2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Kelsey Mitchell yerine daha takım için oynayan ve egoist olmayan bir oyuncuyu tercih ederim.

McGowan'ı şikeciler Türk yapıp kadrolarına katacaktı ses çıkmaması ilginç hala.
K. Mitchelli bir kaç videosunu izledim , sayı potansiyeli yüksek bir oyucu. 3 ve 2 sayı tehdi iyi , içeri drive yapıyordu.
en son WNBA istatistiklerinde assit sayısıda hiç fena değil, ama çok iyi bildiğim bir oyuncu değil.
 
Koç olarak Ekrem Memnun olmayacaksa yerli olarak tek doğru isim bence de Efe Güven olmalıdır.

Işıl, Pelin, Sude, Meltem ve Tuğçe ile yerli isimler bir nebze iyi. Keşke Melis kalsaydı ve Tilbe de kadroya dahil edilseydi o zaman çok daha güzel olurdu. Fenerbahçe, Kiah Stokes'i bırakacaksa kaçırmamak lazım.

Yabancı transferlerde ismi geçen isimler kaliteli ama bakalım doğru isimler mi? Ben bütçenin az olacağını ve yabancı kalitemizin çok üst düzey olmayacağını tahmin ediyorum...
 
Galatasaray’ın ilk yabancı transferi daha önce ülkemizde Beşiktaş,Botaş ve en son Elazığ İl Özel İdaresinde oynayan Wnba takımlarından İndiana Fever’da oynayan Kelsey Mitchell olduğu kulağıma geldi. (Mountain4110)
 
Baş antrenörünü belirlemek üzere olan Galatasaray yerli transferinde Merve Uygül'ü kadrosuna ekledi. Son olarak Nesibe Aydın Gençlik SK forması giyen 1988 doğumlu oyuncu bu transferle birlikte eski takımına dönmüş oldu. (Basketmerkez1)
 
Daha önce Galatasaray ile prensipte anlaşan Tuğçe Canıtez sürpriz bir kararla Hatayspor'a transfer oldu. Galatasaray'dan beklediği rakamı alamayan milli oyuncu tercihini Hatay'dan yana kullandı. 1990 doğumlu Tuğçe her iki forvet pozisyonunda görev yapabiliyor.
(Basketmerkez1)
 
Mountain4110 hesabını tanımıyorum, zaten yeni açılmış ve çok az takipçiye ulaşmış profili bile doğru düzgün oluşturmamış bir hesap. Basketmerkezi ise aleni Galatasaray düşmanlığı yapan, özellikle 2020-2021 sezonunda erkek takımımız hakkında çok provokatif haberleri defalarca utanmadan girmişliği bulunan bir hesap. Kendisi ile site yönetimi olarak gerek bireysel gerek toplu olarak defalarca tartıştık, bunları yapmaması için uyardık hatta deşifre etmeye çalıştık.

Hepimiz olan biteni çok merak ediyoruz elbette ve yeni sezon için doğru düzgün bir yapılanma oluşturulmasını istiyoruz. Eğer kamuoyu oluşturulacak bir konu varsa da erken aksiyon alabilmek için erken haberleri kovalıyoruz. Ancak böyle art niyetli insanların ne ipiyle kuyuya inelim, ne de bunların işine gelecek/tıklanma kazandıracak şekilde kaynak gösterelim.

Hassasiyetiniz için şimdiden hepinize teşekkürler.
 
Efe Güven işi iptal Galatasaray çok süpriz bir isimle anlaştı,taraftarın asla hayır diyemeyeceği biri.
Galatasaray Kadın Basketbol Takımının Baş Antrenörü Ekrem Memnun oldu. Paylaşcaklar kaynak göstermeden lütfen paylaşmasın.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Üst