2024-2025 Basketbol Süper Ligi

Manisa muazzam bir maç çıkardı.Besson'ın yokluğunda 94 atıyorsun,helal olsun denilmesinde ne densin ? Lual Lual Acuil'de bence Manisa'nın oyununa cuk diye oturmuş.Belli noktaya kadarda basketbolu iyi biliyor.Manisa,ekip olarak genel anlamda transferleri iyi yapıyor.

Saben Lee'yi ise günündeyken izlemek kadar keyifli bir şey yok.Son çeyrek Fabian White'tan gelen katkılarda çok değerliydi.Yine son çeyrek başında Bjk'da 4 tane oyuncu 4 fauldeydi,3 taneside 5'ledi zaten.33 tane faul yaptırmışsın,faul almışsın,nerdeyse herkesi faul problemine sokmuşsun inanılmaz cidden ya.

Bjk'ın sorunları Beşiktaş'ı ilgilendirir,Besson yokken kazanırız gözüyle bakıyorlardı,o işler öyle olmuyor.Şapka çıkartıyorum,muazzam bir galibiyet.

Saben Lee, tam NBA oyuncusu. Kendisi sahadayken, bu takımı rahat yeneriz cümlesini kimse kuramaz. Takımın geri kalanı Harlem tadında olsa da en azından penetre ediyorlar.

Beşiktaş'ta hem pivot olmadan yarım sezon oynamak yorgunluk yarattı, hem de Allman transferi yılı devirdiği halde bir türlü rayına oturmuyor.

Furkan Korkmaz ait olduğu seviyeye dönmüş oldu. Bahçeşehir ile anlaşmış. 10 yıl önceye bakıyorum da inanılmaz bir PR vardı bu çocuk için. Öyle ki Cedi'den bile daha önde ''süperstar'' potansiyeli olduğunu söylüyordu her kanaldaki her yorumcu ve otoriteler. Ben de o yıllarda ''ulan ben basketbolda bazı şeyleri tam analiz edemiyorum galiba'' diyordum kendi kendime. Cedi yine bi ara Lebron'un esintisine kapılıp üç beş bir şeyler yaptı. Bu eleman havlu sallamaktan öteye geçemedi. Gece hayatı kumar bağımlılığı falan var o yüzden kafayı toplayamadı desen o da yok. O zaman ederi bu kadarmış. Monaco kaç para vermişti de almıştı acaba ?
Her neyse sözün özü; futbol olsun basketbol olsun henüz bir şey ispat etmemiş sporcuları böyle lanse etmek çok itici ve mantıksız geliyor bana.