Atama ile federasyon başkanının seçilmediği ve tüm spor kurumları özerk olduğu gün temiz olacak ligler. Eğer Ankaragücü'ne ağır ceza verilseydi milat olacaktı ama yukarıdan müdahele ile oda olmadı.
Kluivert o yüzden gitti zaten baya bir sıkıntı var mali anlamda.Adanademirspor'da neler oluyor öyle? Neredeyse bütün topçular alacakları ödenmediği için sözleşme fesih için başvurmuşlar.. Belhanda pendikspor'la anlaşmak üzereymiş..
normal, gelir desen yok,Sancak ailesinin yönettiği kulüp bile batıyorsa vah vah.
Ülkenin en büyük ticaret hacmi bu adamlarda onların yönettiği kulüpte batıyorsa biz duruma şükredelim. Para var diye bilinçsizce harcama yaparsan durum bu olur en son Belhanda 2 milyon euro civarı para alıyordu Balotelli ve Niang'ı saymıyorum bile.normal, gelir desen yok,
TL deger olarak hergün eriyor, acigi kapatmak icin kendi sirketinden tonlarca para koyman gerek bunu kim yapar ?
Murat Sancak yapiyordu senelerdir. kaldı ki bu alelade bir Anadolu takımı değildi. çıktığı ilk günden beri zirveye oynayan, sonunda emeğinin karşılığını alıp bu sene Avrupa yapan bir takımdı adana demir. Beşiktaş ve trabzonspor'un bu kadar arkada kaldığı, başakşehir'in ilk 6 denklemiyle alakasının olmadığı bir dönemde şu takıma gereken özen gosterilse 3. olur Avrupa ligi kovalardı bu yıl ads. bu potansiyel de vardı hem kulüp hem taraftar bazında.normal, gelir desen yok,
TL deger olarak hergün eriyor, acigi kapatmak icin kendi sirketinden tonlarca para koyman gerek bunu kim yapar ?
3üncü olsan ne farkederki? Bu ligde ücüncü olsan bile aldigin para cok komik.Murat Sancak yapiyordu senelerdir. kaldı ki bu alelade bir Anadolu takımı değildi. çıktığı ilk günden beri zirveye oynayan, sonunda emeğinin karşılığını alıp bu sene Avrupa yapan bir takımdı adana demir. Beşiktaş ve trabzonspor'un bu kadar arkada kaldığı, başakşehir'in ilk 6 denklemiyle alakasının olmadığı bir dönemde şu takıma gereken özen gosterilse 3. olur Avrupa ligi kovalardı bu yıl ads. bu potansiyel de vardı hem kulüp hem taraftar bazında.
Bence kendisi politikaya atılacak. genel seçimlerde vekil olacağı konuşuluyordu zaten sonra kendisinden daha önde gelen isimler yüzünden ismi arkalara düştü diye okumuştum. yerel seçimlerde girer işte siirt olur Adana'da yerel bir belediye olur falan fişman. kulüpten el çektiriyorlardır. adam da parasını aldıysa eğer kulüpten ads'nin batması normal. bundan sonraki süreci nasıl yonetecekler acaba, ads bu kadar basit güme gitmemesi gereken bir kulüp bence.
Stoperleri Kahraman, forvetleri Gedikli ilk kez ilk 11 çıkıyor.Konyaspor’un 3 gun once bize gosterdigi dirence bak bir de bugun ilk yaridaki haline bak Bu olay bu sezon ilk kez olmuyor.Basaksehir,Rize,Hatay,Kasimpasa ve Istanbulspor’un bize karsi oynadiklari maclara bir de Fb’ye karsi oynadiklari maclara bakin.
Bence bu sezon ne hakem ne baska birsey.Beni en cok rahatsiz eden durum bu.Kesinlikle bir dolaplar donuyor.Artik bu kuluplerin baskanlari 4 tane Arcelik bayisine mi sattilar kendilerini yoksa Yapi Kredi’den faizsiz kredi karsiliginda mi sattilar bilmem de bu sezonun 2010/2011 sezonundan bile kirli oldugunu biliyorum.
o sırada GSliler: abiiiii kerem gol kaçırıyor yauuwwww fark atamiyoruz Okan buruk istifa fln