Mehmet kardeş Pozzeccoyu neden çok istiyorsun.? Nedir gordugun artilari? Gelirse neler kata bilir Galatasaraya? Hele ki su kadroya?Pozzecco keske olsa.Benim de en cok istedigim koc kendisi.
Yakup Sekizkök ün ilk baş antrenörlük deneyimi Daçka oldu. Uzun süre Atamanla çalıştı. Daçka da hem maddi sıkıntılara hemde değişen kadro rotasyonuna rağmen çok iyi mücadele etti. En iyi iki oyuncusunu biz ve bjk aldı ama oyun sisteminden geri adım atmadı. Kısıtlı kadrosu yapısına göre mücadele eden ve savaşan bir oldu. Ben, bizde de istediği takımı kurarsa başarılı olacağına inanıyorum.Mehmet kardeş Pozzeccoyu neden çok istiyorsun.? Nedir gordugun artilari? Gelirse neler kata bilir Galatasaraya? Hele ki su kadroya?
Diger arkadaşlar da hangi kocu aday gösterirse nedenini,kendi fikirlerini açıklasa iyi olur .
Tabii doğrudur. Bide mesela hapşurduğun zaman bütün organların dururmuş.Rezalet. Ergin Ataman'ın herhangi bir şekilde yanında bulunan hiç kimseyi takımda görmem ruhum kaldırmıyor. Yabancı koç yoksa bile altyapıdan bir koçla bu sezon tamamlanmalı ve gelecek sezon için takımın önü açılmalıydı.,
Benim için sezon bitmiştir. Bu başkanın yönetimin üstüne Ergin Ataman'ın yamağı geldi. Takımın izlenecek bir tarafı kalmadı. Yeni bir yönetim ve koç gelene kadar yazmamak en iyisi.
Mehmet kardeş Pozzeccoyu neden çok istiyorsun.? Nedir gordugun artilari? Gelirse neler kata bilir Galatasaraya? Hele ki su kadroya?
Diger arkadaşlar da hangi kocu aday gösterirse nedenini,kendi fikirlerini açıklasa iyi olur .
bu nasil bir üslüp? Ergin Atamanin yamagi yok rezalet felan. Cidden liseli ergenler bile bu seviyede konusmazRezalet. Ergin Ataman'ın herhangi bir şekilde yanında bulunan hiç kimseyi takımda görmem ruhum kaldırmıyor. Yabancı koç yoksa bile altyapıdan bir koçla bu sezon tamamlanmalı ve gelecek sezon için takımın önü açılmalıydı.,
Benim için sezon bitmiştir. Bu başkanın yönetimin üstüne Ergin Ataman'ın yamağı geldi. Takımın izlenecek bir tarafı kalmadı. Yeni bir yönetim ve koç gelene kadar yazmamak en iyisi.
Seneye BCL'de olacağız ama son senemiz.Peki gelecek sezon bütçe artışı da yapılacaksa seneye yine BCL'de miyiz yoksa EuroCup'a dönüş ihtimali var mı?
Öyleyse çok iyi. Bu lanet organizasyondan çıkıp bir daha da geri dönmememiz lazım. İnşallah Yakup Hocamızla hakkettiğimiz yerlere ilmek ilmek dokuyarak geliriz. Hayırlısı olsun.Seneye BCL'de olacağız ama son senemiz.
Bütçe konusunda da, önümüzdeki sezon Yakup Hoca'ya 4M+ bütçesi olan bir takım kurma sözü verilmiş diye okudum Twitter'da.
Rezalet. Ergin Ataman'ın herhangi bir şekilde yanında bulunan hiç kimseyi takımda görmem ruhum kaldırmıyor. Yabancı koç yoksa bile altyapıdan bir koçla bu sezon tamamlanmalı ve gelecek sezon için takımın önü açılmalıydı.,
Boş mesaj atarak nereye varmak istiyorsun?Tabii doğrudur. Bide mesela hapşurduğun zaman bütün organların dururmuş.
Başarılı olur olamaz o ayrı mevzu ama ilk deneyimi bizle olmayacak ki bizim de durumumuz ortada zaten. Ergin Hoca, Oktay Hoca da Aydın Örs’ün yanında yıllarca çalıştılar, bu iş böyle yürür.Rezalet. Ergin Ataman'ın herhangi bir şekilde yanında bulunan herhangi birisini takımda görmeyi ruhum kaldırmıyor. Yabancı koç yoksa bile altyapıdan bir koçla bu sezon tamamlanmalı ve gelecek sezon için takımın önü açılmalıydı.,