2023-2024 Sezon Öncesi Hazırlık Dönemi

Bizi ilk 4 adayı olarak göstermiş sitede yapılan analiz sonrası lakin; ''Ellerinde Yeboah ve Halilovic gibi değerli tamamlayıcılar'' sözlerinden sonra pek doğru analiz yaptığını düşünmemeye başladım.
ilk 4e aday 8 takım göstermişlerse filan mümkün olabilir:) o da eyyam yapabilme kapasitelerine bağlı

bir YouTube kanalında a sekmenti takım c sekmenti takım diyen muhayim diyen adam bile daha mantıklı yorumlar yapıyor:)
 
Beklentiler:
Öncelikle ligimizde puan tablosunu dörde böldüğümü tekrar hatırlatayım; en alttaki 4 sıra kırmızı, bir üstündeki 4 sıra turuncu, play-off potasının son 4 sırası sarı ve ilk 4 sıra ise yeşil olarak kodlandırıldı.
Sarı kırmızıları ben yeşil gruba koydum. Onları sarı gruptaki rakiplerinden önde görmemde iki temel neden var; birincisi kaliteli yerli rotasyonları ikincisi ise 3 tane tecrübeli Euroleague oyuncusuna sahip olmaları.
Koç Mitrovic’in öğrencilerinin bu artılarla beraber Sinan Erdem’deki maçlarda taraftar desteğini de sonuna kadar arkalarına alarak yenilmesi zor bir takım olacaklarını düşünüyorum. BSL sahnesinde bir çok takım 2 tane bile oyuna direkt katkı yapabilen yerli oyuncu bulamazken ellerinde 5 tane direkt sahaya sürüp bir çok takıma karşı üstünlük sağlayacakları bir yerli rotasyonuna sahip olmaları gerçekten büyük lüks. Elbette alttan gelen, sarı gruptaki rakipler onları zorlayacaktır fakat ben tecrübe ve yerli oyuncu farkıyla sarı kırmızıların normal sezonu ilk 4 sırada tamamlayacağını düşünüyorum. (Basketbol Günlüğü.Net)
Sonunda umut verici bir yazi okuyabildim.Oyuncularimiz için çöp yakıştırması olmadan.
 
Fersu denen adamın analiz ve yorumlarını buraya yazanlar şaka mı abi😂. Hiçbir bilgisi yok, her oyuncu süper ona göre. Eurohoops analiz yapmış gerçeği görmek için okuyabilirsiniz. Gerçi analize gerek yok bu takıma.
 
İyi tamamlayıcı ama yanında doğru isimler olmazsa vasat isme dönüşür ifadesi Radebaugh icin söylenebilir de Halil direkt vasat Yeboah da vasat altı bence. Zaten yorumcu da hic muteber biri değil söylendiği gibi
 
Fersu denen adamın analiz ve yorumlarını buraya yazanlar şaka mı abi😂. Hiçbir bilgisi yok, her oyuncu süper ona göre. Eurohoops analiz yapmış gerçeği görmek için okuyabilirsiniz. Gerçi analize gerek yok bu takıma.
Bu Fersu denen adam Yahyabeyoglu ise Basketfaul'de takip ettiğim özellikle kadın basketbolda minik takımlara kadar irdeleyen ve hatta sıkıcı olacak kadar işin istatistiklerine giren birisi.Neye istinaden analiz ve yorumlarını komik buluyorsunuz bilmiyorum ama bu adam televizyonda mac anlatımı da yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Biraz saygı.Kaldi ki yanılabilir de,her oyuncu her takımda tutmayabilir.
 
Örneğin NBA.draft netten çeviri yapıp kendi analizi gibi kaynak göstermeden yayınlayan birine saygı göstermeme hakkımız var mı ? Üzerine oyuncu profesyonel olalı yıllar geçti ise hafiften de latife yapabilir miyiz konuyla ilgili. Bu arada genel olarak yorumlarında çok istatistik atfi olanlar oyuncuları izlemedigi için yapıyor oyuncuyu değil istatistiğini yorumluyor ama yazıinin lafsi oyuncuyu defalarca izlemiş edasında oluyor.
 
Dee Bost, metropolitans 92 ile sözleşme imzalamış. ben kesin biz alırız diyordum hahah. yöneticilerin elindeki alternatifler bir bir azalıyor :D
 
Gitmek isteyeni kurtarıcı diye geri getirmeyeceksin. Erkek basketbolda alternatif azalmaz havuz gayet geniş. Sadece iyi analiz etmesini ve araştırmasını bileceksin.
dediklerinize imza atıyorum hocam sonuna kadar. mesele de bu ya, bizimkiler alternatifin havuzun geniş olduğu yerde aynı adamlara gittiği için, analizden kaçındığı için ben kesin bost'u alırız ne vereceği belli bahanesiyle diyordum. ama yaşanmamış çok garip.
 
Valla abi ben Sabancı bile sponsor olsa beklenti yükseltmeyi bıraktım. Biz bütçeyi arttırıp gene düşük kalibre isimlere gideriz.

Benim merak ettiğim nokta verecekleri paradan çok Erden Timur'un ilk dönemi gibi basketbolun yönetiminde aktif olacaklar mı? Erden Timur'un getirdiği Turgay Zeytingöz'e n'olacak? Ben mevcut yönetimin bu şubeye yönetici atamasını istemiyorum, yönetimin kadın basketbola ve voleybol şubesine atadığı isimleri görüyoruz. O yüzden Zeytingöz gidecekse sponsorun işi bilen birini getirmesi daha iyi olur.
Abi ben şu şubeye 10 lira atsam o paranın hakkının verildiğini görmek için her şeyi yaparım, nihayetinde ben enayi miyim derim. o paranın hakkını vermeyen yöneticiyi de kovdururum yani. Erden Timur salt Galatasaraylı, parayı koyup çekildi diye anlıyorum geçen yıl. 2-3 milyon dolar koyacaksın (dile kolay) ve o parayı koyduğun takım kümede kalmaya oynayacak. ben olsam kafayı yerim. işin enayi olup olmama boyutunu da geçtim, senden daha düşük bütçeli takımlar sezonu garantiye alıp play off için sıralama hesabı kovalarken sen Konyaspor maçını bekledin yani ligde kalmak için, bunun sorumlularını haşlardım yani.

velhasıl burdan nereye varacagim, sponsor olan firma eğer koyduğu paranın değere binmesini istiyorsa dediğin gibi işi bilen birisini yada birilerini getirmesi lazım, şubenin işi bilen insanlara çok ihtiyacı var. eskisi gibi sponsora sen parayı koy gerisine karışma da diyemeyiz. mevcut ortamda bu sponsorlara muhtacız. eğer sponsor bu konuda motivasyona sahipse, herkes için win-win olsun isterse değişiklik yapar. ben en azından bu sezon için olmasa bile önümüzdeki sezon için değişiklik bekliyorum. Turgay Zeytingoz'ü de göndermeyip altyapının başına koyarlar belki. herkes en iyi olduğu yerde iş yapsa daha kazançlı olacağız.
 
Chicago Bulls 'la 10 günlük kontrat almış 8 eylülde wikipedia ya göre. Pg alınacaksa iyi olur Heidegger.

Tofastan sonra başka bir Avrupa takımı ile anlaştı diye yazılmıştı sanırım Venezia ıdi ama o da yatmış demek ote yandan Bull'un hazırlık maçı kadrosuna alınmış biraz daha şansını dener mı demek bu acaba ?
 

Üst