• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Işıl dönse ne olur ki. Tek başına şampiyon mu yapacak bizi? İyi bir kadro kurmayacaksak Işıla almanın da anlamı yok. Önce Ekrem hocayı mutlaka almalıyız.

İlayda tilbe ve esra ural dışında şu an ligde iş yapan yerli yok. İlayda yı istememenize şaşırdım arkadaşlar. Ben de tilbe yi çok istiyorum ama tilbe gelmiyorsa pota altına yerli ilayda gekiyordu bence. Yoksa pota altımız yine sıkıntı olacak.

Pota altına devşirme almamız gerekecek aksi halde.

Keşke mccowan'ı biz devşirebilseydik

İlayda, Esra falan aman ne diyorsunuz. Tilbe Polonya'ya gitmiş. Gizem Yavuz Emlak'a gitmiş. Işıl'ı mutlaka almalıyız. Melis de hala boşta galiba bari onla da uzatalım.

Ligde 3.4 isim dışında yerli uzun yok. Cidden yok bu arada bilginiz olsun. Kadro planlaması yaparken bunu düşünmemiz lazım.

Bahar Çağlar ile Harika Eldaş Emlak Konut ile anlaşmış. Uçuk rakamlar konuşuluyor TBF istediğini aldı.

Merve Aydın şikeciler ile 700 bin tl'ye anlaşmış. Böyle sıradan ve yeteneksiz bir oyuncu için inanılmaz bir rakam.

Melis Gülcan 900 bin TL istiyormuş.

Kadroyu antrenor mu kuruyor,baskan mi? Futboldada ayni durum soz konusu. Cenk Ergun daha hoca belirlenmeden basladi 6-7 kisi ile soz kesmeye. Iste Turk futbolu bundan yerlerde 0. Ya hoca begenmesse secilen bu oyunculari?

Seçimden sonra büyük ihtimalle Ekrem Memnun ve Işıl Alben geri dönüyor.

Saygılar.

Umarım 2 efsane tekrar yuvalarında bir araya gelir.

Işıl'ın gelmesini en büyük isteme sebebim bizim karakterimizin sahada olacak olması. Kimse sahada vurdum duymaz olamaz en azından. Yoksa yatırım yapmadıktan sonra şampiyonluk nasılsa hikaye.

Özge Yavaş, Gökşen Fitik, Gamze Takmaz -> Çukurova
İlayda Güner, Derin Yaya, Şevval Akalan -> Nesibe

Eski oyuncumuz Olivia Epoupa, Fenerbahçe ile anlaşmış...

(@JustWomensBasketball)

Galatasaray kadın basketbol takımı kadro tercihim :

Pelin , Sude Yılmaz , Arifecan Vardar , Simge Tokmak , Dearica hamby , Nisa Yalçın , Gintare , Tuğçe Canıtez , Zellous .

Son düzenleme:
Geri