2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Son senesinde 17 sayi 7 ribaund ortalama ile oynadi Eurocupta ,Sert adam lazim bize iceriye girdimi saglam oyüzden kaldiki bütcemiz icin uygun
Bu adama istikrarsiz demekde nebilim..
Bütcemiz 10m dolarda benimmi haberim yok

17 değil 14 sayı sanırım.KSK alabilir belki bu adami .

Son senesinde 17 sayi 7 ribaund ortalama ile oynadi Eurocupta ,Sert adam lazim bize iceriye girdimi saglam oyüzden kaldiki bütcemiz icin uygun
Bu adama istikrarsiz demekde nebilim..
Bütcemiz 10m dolarda benimmi haberim yok
Sadece gücü ile oynayan Bi oyuncu.Șut mekaniği çok kötü. Üçlük yüzdesi malum.serbest atıșı da problemli. Homesley i tercih ederim.

T.Daniels'tan sonra G.Grant da Milan ile yollarını ayırmış. Aslında ikisinin de bizim seviyelerde fark yaratacağını düşünüyorum. Hatta Grant'i almak maddi açıdan çok yormaz muhtemelen ama Daniels'e para yetmeyebilir.

Forvet,uzun guard falan diyoruz da Canaan ile ilgili en ufak dedikodu görmedim öyle dilenen taraftar falan yok günün sonunda bizde kalma olasılığı artıyor sanki biz vazgeçmedi isek

Bost ve Ennis açıklansa da rahatlasak

Ennis hala Canaria'nin sözleşmeli topçusu resmi bir fesih yok henüz o iş bugün yarın bitmez muhtemelen. Zaten bu noktadaki transfere yüzde yüz gözü ile bakmak da zor sanki.

Bost için menejerlik şirketi değişecek deniyordu genelde sözleşmeler ay başlarında bitiyor destek bugün yarın açıklanmazsa ne kadar bekleriz kestirmek güç

Hahaha o kadarını biz arkadaşlar arasında da toplardık ya. Yok yapılanma, yok hedef EL, yok bütçe artışı. Ben başından beri inanmadım da çok gaza gelenler vardı, geçmişi ortadayken hâlâ Dursun Ö. destekleyenlere 3 bile çok gerçi. Gelsin büyük sponsorlar, her kulvarda şampiyonluklar. Hayırlı olsun. Başarılarının devamını diliyorum.