Mccowan'i 10 dk dinlendirecek uzunu bulduk
Milli takım maçlarının çoğunu istanbul da yerinde takip ettim. Derin Erdoğan'ı kaçırmamak lazım. İddaa ediyorum olcaydan falan daha net basketçi kız.
Çbk oyuncusu hala GS gelmesini istemiyorlarAyrıca teira nın yanına veya yedeği ilayda yı neden düşünmüyoruz da incileri kovalıyoruz anlam veremiyorum.
İntihar edicemGSBasketbol @EuroCupWomen Galatasaray Çağdaş Factoring Beşiktaş'tan pivot İnci Güçlü ile anlaştı . (Via : LeBron)
Değmezİntihar edicem
Şubenin başında Alperin kankisi Levent Yaz var. Alperi hala takımın başında tutarak amacını gösteriyor zaten. Işılı dinler mi?Işıl’ın acilen şubenin başına geçmesi lazım.
Kadro gecen seneden iyi felan degil. Abdelkader'i herkes hatay donemindeki gibi zannediyor ancak baya geriledi. Su anki haliyle Kamile'den net olarak ustun bir oyuncu degil. Yan parca olabilecek bir oyuncuya direksiyonu emanet ediyoruz yine.
Harrigan'ni kayseri zamani izlemistim baya yeteneksiz bir oyuncu. Takima hicbir katki saylayabilecegini dusunmuyorum. Smith ve azura degisimi birbirini dengeliyor. Net olarak seviye arttirdigi soylenemez. Sadece prince'nin yerine mitchell hamlesi iyi gibi duruyor. Ancak mitcell ve abdelkader ikilisi seni hedefe goturmez.
Yüzde yüz katılıyorum. Takımdaki yabancı rotasyonu geçen seneye kıyasla T.Mitchell hamlesi ile biraz güçlendi ama yerli rotasyonumuz geçen seneye kıyasla baya güç kaybetti.Kadro gecen seneden iyi felan degil. Abdelkader'i herkes hatay donemindeki gibi zannediyor ancak baya geriledi. Su anki haliyle Kamile'den net olarak ustun bir oyuncu degil. Yan parca olabilecek bir oyuncuya direksiyonu emanet ediyoruz yine.
Harrigan'ni kayseri zamani izlemistim baya yeteneksiz bir oyuncu. Takima hicbir katki saylayabilecegini dusunmuyorum. Smith ve azura degisimi birbirini dengeliyor. Net olarak seviye arttirdigi soylenemez. Sadece prince'nin yerine mitchell hamlesi iyi gibi duruyor. Ancak mitcell ve abdelkader ikilisi seni hedefe goturmez.