2024-2025 Basketbol Süper Ligi

Takım mühendisliğine dair yine bir çuval inciri berbat edebilirler, fakat tek oyuncu özelinde büyük transfer. Partizan'ın dağılacak olan kadrosunun yegane verimli simasıydı.
 
Kyle Alexander üstü Yoan Makoundou'yu almış Telekom uzun olarak. Tertemiz, nefis iş. Efes de iş yapmayı becerememişti ama Telekom'u bence yine ligin iyi yerde bitirecek Erdem Can. Bu seviye için oyuncu tercihlerini iyi buluyorum.
 
Fabian'ı almış olsaydık beğenmez ve üç maç sonra bunu kim aldıysa istifa etsin derdiniz.
Sen ve birkaç arkadaş daha alıntı yapmayın yazılarımdan lütfen.

Yaptığınız fikir basketbol tartışması da değil, kendi kendinize yerime akıl yürütüyorsunuz.

Olmamış bir şeyde şöyle derdiniz yazabilecek hakkı nerden buluyorsun bilmiyorum. Oyuncuyu nasil gördüğümü ayrıntılı yazmadım. Bu arada oyuncuyu daha önce yazan benim, arayınca görürsün.

Diğer nokta inatla anlamak istenmeyen, aynı oyuncuyu Efes Fener alırsa farklı değerlendirilir; Karşıyaka Galatasaray Beşiktaş alırsa farklı değerlendirilir; Petkim Manisa Tofaş alırsa farklı, Büyükçekmece veya yeni çıkan 1m dolar bütçeli takım alırsa farklı değerlendirilir. Nedeni açık, bütçe ve takım reputasyonu. Bunu anlamamak için neden yok ama sen ve birkaç arkadaş garip davranıyor.

Ben kimseden alıntı yapmıyorum, fikirlerinize cevap da yazmıyorum soru vs olmazsa, sadece kendi fikrimi yazıyorum. Benden alıntı yapms cevap yazma sen oyuncuyu biliyorsan kendi fikirlerini yaz beni karıştırma tamam?

Fabian White Jr. Manisa için çok iyi transfer, Galatasaray için iş görür seviyede ama karşılaştırmayı Blumbergs ile yaparsam daha yönlü bir oyuncu olarak Fabian White Jr. 'ı Blumbergs 'e tercih ederdim. Koç zaten Blumbergs tercihinin ekonomik tarafına vurgu yaptı son açıklamalarında.
 
Son düzenleme:

Üst