2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Yabancilardan Melo ve Kerry,yerlilerden Sadik ve Okben kalmali.Canaan’i tutamayacagimiz icin yazmiyorum.Kalan herkesi gonderelim imkan olursa tabi.
 
Öncelikle kim başkan olursa olsun basketbol a.ş. kurulmalı ve bununla birlikte şube Erden Timur'a verilmeli bu yapı bozulmamalı. Geçmişte yapılan hatalar yapılmayıp bu yapı da bozulmadığı sürece mevcut kadronun başta yerli rotasyon olmak üzere ufak takviyelerle daha iyi yerlere gelebiliriz.
 
Öncelikle umarım gelecek olan yönetim mevcut yapıyı bozmaz. Belki başarılı olamadık ama yıllar sonra doğru bir yapı kurulması için adımlar atıldığı kanısındayım.

Diğer taraftan da; bence en kritik hamle kaliteli Türk oyuncular almak. Eğer Bursaspor, Tofaş, Karşıyaka alabiliyorsa bizim de almamız lazım artık bütçe bahane olmamalı. İstikrardan yana biri olarak Dee, Blackshear kesin kalmalı diyorum. Melo çok özel bir skorer, ancak benim için vazgeçilmez değil.

Hayalim olan ve uçuk bir bütçede gerektirmeyen kadro:

Doğuş Özdemiroğlu - Dee Bost - Tan
Onuralp Bitim - Yabancı - Rıdvan Öncel
Okben Ulubay - Yabancı - Erkan Yılmaz
Kerry Blackshear - Sadık Kabaca
Muhsin - Alpha Kaba

Bu kadroya bir de 4/5 oynayabilen bir 6. Yabancı kat, hatta bütçesi uygunsa Kravish bence 6. Yabancı için çok uygun.

Erkan 4 ü , Onuralp 3 ü yedekler. 2 nolu yabancının kreatif olması şart ama savunması belli düzeyde biri olmasını yeğlerim. 3 için ise Shipp ya da Fener’deki Dyshawn Pierre tarzı bir oyuncu elzem.

Pistiolis hocanın scout özelliğini övüyorlar, ben 2 ve 3 e ilginç oyuncular geleceği kanısındayım.

Umarım eski zafer dolu günlere döneriz.
 
Dee Bost/Berk Ugurlu/Eray
Melo/Muhammed Baygul
Sam Dekker/Erkan Yilmaz
Kerry/Sadik
Alpha Kaba/Muhsin
Sezon icinde 6. ve 7. yabanci takviyeleri gelir.
 
Bahçeşehir bırakmadıkça oyuncu alamayız Baygül için tren kaçtı keza sene başında Egemen Onuralp Kartal Can Korkmaz hatta Berk Uğurlu vs bile alınabilirdi ilk tercihlerimiz ise Göksenin ile uzatmak Ege ve Canberk oldu sanki peşlerinde çok takım vardı.

Bu yaz işimiz daha zor bonservis ödemek bile çözüm olmayabilir Fenerbahçe Ismeti Bahçeşehir Erkanı bırakmaz.

Furkan Haltali için bonservis ödeyerek alma ihtimali olabilir baskasi almazsa tabi Efes Egemenden çıkarsa kaçırmamak lazım, Berk Uğurlu ve Muhsin alınabilir mi hepsi zor transferler. Geçen yazı kötü geçirdik bu yaz çok daha maliyetli alırsın aynı adamları Onuralp vs efes yapar muhtemelen.

7 yerlinin anlami yok süre veremiyorsun zaten 5 yerli olsun kaliteli olsun Okben kalırsa 6 olsun en fazla. Gokseninin kontratı var nasıl göndereceksin talibi çıkmaz. Çok zor işimiz yerli olarak umidim yok treni kaçırdık evet, 1-2 ekleme gelir en fazla.
 
Efes ile yarışamayız eyvallah ama Efes de en fazla 2 adam alır yani. Doğuş olmaz Berk olur, Onuralp olmaz, Egehan olur. Artık Pulgar- Assunçao gibi ölü yatırımları doğru yere kullanmalıyız diye düşünüyorum.
 
Can, Doğuş, Metin Türen, Tolga, Yiğit
Canberk,Sadık, Okben, Rıdvan, Göksenin
2 tane daha buraya 6lıdan almak lazım
 
Eşref Hamamcıoğlu seçilirse bu seneyi arayacağımızı düşünüyorum. Kim seçilirse seçilsin Nef umarım sponsorluğa devam eder...
 
Eşref Hamamcıoğlu seçilirse bu seneyi arayacağımızı düşünüyorum. Kim seçilirse seçilsin Nef umarım sponsorluğa devam eder...

Tam tersi benim bildiğim eşref hamamcıoğlu basketbolu seviyor ve daha fazla destek verir ama Erden Timur'un küstürülmemesi lazım hatta direk onun yönetimine bırakıp daha fazla sponsor bulunması lazım bütçeyi 4-5 seviyesine bile çeksek çok iyi olur
 

Üst