2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Screenshot_20220805-154749_1.jpg
Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız Litvanyalı uzun forvet Aija Jurjāne’yi transfer ederek kadrosunu güçlendirmeye devam etti. Geçtiğimiz sezon KBSL’nin güçlü takımlarından Botaşspor forması ile izlediğimiz oyuncumuz Aija’ya 2022/2023 sezonunda sarı-kırmızı renklerimiz altında sağlıklı ve başarılarla dolu bir sezon dileriz.
 
Kamile-Pulvere-Putnina transferlerini bende beğenmedim.

Kamile mesela geçen sezonu bence iyi geçirdi ama orada top kullanan 3-4 oyuncudan birisiydi,o yüzden ön plana çıkabiliyordu.Bizde uzunlar kullanacaklar,Işıl-Pelin var.Geri dönen Meltem var.Bizde ön plana çıkamayabilir.

Putnina yerine bari keşke erken davranıp Dublijevic'i alabilseydik.
 
GALATASARAY KADIN BASKETBOL TAKIMI 🏀 2022-2023

Işıl Alben
Sude Yılmaz (Sakatlığı var)
Meltem Yıldızhan
Devran Tanacan
Merve uygul
Pelin Derya Bilgiç
Miray Balotu
Berna Şahin
Simge Tokmak
Arifecan Vardar
Aija Jurjane
Azura_Stevens
Kamile Nacickaite
Teira MC Cowan
İeva pulvere

Coach: Alper Durur
 
Son düzenleme:
Putnina, Pulvere, Kamile kötü yabancılar kabul ama unutmayın ki transfere 15 gün önce başladık. Ve geçmiş yıllarda yabancı oyuncuların yaşadığı çeşitli sorunlardan sonra kolay kolay elit oyuncu getirmek gerçekten zor bu sene sanki ligte play off yapalım yeter Avrupa da gittiğimiz kadar gidelim mantığıyla yola çıkıldı. Hayırlısı olsun
 
Aslında kulübün Euroleague yerine Eurucup oynamayı tercih etmesi bu sezonun özeti oldu. Zaten ligde birşey yapamayız diye düşünüp bari Eurocup oynayalım da orada kupa kovalarız diye düşünülmüş. Daha önce 2 kez aldığımız 2 numaralı kupayı bir kez daha kazansak ne olur kazanmasak ne olur. Fenerbahçe ile rekabet edemediğimiz her sezon bizler için eziyet sezonudur. Ayrıca bu takımda skoru kim yapacak? En kötü sezonlarımızda bile eline baktığımız iyi bir skorerirmiz vardı.
 

Üst