Ergin hocanın milli takım sevdası, yönettiği takımları yakıyor diye düşünüyorum bilmiyorum doğru bir baglantı mı ama ne zaman yaz aylarını milli takımda geçirse yönettiği takımın ilk birkaç ayı çöp oluyor.
Hoca sakatlıkların olduğunu söylemişti ntvspor röportajında. Toparlayacaktır takım. Bu arada Efes maçı ne ara kafa kafaya geldi enson 2 sayı atmıştı Asvel.Ergin hocanın milli takım sevdası, yönettiği takımları yakıyor diye düşünüyorum bilmiyorum doğru bir baglantı mı ama ne zaman yaz aylarını milli takımda geçirse yönettiği takımın ilk birkaç ayı çöp oluyor.
Şans verilecektir. Sıfırdan kurulmuş bir takım ve hocanın neredeyse her sezon bu tarz maçları var.Ergin Ataman'a en az bir sezon şans vermeli Panathinaikos. Eğer 5-6 kötü sonuçtan sonra yolları ayırmayı seçerlerse bence hata yaparlar. Ciddi yatırım yaptılar takımın oturması için biraz zamana ihtiyaçları var ama iyi gitmiyor tabi ki bu bence de net.
Ergin Ataman'a en az bir sezon şans vermeli Panathinaikos. Eğer 5-6 kötü sonuçtan sonra yolları ayırmayı seçerlerse bence hata yaparlar. Ciddi yatırım yaptılar takımın oturması için biraz zamana ihtiyaçları var ama iyi gitmiyor tabi ki bu bence de net.
Belli de olmaz pana başkanı deli birazŞans verilecektir. Sıfırdan kurulmuş bir takım ve hocanın neredeyse her sezon bu tarz maçları var.
Bilerek böyle başlar diye bir şey akla yatkın değil ama sezonun sonuna daha formda girmeye çalıştığı aşikar. Yoksa bu maçları da çok iyi bir oyun olmasa da kazanmak istiyordur.Ergin hoca bilerek sezona böyle başlar takımdaki oyunculara ben burdayım mesajını verir. Daha sonra takım oturur o eksik gözüken bölgeye nokta atışı adam alır ondan sonra bi bakmışız finalde yumruk sallıyor...
Klasik halleri şikecilerin.fenerliler niye her karara homurdanıyor böyle? geride olmalarına kılıf mı arıyorlar anlamadım.