2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Mccowan takıma katılana dek Harrigan-Smith ikilisi ile geçeceklerdi o zamanları.Ardından Mccowan Çin'e gidiyorum dedi.Mccowan Avrupa maçları içinde elimizi güçlendiriyordu Türk vatandaşlığından.Onun yerine Amerikalı Hines Allen alındı.Smith geldiğinde sakatlıktan ötürü bir süre oynayamadı.Eurocup maçlarında oynasın diye Tiffany Mitchell alındı.

Smith sakatlıktan çıkıncada Tiffany Eurocup'ta oynayamayacağı için onu yolladılar.Avrupalı iyi bir kısa skorer almamız lazım.Gidip düşük profilde birisini alacaksak olmaz.

Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok,geçen sezon bitiminde Mccowan mutlaka kalmalı derken bunu kastediyorduk.Devşirme olduğundan hem lig hem Avrupa'da sana ciddi faydası oluyordu.
 
Son düzenleme:
TBL Puan durumunyu AÇIP
TBL 'deki takımları
TBL' deki yerimizi gören Yönetim,Başkan,Yönetici utanmıyormu?
 
Mevcut yabancı rotasyonu lig için hayli şişkin. Eurocup'ı doğrudan hedefliyorsak, esas hedefin 2024 Avrupa Süper Kupa maçı olacağı gözetiliyordur umarım. Yani 2024-2025'in esas maçı 2025 Nisan-Mayıs'ta değil de 2024 Ekim'de oynanır gidip de über bir yatırım yapılmayacaksa, balya balya para akıtılmayacaksa. Ocak'tan Ocak'a yatırım anlayışı Asvel de Euroleague'de treni kaçırdıktan sonra toparlanabilmişken felaket yaratır, aman diyorum.
 
Abdelkader bu kadar formdayken Bria hamlesi oldukça saçma şu anda 50 tane Hartley'i 1 tane Abdelkader'e değişmem alınacaksa boyalı alan savunması iyi olan bir tane 5 numara alınmalıydı Allen ne kadar hücumda çok faydalı olsa da savunmayı bir gram önemsemiyo maalesef Hines ve Smith değişmeli oynardı neyse umarım faydalı olur
 

Üst