Direkt oyun kurucu olan Bi oyuncu alacağımızı sanmıyorum.Karşıyakadan tony taylor bu bütçeye gelebilir fena bi oyuncu değil
Direkt oyun kurucu olan Bi oyuncu alacağımızı sanmıyorum.Karşıyakadan tony taylor bu bütçeye gelebilir fena bi oyuncu değil
Valla isim olarak bilmiyorum ama Nba'den oyuncu kovalıyoruz gibime geliyor.4 numara gelcekmi acaba raymar morgon var orası merek konusu
Dış şutu olan Bi 4 numara gelebilir. 2 ve 3 numaraya da yabancı alınacak yüksek ihtimalle. İsim olarak bilmiyorum ama Nba'den oyuncu kovalıyoruz gibime geliyor.
Melo'ya kıyasla daha verimli olacağına inanıyorum. Özellikle PG özellikleri de taşıması dolayısıyla bost ile daha iyi Bi ikili olurlar. Tek handikap 188 olması gibi duruyor.Dylan Ennis instagramdan Galatasaray Baketbol'u takibe almış. Gelme ihtimali var gibi duruyor ki gelirse sevinirim.
Kariyeri Bost'u andırıyor. Kısa süreli Euroleague denemelerinden sonuç alamayıp Eurocup'un iddialı takımlarından Canaria'da iyi sezonlar geçirdi. Eurocup çeyrek finalinde sürpriz şekilde Andora'ya kaybedip ligi 8. bitirerek Barca'ya play offlarda zorluk çıkardılar. Mesela Melo'nun geldiği Fuenlabrada düşmemeye oynuyordu
1-2 oynayabilen Melo kadar iyi 3'lüğü olmasa da orta mesafeleri etkili kullanan savunmada Melo'dan daha iyi bir oyuncu
Galatasaray'ı takibe almış.Olucak gibi bu transfer.Kaliteli ve tecrübeli çok yaşlı da değil. Hayırlısı olsun.Andorra'da oynadığı sezon bize karşı izlemiştim. Fena gözükmedi gözüme ama ondan sonra pek takip edemedim. Bu yıl daha çift top yönlendiricili bir sisteme gideceğiz sanırım eğer haber doğruysa.
Kubandaki Alan Williams boşta ya da aynı takımdaki eski oyuncumuz Greg 4 numara için nasıl olur sizce
Efes' te fazla süre bulamayan Petrusev' i almak hepinden daha mantıklı olurdu. Efes kadrosunda düşünmüyor, yaz liginden sonra da boşa çıkar büyük ihitmalle. Değerlendirebilirdik.
Abi çok kötü oyuncu Petrusev ya
Abi çok kötü oyuncu Petrusev ya