Benim için kıstas 21-22 sezonu kadrosu. Bütçe konusunda tam bilgim yok ama 2.2 dolar harcandı diye biliyorum o sezon. o sezon basarilanlar, takımın yeteneği, yüksek tavanı, yarattığı heyecan her şey ortada. yerli rotasyonu bu kadar geniş olmamalı diyene de karşıyım. sahaya yerli atarken koçun eli titrememeli. ama daçka'nın yarisi kadar da doğru yabancı tercihi yapıp yerlilerle tamamlayalım yani zahmet olacak. Dacka bizimle oynadigi maçın devresinde topcu sozlesmesi feshederken bizim euroleague etiketli oyuncularimizi yenemesin yani. zaten bu euroleague etiketinin de allah bin belasını versin yemin ediyorum, 21-22 sezonu çıkışta ne kadar topçu varsa gidip getirdik. topçular hem kendilerini hem bizi yükselttiler. olması gereken bu butcelerde budur, biz inatla euroleague etiketi diyip bide bu coplere yuksekten yüksekten kontratlar verdik. Martin'e ne oldu mesela senelik 500 dolara oynuyor diye okumuştum sosyal medyada, nasıl çıkacağız şimdi biz o adamdan? yada walden'dan, radebaugh'dan nasıl çıkacağız bu maaslarla?