Vrij Inter ile olan sozlesmesini 2 yil uzatti.Hoca yok Kent,Dzeko hamleleri yapıyolar
Getirdiğin Hocanın sistemi nedir.
Yine patlıcakları okadar belliki
Ben Fenerden korkmuyorm açıkcası Beşiktaştan çekiniyorum, onlarda Tff ile savaş halindeler
Muslera
Mert müldür
Virj
Abdlkerim
Tavares
Parades (Rabiot ama biraz yumuşak kalırız)
Toreria
Zaiola
Kerem
Renato Sanchez
İcardi
Şu 11 Muazzam olur
Rashica
Mertens
Kaan
Emin
Kazımcan
Kaan
Midtjso(Gidebilir)
Berkan
Alper
Yunus
Gelecek Santrafor
Dibua (Gidebilir)
Oliviera(Gidebilir)
Gidebilir yazdığım 3oyuncudan 2si gidebilir gayet muazzam kadro
Katılıyorum abi, ağırlığını ve yaşının getirdiği defolari kapatacak bir ikinci forvetle beraber epey verimli olur Dzeko. Ama Abdullah Avcı tek forvet oynatan bir teknik direktör, eğer Abdullah Avcı gelirse pek verim alamaz bence.Dzeko tek forvet oynarsa bence beklenen katkıyı vermez ama Batshuayi ile çift forvet oynarsa beklenenden daha fazla katkı verebilir.
Ismail Kartal ile kume duserler bunlar. Bu sene rakibimiz Besiktas olur. Super Kupa'da bunlara 3 atariz devam ederizMilyon tane gerçekleşmeyen vaatten sonra olay yine ''Yuvana hoş geldin İsmail Kartal''a döndü. Bunların vaziyet her geçen gün daha içinden çıkılmaz akıl tutulması bir hâl alıyor.
Türkiye'den gidip de uzun yıllar oynayan çok az oyuncu var, %80-90 ellerinde patlıyor, patlamayan da öyle süper yıldız olmuyor. O yüzden risk almak istemiyorlar.En salak adamları iki ismi duyulunca 50-100 milyona transfer ederler ; Arda da gide gide 20 milyona gitmiş dünya devi Madrid'e. Bu Avrupa takımlarını anlamıyorum. Tamam oyuncunun Türkiye Liginden gitmesi de etken diyeceğim ama Cenk Tosun'un 27M'ye gittiği yerde düşünmeden edemiyor insan. Bir de potansiyel yıldız diye pazarlanan birinin...