Hakemlerin şikecilere bu kadar müsamaha göstermesini aklım almıyor. Rakipler sanki ülkenin takımı değil gibi davranıyorlar.
Butce geçen yıla göre 1/3 durumuna düştü ondan. Yeni gelen belediye başkanı maddiyati bahane edip yavaş yavaş oluşan basketbol kültürünün içine etti. Tepkisizlik bundan hep. Amatorden banko çıkacak futbol takımına dehşet yatırım akıyor 1-2 aydır olması gerekenden fazla düzeyde ama basket takımına gelince para yok. Umarım Manisaspor'dan daha kötü 2-3 takım daha çıkar da ligde kalırız. Memleket takımımın bu halde olması acayip üzüyor beni.Manisa neden Ertuğ Tuzcukaya ile yolları ayırmıştı ki ? Ligde gelmeyen galibiyetlerse bayağı yanlış tercih olmuş.Ertuğ kalsaydı geçen hafta bence kazanırlardı.
Bu yeni koç takımdaki dengeleri tamamen bozdu bence.Yunus Emre-Chiozza-Saben Lee üçlüsünü birlikte oynatan koç neden Saben Lee-Besson ikilisini oynatmaktan bu kadar kaçınıyor ? Chiozza sana son 3 maçtır sadece zarar veriyor üstelik.
Manisalılarada bu takım müstehaktır.Ben küme düşmelerini istiyorum.Geçen sezonki takım play off yaptığı halde ve birkaç kez 20 sayı geriden gelip maç kazanırken yerden yere vuruluyordu,şimdi takım küme düşme adayı ve 0 tepki var.
Butce geçen yıla göre 1/3 durumuna düştü ondan. Yeni gelen belediye başkanı maddiyati bahane edip yavaş yavaş oluşan basketbol kültürünün içine etti. Tepkisizlik bundan hep. Amatorden banko çıkacak futbol takımına dehşet yatırım akıyor 1-2 aydır olması gerekenden fazla düzeyde ama basket takımına gelince para yok. Umarım Manisaspor'dan daha kötü 2-3 takım daha çıkar da ligde kalırız. Memleket takımımın bu halde olması acayip üzüyor beni.
Tofaş moladan sonra 5 yabancı ile oyuna döndü.Efes itiraz ettiği halde hakemler 11 sn boyunca farketmedi.Sonrasında oyunu durdurup teknik faulü verdiler tabi.