• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022 Bitci Erkekler Türkiye Kupası

Tofaş 13 dkda 36 sayı attı Fenerbahçe'ye.

Skor 36-21 ve Fb molaya gitti.

Tofaş acayip.

İşte iyi oyunculara sahipsen aynı çeyrek 20 sayı geriye düşsende maçtan kopmayıp farkı 11 e çekerek devreye gidebiliyorsun.Son üçlük girmiş olsa 8 ile gideceklerdi.

2.yarı bakalım oyun Tofaş'a mı yoksa Fenerbahçe'ye mi dönecek.

Tufan'ında dediği gibi Fenerbahçe pozisyon pozisyon farkı eritti.2.çeyrek son 5dk skoru 4-13 Fenerbahçe lehine.

Fener'i isterim karşımızda.

Ben istemem abi ya cok formdalar.Booker falan mahveder bizim pota altini.

Şu mekanikle atılmış bir turnikenin o çemberden çıkması tam bir Fener balı.

Son hücum Fenerbahçe'ye kaldı.Fenerbahçe turlayacaksa bari uzatmaya gitsin öyle turlasın.Çok iyi hal aldı maç son çeyrek.

Henry'nin son topu kullandığını görünce bir trollük olacağını sezdim :D uzadı maç

Henry bilmiyorum da son hücumda Fener top kaybı yapar diyordum. Bu maçı alırsa Cook'un hırsı alır.

Pierre ve Melih'e çıkan fauller :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Off Berk'in bileği çok kötü oldu be.

Bu da Micic gibi bi saat kala hücum etmeye çalıştı ve içine etti hücumun.

Ennis çok zor atışa gitti.Elgin Cook kahraman olabilirdi,ah be.

All Star turnuvası değil,sezon sonuda değil Melih'e bak sen 7 üçlük ile 27 sayı attı.

Hakan Koseoglu Ennis’ten iyi oyuncuydu.

Shepherd falan inanılmaz kötü oyuncular ya

Tofas’in yabanci tercihlerini sezon basindan beri elestiriyorum.Cidden yillardir boyle basketbol akli olan bir kulup nasil olur da boyle yabancilarla yola cikar anlayamiyorum.

Pierre, Henry ve Melih hak etti maçı. Tofaş ilk yarıda boş şutları sokunca her şut girecekmiş gibi hülyalara dalıp tembelleşmeye başladı, zaten savunmada da kötü takım olunca yakalanmaları çok zaman almadı. Foyth yokken çok değerli bir galibiyet Fenerbahçe'den, bizim maç içerde mi olacak dışarda mı bilmiyorum ama Foyth gene olmazsa hemen her takımın Fener'i yenme şansı var. Tofaş'ın 2. yarı yaptığı gibi laubaliliğe düşüp mücadelede bile Fenerbahçe'ye yenik düşülmediği sürece.

Mac Bursa’da tarafsiz sahada.İnsallah bir mani olmazsa salonda olacagim bende.

Geri