Cok icime sinmemisti dogrusu bu transfer.Herhangi bir odeme yapmayacaksak ki oyle diyorlar iyi olmus bile derim yani.Sutu olmayan guard hic sevmem.
Yine tuhaf tuhaf işler..
Basketbol`da sirf savunmayla ayakta kalamazsin, sirf hucumla da ayakta kalamazsin eger hucum yetenekleri GSW`deki gibi inanilmaz fark yaratmiyorsa, dolayisila takim kimyasi onemli hale geliyor.McCormack gibi hem 2.10 kalıplı atlet hem orta mesafe şutu iyi bir serbest atış yüzdesi hücumda yetenekli ribaund becerisi iyi bir uzunu çok ararız. Savunmada daha sert olsa zaten hiç eksiği olmayacak ve direkt EL nin tepe takımlarında rotasyonda yer bulur. J.Floyd denen yetenek yoksunu undersize uzun Denizli'de yetersiz kalıyor. Zach Auguste bile aradık 2 sezon boyunca. 4/4 luk oyuncu peşinde koşarken eldeki işe yarar oyuncudan olmak da var
Prepelic saf 2 numaranın ötesinde oyun zekası fark yaratıyor skorer 2 den bol bir şey yok ama oyunu bilen yaratıcı skorer şutör bulmak kolay değil.
Catwright niye gitti? Walden'la herhalde ayrılma konusunda orta yol bulunamadı. Catwright ilk maçında ortalama bir oyun sergilemişti, çok ümitli değildim Catwright 'tan ama deneyip görmek iyi olurdu. Walden Bost ikilisi güven vermiyor.
Bursa'daki Jordan Floyd bir üst seviyede ne yapabilir görmek isterdim.
Savunma takımı diye hücumda yaratıcı olamayan şutu vasat oyuncularla savunmada yapılamıyor. Ertuğrul Erdoğan takımı yetenek ve hücum takımıydi. Basketbolda sadece savunmayla ayakta kalamazsın öncelik bence hücum, hücumda yetenekli oyunculara takım halinde derli toplu alan kapatarak savaşarak savunma yaptirabilirsen takım oluyorsun. Diebler gibi vb. tek yönlü ya da atletizm seviyesi enerjisi bitik sadece istatistiğe kendi skoruna oynayan oyunculara tabiki savunma yaptıramazsın.
Çin ligine gittiBursa da Floyd ile yollar ayrılmış. Acaba?
Geçenlerde çıktığı kanalda böyle demiş. Tivibu olabilir yanlışsam düzeltin. Koç Eurocup'a geçmek istiyormuş ama olmamış sanırım. +2 sene opsiyonda da söz hakkı fibadaymış. Ben ayrılmak istersek zorluk çıkarmazlar diye düşünüyordum. Neyse, son senemizde Top16'nın ötesine gecebiliriz umarım. Benim artık final four veya şampiyonluk hevesim kalmadı BCL'ye dair. Top16'yı geçelim, gerekirse çeyrek finalde malaga'ya tenerife'ye tokatlanalım. Yeter ki Top16 sonrasını görelim artık.Yakup Sekizkök: “Önümüzdeki sezon Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde hedefimiz final-four.”
Bu gerçek mi?
Yakup Sekizkök: “Önümüzdeki sezon Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde hedefimiz final-four.”
Bu gerçek mi?
bizim sıkıntımız bütçeden çok yanlış oyuncu tercihleri ve kurulan kadrolar. şu bjk yada ksk nın bizim bütçeden çok fazla olduğunu düşünmüyorum.
Duverioğlu ile Beşiktaş görüşmüş ama kendisi haftada bir maç oynamak istediği için Avrupa'da olan takımlarla anlaşmak istememiş. öyle okumuştum Bodrum'la anlastiginda. Geçen yıl yaşadığı musibetten ötürü böyle bir karar almış sanırım. Kafasını toparlamışsa ve yeni bir meydan okuma ararsa bize çok isterim seneye.Samet yerine Muhsin yada Duverioglu iyi olurmuş.