2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

uzatmaların son anlarında attığımız golle trabzonspor u yenmemiz şampi... olmasa da şamp..... dedirtti. psikolojik olarak çöküyor rakibimiz, sürekli sert oynamaya başladı bir 2 maç kırmızı kart görürlerse maç kazanmaları otomotikmen zorlaşır ve kendi sahamızdaki maçı da aldığımıiz an fark 9 olur ki avaraj da bizdeyken şampiyonluğu bırakır mıyız zor diyorum ....

Şaka gibi cidden ya.

Edit : Bu arada bu pozisyonun çizgi kamerasından görüntüsü yok mu ? Ben bu pozisyona gol değil diyorum başka görüntü bulamıyorum.Trabzonlular izdüşümü temas ediyor gol diyor başka net görüntü paylaşamıyorlar.

Yok çünkü yeni Türkiye'den siyasi ve finansal olarak daha büyük parçayı koparmak adına ödün verdikleri ve zorla yaptıkları bir iş bu yayınlar. Kesinlikle yatırım yapmıyorlar ve federasyona ödediklerinden fazla bir parayı mümkün oldukça akıtmıyorlar yayın kalitesine. Zaten hazır müşteri var ülkede yayıncılık kötü diye iptal edecek olan yok üyeliklerini. Bu posizyon için çizgi kamerası var mı bilmiyorum federasyonun VAR için kurdurttuğu ama yayıncı kuruluşta yok o çok net.

Bu pozisyon özelinde VAR protokolü hani atak başlangıç fazi diye bir şey tanımlıyor,top çıkarken yapılan ortaya bizim defans bilinçli bir şekilde kafa vuruyor ve top tekrar rakibe geçiyor yeni bir atak fazi basliyor ve sonucunda gol oluyor.Belki de çıkıp çıkmadığına bakmadılar bile faul ve ofsayt var mı diye baktılar.Yoksa top net çıktı görünüyor seyrederken.Esim çok üzüldü gole , ben de rahat ol iptal olacak nasılsa dedim.Gol verilince şok oldum.

Dybala'ya falan hiç gerek yok şu aşamada.
Hem sürekli sakat.
Hem yıllık 8-10 milyon euro her oyuncuya verilmemeli.
Umarım olmaz.

Dybala gelirse Ziyech ve Zaha gibi bir etki bırakır.
Bize koşan atletik fizikli oyuncu lazım.
Teknik ekip ve yönetim bunu görmüyorsa diyecek bir şey yok.

Son düzenleme:
Son dakikada deli gibi sevinsem de gelecek maçlarda hala korkuyorum. Köy kasaba takımlarından niye sürekli 3'er 5'er yiyoruz biz ? Bu sezon henüz aralık ayı bitmeden 30 GOL yemişiz. Bu nedir ? 4-4-2 midir ona dönün bari. Takım acayip bir şekle girdi ne olacağı belli değil her maç papatya falı. Arkaya bir top atılıyor, anca ağlardan çıkarken görüyorsun topu. Atan da Messi falan değil, vasat bir futbolcu oluyor.

Son dakikada deli gibi sevinsem de gelecek maçlarda hala korkuyorum. Köy kasaba takımlarından niye sürekli 3'er 5'er yiyoruz biz ? Bu sezon henüz aralık ayı bitmeden 30 GOL yemişiz. Bu nedir ? 4-4-2 midir ona dönün bari. Takım acayip bir şekle girdi ne olacağı belli değil her maç papatya falı. Arkaya bir top atılıyor, anca ağlardan çıkarken görüyorsun topu. Atan da Messi falan değil, vasat bir futbolcu oluyor.
Bu takım kalecisiz oynuyor bu sene. Bunu anlamak için Sadece Eyüp, Malmö ve Trabzon maçında yenilen golleri izlemeniz yeterli. Profesyonel hayatta duygusallığa yer yok. Devre arasında bu takıma iyi bir kaleci gelmezse lig şampiyonluğu zora girer. Avrupada da Prag gibi bir durum yaşanır. Umarım Okan hoca kendi kariyeri ve Galatasarayımız için gerekeni yapar.

Skrinar ve Dybala isimleri açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı.
Defansa Davinson tarzı atletik ve hızlı bir stoper beklerken Apokerim'den daha yavaş olan stoper aldık.
İleriye Osimhen ile çift forvet oynayacak Orban tarzı forvet beklerken tam tersi bir profilin adı geçiyor.
Sonumuz hayır olsun.

Bir üstte ki mesajda Orban demiştim şimdi gündeme gelmiş. Çok sevindim. Orban ya da Mikautadze'den biri gelirse müthiş olur. Tam aradığımız profil bu. Orban daha iyi bitirici ama Mikautadze olursa çok başka şeyler konuşuruz. Osimhen'i tamamlayacak dünyada başka böyle bir oyuncu yok. Mika müthiş olur, mükemmel olur, efsane olur. Gelirse çok başka şeyler konuşuruz.

Sezon sonu şimdiden belli bence büyük konuşmak gibi olmasın ama.Şampiyonlukta TFF skandalı olmaz hakemler bu anormal işlerine devam etmezse bu sene şampiyonluk bizden zor alınır.Trabzon maçında son dakika golü ile şampiyon takım sinyalini fazlası ile verdik bence.5. yıldızın geldiği bir sene olacak umarım.Avrupa ligi için biraz karamsarım orda çeyrek final görür eleniriz gibi ama bu takım büyük takımlara karşı başka oynuyor belli olmaz orda işler de ama orda çeyrek finalden sonrası biraz zor sanki.