1 milyon dolar bütçe. Son senelerin en fazla bütçesi hem de dolar 25 olmuş iken. Bakalım neye ağlayacak yine Alper!
Son düzenleme:
Euroleague’de oynamayıp Eurocup’ta oynayacakmışız. Elimizdeki kadro Euroleague‘de en azından play-off yapacak bir kadro.
Neden böyle bir karar alındı anlamak güç.
Geçen sezon başında da Eurocup'ı alacak kadro kurduk ve alacağız dediler. Sonra finalde 70 sayı fark yedik. Utanma yok tabi kimsede!Eurocup şampiyonu olup biz Avrupa Şampiyonuyuz havalarına girmek içindir. Bana göre en büyük kupada oynayabilecekken oynamayıp bu kupayı hedefleyip kazanmanın hiçbir anlamı yok.
Alsan ne olacak?Hem Sevgi hemde Alperi nin Fenerbahçe de olması çok kötü bizim için. Keşke Sevgi Uzun u alabilseydik.
Maçı izlediğinize eminmisiniz ? Sipikerlerin bile övdüğü ekrem memnun da bence güveniyor oynatıyor çukurovanın fenerbahçenin bile istediği bi oyuncu şaşırtıcı bi yorumMeltemi bugun ozellikle izledim. Altyapi doneminde yas grubunun en yeteneklisi olan kadin, su anda sadece pozisyonuna gore uzun kalmasi dolayisiyla savunmada ise yaradigi icin oynatiliyor.
Hucumda sorumluluk almaya kalkistiginda da ozellikle topla adim attiginda surekli hata yapiyor. Ceza sutlarini sokacak yuzdeye zaten sahip degil. Isildan sonra meltemin takimin bayrak oyuncusu olarak kalmasi zaten seviyemizi ozetliyor
Meltem'i beğenmiyorum ama dünkü maç fena oynamadı.Maçı izlediğinize eminmisiniz ? Sipikerlerin bile övdüğü ekrem memnun da bence güveniyor oynatıyor çukurovanın fenerbahçenin bile istediği bi oyuncu şaşırtıcı bi yorum
Maçı izlediğinize eminmisiniz ? Sipikerlerin bile övdüğü ekrem memnun niye o kadar oyunda tutsunMeltemi bugun ozellikle izledim. Altyapi doneminde yas grubunun en yeteneklisi olan kadin, su anda sadece pozisyonuna gore uzun kalmasi dolayisiyla savunmada ise yaradigi icin oynatiliyor.
Hucumda sorumluluk almaya kalkistiginda da ozellikle topla adim attiginda surekli hata yapiyor. Ceza sutlarini sokacak yuzdeye zaten sahip degil. Isildan sonra meltemin takimin bayrak oyuncusu olarak kalmasi zaten seviyemizi ozetliyor