Bir ücret geldi mi Tea dan.gitti. koç dün gs tv de açıkladı zaten.
bu sezon için erkek futbolda sudi arabistan, kadın basketbolda çin.
yüksek rakamlar veriyorlar wbna bitsin bir çok oyuncunun çin ligine gittiğini duyacağız.
Bir ücret geldi mi Tea dan.gitti. koç dün gs tv de açıkladı zaten.
yüksek rakamlar veriyorlar wbna bitsin bir çok oyuncunun çin ligine gittiğini duyacağız.
En azından eli yüzü düzgün bir koçları var. Bizdekine koç demeye bin şahit lazım.Bence söylendiği gibi Fenerbahçe bu sezon ağır favori değil. Haksız rekabet Bereanna Stawart la ile tekrar anlaşmadıkları sürece Çukurova da,yapacağımız transferle biz de gayet iddalı duruma gelebiliriz.
Chyenne ParkerŞuan için Abd’li düşünüyorlar.
Tea, Çin ile imzalayınca zaten herşey netleşir diye düşünüyorum bugun-yarın.
Kaç güne belli olur su pivot@Murat Begen
sözleşmesi 1 yıllıktı zaten.
Macaulay 5 mi sizce?Bizimkiler direk Victoria Macaulay alsınlar bitti
Bence tam 5 numara değil,4 numaraya daha yakın bir oyuncu.Macaulay 5 mi sizce?
Çoğu uzun Çin ligine ya da pahalı ortalama uzun Macaulay en mantıklı transfer olurBence tam 5 numara değil,4 numaraya daha yakın bir oyuncu.
Macaulay neden gelsin ben de anlam veremedim açıkçası.
Liz Cambage , Shakira Austin ,Tina Charles ve ya Aliyah BOSTON alınıyor mu ? alınamıyorsa Victoria Macaulay en mantıklı seçim olurMacaulay transferi bana göre en mantıksız transfer olur.
Zaten 4-5 numara oynayan Harrigan var kadromuzda ve gayet iyi oynuyor.
Bize McCowan kadar baskın bir 5 numara gerekiyor.
Pivot konusunda bir gelişme var mı?gitti. koç dün gs tv de açıkladı zaten.
Levent Yaz denen ego buna asla izin vermez.Şu branşta bütün yetkiler Işıl’a verilmeli.
İşe yaramazların hepsi de postalanmalı.
Levent Bey hayatında hiç kadın basketbol maçı seyretmiş mi acaba? Yahut say desek kaç tane kadın basketbolcu sayabilir? Hangi vasıfla bu göreve getirilmiş ve kimlerin desteğiyle hâlâ görevde kalabiliyor?Levent Yaz denen ego buna asla izin vermez.
Teşekkürler Ozan Bey ...@Mert Dervişoğlu
Görüşme yapıyorlar önümüzdeki hafta içerisinde açıklama yapılacak sanırım.
Ek olarak;
Playoffa kalamayan NaLyssa Smith 'in hafta sonu gelmesi bekleniyor.
Playoff kalan Tiffany Mitchell da 20 Eylül de maçı var elenirse oda gelip takıma katılacak.