Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Açıkçası Lazovic şart değildi seneye ki kadro kimyası için.Ama Çin ligin de güzel paralar kazanıyor.Vargas kopamıyor mesela oyuncunun bu takım da mutlu olduğunu gösterir bu transfer.Eski Açık ÖZEL | Galatasaray Daikin, Katarina Lazović ile gelecek sene için sözleşme yeniledi.
Çin’e gidecek bi oyuncu değil de skor yükünü üstlenecek üst seviye bir power smaçör almaları lazımdı. Tebrik edilecek bi şey göremiyorum ben. Mesela zeren bile uzelac mihajlovic gibi skorer isimler alırken biz lazovic tutmak büyük iş diyemeyizÇin'e gidecek bir Sırp oyuncuyu takımda tutabilirsek, yönetim yakın dönem standartlarımızda tebriği hak eder bu kez.
Bu görüşünüze, ne yazık ki katılamıyorum. Evet, pasör çaprazı gücünde bir hücumcu değil ama kötü de değil. Hele ki defansif anlamda oldukça başarılı, oyunu okuyabilen ve Sırbistan Milli takımının değerli bir oyuncusu ve Galatasarayımıza da çok yakışıyor. Henüz yarım sezon oynamasına rağmen, sahadaki duruşu ve oyuncularla kaynaşması, takımla birlikteliğinde duyduğu mutluluğu ve en önemlisi katkıları ile, keşke gerçekleşse diyorum. Hernandez karar vermiş ve gerçekleşirse, boşuna tercih olmadığını, son maçta da gördüğümüz gibi önemli katkı yapacağına eminim.Çin’e gidecek bi oyuncu değil de skor yükünü üstlenecek üst seviye bir power smaçör almaları lazımdı. Tebrik edilecek bi şey göremiyorum ben. Mesela zeren bile uzelac mihajlovic gibi skorer isimler alırken biz lazovic tutmak büyük iş diyemeyiz
Aslında Kalandadze İlkin ve Sude gibi üç tane iyi manşet alan smaçörümüz var Lazovic olursa itiraz etmem ama sanki Lazoviz yerine Kalandadze ve İlkin ikilisi tıkandığın da oyuna atıp bir kaç sayı alıp o bölgeyi toplayacak biri lazımdı.Lodz dönemin de Lazovic gayet power bir oyuncuydu durdurabilen takım yoktu aslında ama Monzaya transfer olunca çok düştü smaç yeteneği Busa ile benziyorlar bu konuda.Hernandezin umarım bir bildiği vardır.Bu görüşünüze, ne yazık ki katılamıyorum. Evet, pasör çaprazı gücünde bir hücumcu değil ama kötü de değil. Hele ki defansif anlamda oldukça başarılı, oyunu okuyabilen ve Sırbistan Milli takımının değerli bir oyuncusu ve Galatasarayımıza da çok yakışıyor. Henüz yarım sezon oynamasına rağmen, sahadaki duruşu ve oyuncularla kaynaşması, takımla birlikteliğinde duyduğu mutluluğu ve en önemlisi katkıları ile, keşke gerçekleşse diyorum. Hernandez karar vermiş ve gerçekleşirse, boşuna tercih olmadığını, son maçta da gördüğümüz gibi önemli katkı yapacağına eminim.
Valla ne diyebilirim ki bazı şeyleri şaşkınlıkla okuyorum açıkçası. Lazoyu hepimiz sevdik ama bizim farklı profile gitmemiz gerekiyordu çünkü bu takımda skor yükünü üstlenebilecek yarım kişi var o da kalandadze. Bu şekilde ancak ve ancak lige ve rallilere renk katan bir takım olabiliriz. Bizim pasör çaprazımız haak ya da vargas değil köşelerden biri mutlaka skorer olmalıydı neyse yaşayarak göreceğiz zatenBu görüşünüze, ne yazık ki katılamıyorum. Evet, pasör çaprazı gücünde bir hücumcu değil ama kötü de değil. Hele ki defansif anlamda oldukça başarılı, oyunu okuyabilen ve Sırbistan Milli takımının değerli bir oyuncusu ve Galatasarayımıza da çok yakışıyor. Henüz yarım sezon oynamasına rağmen, sahadaki duruşu ve oyuncularla kaynaşması, takımla birlikteliğinde duyduğu mutluluğu ve en önemlisi katkıları ile, keşke gerçekleşse diyorum. Hernandez karar vermiş ve gerçekleşirse, boşuna tercih olmadığını, son maçta da gördüğümüz gibi önemli katkı yapacağına eminim.
Bizim Hernandez'in kafasında ne tilki dolanıyor bilemeyiz ama sanki, belli rotasyonlarda hem Alexia hem de Yasemin Özel'i aynı anda kullanabilir diye aklımdan geçmiyor değil. Bu da yapmayacağı şey değilAslında Kalandadze İlkin ve Sude gibi üç tane iyi manşet alan smaçörümüz var Lazovic olursa itiraz etmem ama sanki Lazoviz yerine Kalandadze ve İlkin ikilisi tıkandığın da oyuna atıp bir kaç sayı alıp o bölgeyi toplayacak biri lazımdı.Lodz dönemin de Lazovic gayet power bir oyuncuydu durdurabilen takım yoktu aslında ama Monzaya transfer olunca çok düştü smaç yeteneği Busa ile benziyorlar bu konuda.Hernandezin umarım bir bildiği vardır.
Şaşırmak için bir neden yok. Lazoviç çok iyi ve ihtiyaç olan bir transfer diyorum ve çoğu kişi de buna katılıyor. Aynı şekilde, sizin de güçlü hücumcu bir smaçör fikrine de katılıyor. Ben de bu konuda sizinle hemfikirim. Konu şu ki, geçmiş dönemlerde, takımdaki bazı oyuncular aksadığı zaman, değiştirmek için güven verici ve performans alınacak as oyuncu bulunamıyordu. Bu durum, tüm mevkiler için de geçerli idi.Valla ne diyebilirim ki bazı şeyleri şaşkınlıkla okuyorum açıkçası. Lazoyu hepimiz sevdik ama bizim farklı profile gitmemiz gerekiyordu çünkü bu takımda skor yükünü üstlenebilecek yarım kişi var o da kalandadze. Bu şekilde ancak ve ancak lige ve rallilere renk katan bir takım olabiliriz. Bizim pasör çaprazımız haak ya da vargas değil köşelerden biri mutlaka skorer olmalıydı neyse yaşayarak göreceğiz zaten![]()
Tuğba'nın bir maç oynamadığı derken? İlk maçta %36 hücum %30 pozitif %10 kusursuz servis karşilayan, 2. maçta da %39 hücum %28 pozitif %17 kusursuz servis karşilayan (ya da karşılayamayan) Tuğba'dan bahsediyoruz galiba.Büşra'nın hiç oynamadığı, Tuğba'nın bir maç oynamadığı kendinden alt seviyede bir takıma ligi verdik, saha avantajını verdik, 2-0 süpürmemiz gereken seriyi de verdik. Biz bu takımı kuran yönetimi antrene eden ekibi kutluyoruz.
İki metlerik pasör çaprazımız zorunluluktan orta oynuyor diğer diğer pç zorunluluktan o bölgeye çekilmiş Mvp smaçör olarak seçilmiş bir oyuncu.Kuzeyboru pç si Dominik milli takımı değişmez oyuncusu Vnl Olimpiyatlar Dünya kupası gibi turnuvalarda oynamış ligimizde en skorer oyuncu olmuş önceki sene Rusya ligini inletmiş bir oyuncu.Kaptan liberomuz evet ama onlarında kaptan liberosu kıyas saçma.Canset cemre şuan Ayçini sakatlıktan çıkmış olarak düşünürsek bütün ortalarımızdan daha iyi gayet başarılı bir oyuncu.Pasçr Duygu orta olmayan bir Cuttiono sakatlık atlatamamış bir Ayçin ile oynadık bizde zaten Begic Sarah Gaila köşe hattı herşeyi açıklıyor.Bu seneki kadroyu bizde eleştiriyor ve beğenmiyoruz bu kadroyu kuranda Hernandez değil zaten bunu bütün yöneticiler söyledi yarı Ataman yarı yönetim kadrosu.Kimse şuan takımı övmüyor Galatasaraya yakışmayan bir kadro ama Kuzeyboru dan daha iyi olduğumuzu söyeleyemeyiz her mevkide bizden iyiler önde olduğumuz bir mevki yok mallesef çok üzücü.Bu arada THY değil demişsiniz ama Kuzeyboru sezon içinde Thy den daha iyiydi önemli bir bölümünü Thy önün de bitirdi ve Thy yi yendi son haftalarda geçti Thy.Tuğba'nın ilk maç değil bir maç oynamadığı yazdık bakın karşımızdaki takım yukarıdaki üçlü değil, THY değil, bu sene yatırım yapmış bir takım başındaki koça saygım zaten mevcut yerli koçlar içinde voleybolu en iyi bilen adam.
Janset Cemre, Yaren, Dilek bunlar 5. olurken üstelik bizi bir sezonda 4 kere yenip bunu yapıyorsa Bizim İspanyol antrenörümüz, iki metrelik pasör çaprazımız, kolej ligi mvp'si smaçörümüz, kaptan liberomuz ne yaptılar. Bugün sahaya çıkan ortalar millî oyuncu olduğu halde fark yarattığını gördünüz mü?
Biz yine tekrar edelim bu takımı kuran ortamlarda Galatasaray voleybol şubesinde yönetici titrine sahip olan bu takımı antrene eden teknik ekibi tebrik ediyoruz.