak daha cazipti. Ben, Kerry, Kravish gitti, nasıl olsa bütçemiz var daha iyilerini alırız derken, pota döven Floyd' la, yarı sahayı dönene kadar iki hücüm geçirten Morgan' ı aldık. Daha ne olsun.
Ennis için buyout ödeyeceğimizi sanmıyorum. Parasızlıktan 2. sınıf yerlilere yönelip yabancı transferinde buyout ödeyene gülerler. Muhtemelen Ennis ile takımı arasında bir problem çıkmıştır. Aralarında anlaşıp yolları ayırmışlardır
Allerik freeman konuşuluyor geçen sene frutti extra bursasporda iyi işler yaptıktan sonra cska ya tranfer olmuştu cska moskovayla da sözlesmeşmesi bitti alırsak muhteşem bir transfer olur
Herkese Merhabalar,
İş yoğunluğu vs derken çok girip yazma fırsatım maalesef olmuyor. Ama tüm yazılanları ve görüşlerinizi sürekli takip etmekteyim. Forumun böyle saygın ve bilgili bir şekilde devam etmesini sağlayan herkese teşekkür ederim.
Dylan Ennis için sürekli izlediğim bir oyuncu olduğundan affınıza sığınarak çok teknik olmasa da bir kaç bilgi vermek isterim.
Set temposu yüksek ve enerjisini direk sahaya yansıtan bir oyuncu. Sürekli maçın içinde. Topsuz oyunda pek etkili değil. Genelde toplu olarak kendi pozisyonunu üreten ve potaya dripling yaparak bitirmeyi seven bir oyuncudur. Çizgi gerisinden ortalama bir şutu var. Gününde değilse maalesef çok zorluyor. Ama eğer günündeyse durdurulması gerçekten zor bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Burada kadro kimyası açısından Bost ile birlikte yüksek tempolu oyunlarda özellikle iç sahada seyirci ile birlikte güzel bir ikili olacaklarını düşünüyorum.
3 sezondur izlediğim bir oyuncu ve benim açımdan en sevdiğim özelliği fark ne olursa olsun maçı bırakmayan sürekli isyan eden bir yapısı var. Özellikle iç sahada geride olduğumuz maçlarda yaktığı ateş ile çok maç çevireceğimizi düşünüyorum.
Sayabileceğim tek eksi yönü gününde olmadığında çok basit atışları bile bitiremiyor ama halen zorlamaya devam ediyor. Ama burada koç faktörü devreye gireceğinden bize gelmesi durumunda bu durumunda en minimize edileceğini düşünüyorum
Kızılyıldızla anlaşmış zatenAbi çok kötü oyuncu Petrusev ya
3 yada 3/4 değil miydi İtalyada oynayan Trento'da. Oysa fena oyuncu değildi diye hatırlıyorum combo guard farklı oyuncudan mı bahsediyoruz acaba karıştırmış olabilirimSu adam Biri ile anlastimi ? Ben bulamadim...
Combo Guard icin bence Bosta ise cökelim
JORDANCAROLINE
Canaan'in pg yetenekleri düşündürüyor. Bost'un olmadığı Melo-Canaan yanyana iken bile zorlandık organize olmaktaisaiah canaan da son durum ne ?
Bu 3 lu pg/sg kombinasyonu olarak iyi ancak undersize kalabiliriz. Yerlilerde sağolsunlar ana parça alamadık. Yunus dışında ne kanatta ne ön bölgede topa yon verecek yerlimiz yok. İyi adam bulamazsan Canaan kalır bence.Haklısın ama ennis bost cannaan iyi bir üçlü olabilir
Bende pozisyonu karistiyor olabilirim 3,5 oynuyorsa onada zaten ihtiyacimiz var.3 yada 3/4 değil miydi İtalyada oynayan Trento'da. Oysa fena oyuncu değildi diye hatırlıyorum combo guard farklı oyuncudan mı bahsediyoruz acaba karıştırmış olabilirim
Dylan Ennis Bost'la Monaco'da birkaç ay birlikte oynamışlar sonra Zaragoza'ya gitmiş Ennis. Iyi transfer olur gibi geliyor, buyout ödenmeyecekse. Bost'a benziyor tarzı tecrübeli de.