Hoca bir cok deneme yapti, o yuzden ben sonuclar kismina cok takilmiyorum. Ancak; ayni anda Goksenin, Muhaymin ve Yeboah’tan ikisinin sahada oldugu sekanslarda ne denedigini merak ediyorum.
Hazirlik maclari sonucunda benim aldigim izlenim:
- Yeboah hucumu gectim, savunmada da bu takima bir sey katacak gibi durmuyor. Herseyden once basketbolun temel fundementallerinin olmadigini, sut mekaniginin cok kotu oldugunu gorebiliyorsun.
- Halilovic’in cok iyi yapabildigi birsey var o da icerde hareketli aldigi zaman bileklerini iyi kullanip bitirebiliyor. Basketbol bilgisi bence gayet iyi ama savunmada cok undersize kaliyor, adamin sucu yok; bu adami 6. adam yapiyoruz 100 bin dolara desen kimse hayir demez ama 250 bin euroya takimin birinci pivotu olamaz.
- O kadar transferden sonra hala takimin pota altinda ribaund alacak, blok yapacak caydirici bir oyuncusu yok.
- Ismet, Walden yokken; guard oynadi, guard oynatmak senden performans istemiyorum demek. Bence takimin en net sutoru Ismet ve ona ozel setler kullanmaliyiz.
- Radebaugh’in rolu belirsiz, ben savunmasina bayildim, kabus gibi cokuyor ama rolu belli degil.
- Kisisel gorusum; oyun kurulumuna katkisi olacak bir kisa forvet (Schilb); atletik bir pivot alip; Yeboah’a tesekkur edip, Halilovic’den de 6. Yabanci olarak faydalanmak.
Bugrahan da umarim kisa surede toparlar, son mac bi umut vermedi degil.