2022 Bitci Erkekler Türkiye Kupası | Fenerbahçe - Galatasaray NEF

Ülkedeki basketbol hakemleri komple men edilip yeni hakemlerle bir sistem kurulmalı. Tabii işe önce dopinçinin başta olduğu TBF’den başlamak gerekiyor. Çok kirli bir düzen mevcut, baştan aşağı pisliğe batmış.
 
İnsallah pek umut etmesemde yarın hakem hatalarını dile getirmek zorunda kalmayız.

Yarın Melo oynarsa,Kravish'den mi vazgeçmeliyiz yoksa hazır görünmediği için Ndour'dan mı sizce ?
 
Bu sefer benim de icimde kazanacagimiza dair bir his var.Tabi ki yerli rotasyonunda da,yabanci kalitesinde de iki takimin arasinda buyuk fark var.Ancak De Colo ve Vesely’nin olmamasi Fb’ye bu donemde iyi gelse de yarinki macta iki oyuncunun yoklugunu hissedecekler diye dusunuyorum.Kravish Booker’a ezilmezse,Gs maclarinda cosan Melih’i de bir sekilde kontrol edersek maci kazanacagimizi dusunuyorum.
Ama yine de cok zor isimiz.Basarilar teknik ekibe ve takima.
 
İlk maçı de colo bireysel olarak çözmüştü ama onların olmaması Fenerbahçe'yi tam tersi etkiledi ve belli bir oyun karakterine ulaştılar. 40 dakikanın her saniyesinde efor koyan, yetenekleri sınırlı ancak mücadele gücü yüksek, sert savunma yapabilen bir takım oldular ki bu bizim bu yıl en zorlandığımız oyun tipi. Şehmus iyileşmiş kadroda yer alacak gibi gözüküyor. // Pierria Henry, Markel Starks, İsmet Akpınar, Ekrem Sancaklı, Melih Mahmutoğlu, Şehmus Hazer, Tarık Biberovic, Marko Guduric, Dyshawn Pierre, Metecan Birsen, Achille Polonara, Jehyve Floyd, Devin Booker, Ahmet Düverioğlu kadroları. Starks ve Polonora dışarda kalabilir gibi gözüküyor.
 
De Colo ve Vesely olsa daha fazla şansımız olurdu. O zaman sadece bu ikiliye bağlıydı her şey. Şimdi ise daha takım görüntüsü veriyorlar. Savunmalarını da toparladılar. Biz ise savunmada bir türlü istikrar yakalayamadık ne yazık ki. Yüksek yüzdeli dış atış sokamazsak işimiz zor. Kaybederiz gibi duruyor. Umarım yanılırım.
 
Bugün favori olmayan iki takım finale çıksa ne güzel olur.Daçka karşısında kazanabilecegimiz 2 maçıda kaybettik,rövanş gibi olurdu :)

Takımımıza başarılar dilerim
 
Antep maçımız; normal sezonun tümündeki oyunumuzu bir kenara atan, sanki playoff provası tadında bir maçtı. Takım her şeye ve tribünlere rağmen full konsantre ile oynayıp reaksiyon verdi olumsuzluklara. Umarım bu kupa maçları aynı şekilde devam eder ve gerçekten bize playoff provası olur da ümitleniriz.
Karşı tarafta en istemediğim oyuncu Pierre. Çünkü hücumda ve savunmada çok agresif, geri adım atmak bir yana sürekli rakiple fiziksel dövüşte. Post oyunları da iyi. Ayrıca ribauntları da bozuyor.
 
Ben gene bildigimizi oynalayim derim. Fener oyunu savunmada gecirmek ister, bizim ise bu sene en iyi yaptigimiz karsi takimi duzen disina itmek.
7 sn de hucum edemeyiz tabi ama mumkun oldugunda gardlari serbest birakan kaos basketbolu ile risk almamiz lazim. Hizli oynayip fenerin savunmada ustunluk kurmasini engelleyip duzen disina cikartmamiz lazim.
He farkli oynayip kazanirsak da en cok ben sevinenlerden biri olurum, onlerine gecip buyuksun derim
 

Üst