Gayet şaşırtıcı ve iyi bir transfer olur. Tam Emiliano yazmış diye sevinecektim ki Türkiye'den bir kaynak diye yazmış.
Pivota da çekin bir Sofoklis. Bireysel antrenmanlarına devam ediyorsa sorun yok bence. Tam bizlik oyuncu.
Kerry'den sonra Nigel Hayes iyi olur aslında.Yani 400 Bin Dolar versek Nigel Hayes'i ya da Jaron Blossongame'i alamaz mıyız? Neden Caloiaro gibi seviye düşmüş bir oyuncuyla zaman kaybediyoruz anlamıyorum.
Kerry'den sonra Nigel Hayes iyi olur aslında.
Pek beğenmem Caloiaro'yu Banvit'ten beri ısınamadım bir türlü EL ve Maccabi'de cv si de fikrimi değiştirmedi. Kağıt üzerinde ve oyuncu özellikleri açısından Galatasaray'ın seviyesine göre fena transfer olmaz ama asla " steal " değil bence.A source in Turkey says Galatasaray could sign Angelo Caloiaro.
Caloiaro spent the past four seasons with MAccabi Tel Aviv
Haber dili biraz şüpheli geldi ama böyle birşey var
Furkan sanki şampiyonlar ligi değilde eurocupta olsak transferler daha farklı olacakmış gibi geliyor bana.Kısa savunabilen, iyi bir şutör. Takımın genel yaş ortalaması bir tık yüksek gibi ama 3-4 oynaması bir tercih sebebi. Blackshear olmayacaksa okeyim ben
Furkan sanki şampiyonlar ligi değilde eurocupta olsak transferler daha farklı olacakmış gibi geliyor bana.