2023-2024 Euroleague

Maçın başından sonuna kadar PANA'nın hak ettiği bir galibiyet oldu.
Özellikle Mathias Lessort efsane oynadı.
Wilbekin çok kötü oynadı ve belki de Guduric ile birlikte mağlubiyetin 1 numaralı sorumlusu oldu.
Real Madrid-PANA finali izleriz diye düşünüyorum.
Keske Oly bir surpriz yapsa.Her ne kadar pazar aksami futbol takimimizin sampiyonluk macindan dolayi finali izleyemeyecek olsam da Pana-Oly finali cok yakisirdi.
 
Maç hücum üzerinden gitse belki şikecilerin bir şansı olabilirdi lâkin G’Ergin Ataman savunmacı 5’e dönerek fena kilitledi ve rakibi gererek aldı maçı. Vandallar maç sonu olay çıkarabilirler.
 
Ergin Ataman kesinlikle Euroleague’de son 5-6 sezonun en dominant performansini gosteriyor.Takimlarini sahada buyuttugu gibi kendisini de buyutmeye devam ediyor.

Efes’i son siradan aldi ilk sezonunda final oynatti.Devam eden iki sezonda sampiyon oldu.Pandemi nedeniyle yarida kalan sezon hocanin sanssizligi oldu.O sezon da normal sezonu domine etmisti.Sampiyonluk yine cok olasi gozukuyordu.

Yine Pana’yi dipten aldi ve ilk sezonunda finale cikti.Bunu sampiyonlukla da taclandirir insallah.
 
Iyi savunma yapamadigi her mac Olympiakos Alba Berlin’e bile kaybeder.Cunku kisalarinin hepsi iyi savunmacilar olmasina ragmen hucumda cok kisitlilar.Bugun savunma da yapamayinca ilk ceyrekte 28 yiyip sadece 10 atabildiler.Bu takim Oktay Mahmuti’nin ilk senesindeki Gs gibi.Iyi savunmayla var olur,kotu savunma yaptigi her mac yok olur.
 
Real Madrid her branşta kollanan şeref, karakter yoksunu bir camia olduğu için hiçbir başarısına saygı duymuyorum. Bu maçta da geride olsalar, bir pislik yapıp hakem desteğiyle rakibin en iyi oyuncularını diskalifiye ettirip haksız galibiyeti elde ederlerdi bir şekilde. Şikecilerin İspanya şubesi.
 
Son düzenleme:
Bir Final Four maçının ilk 15 dakikasında 42 sayı yiyorsan; 20 dakikada yaklaşık 60 sayı ile ilk devreyi bitiriyorsan, def olup gitmeye mahkumsun. Sıkıldım artık sizin gibi vasat takımların şansa F4 yapmasından ya da playoff oynamasından. Gözlerimizin hakkına giriyorsunuz parkedeki vasatlığınızla. Birincisini bir saat önce tekmeleyip gönderdiler. Diğerini de ilk 10 dakikada gömdüler. Finalde gözümüz bayram etsin iki güçlü takımın eşleşmesinde.
 
Ergin Ataman çok özel biri,Pana'da ilk sezonunda final yapıyor,bütçe artmış olabilir ama ne bütçeler var başarı gelmiyor,mesela Barcelona,Milano.

Fener'de başarılı oldu bence,sonuçta bu kadroyla final four yapmakta onlar için başarı.

Olympiakos için üzüldüm,finalde yunan derbisi istiyordum.
 
Ergin Ataman çok özel biri,Pana'da ilk sezonunda final yapıyor,bütçe artmış olabilir ama ne bütçeler var başarı gelmiyor,mesela Barcelona,Milano.

Fener'de başarılı oldu bence,sonuçta bu kadroyla final four yapmakta onlar için başarı.

Olympiakos için üzüldüm,finalde yunan derbisi istiyordum.

Abi zaten dedigin gibi ne butceler var basari gelmiyor.En onemlisi o butceyle dogru kadroyu kurup kimyayi oturtabilmek.Ergin Hoca bunu cok iyi yapiyor.

Bu sezon bile buyuk para harcadigi Vildoza ve Hernangomez’den katki alamamasina ragmen onlarsiz bir oyun oturtarak finale atti kendini.Bu inanilmaz birsey.Mesela Milano cok para harcadigi Napier,Pangos,Baron gibi oyunculardan katki alamadigi icin play-off bile yapamiyor.Ama Ergin Ataman o oyuncularin bile telafisini bir sekilde takim icinden giderebiliyor.
 

Üst