Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne manşet alabiliyoruz ne blok defansımız işliyor ne de etkili hücum edebiliyoruz sadece biraz olsun servislerimiz zaman zaman etkili oldu o kadar. Patry de o büyük oyuncu sorumluluğunu almıyor. Takımın oyunu ciddi sorunlu. Bu kadar para harca sahada bu performansı ver! Yazık… bu takım şampiyon olamaz. Patry her ne kadar üst düzey bir çapraz olsa da bizi 3.lükten yukarıya çıkaracak kadar büyük bir çapraz değil bunu daha önce de söylemiştim. Umarım aldığı paranın hakkını verir
Son iki sezon ki hastalık devam ediyor gibi büyük takımlara karşı iyi oynayıp alt sıra takımlarına karşı zorlanıyorduk. İnşallah bu maç bir uyarı olur.3-0 net bir galibiyet beklerken zar zor 3-2 kazandık.
Patry çok iyi oynadı.
Cardoso çok iyi oynadı.
Ziraat'in maçını henüz izlemedim ama bu oyunla şampiyonluk çok zor.
Cardoso iyi oynadı derken? Voleybol sadece atak yapmak değildir. Böyle manşet almaya devam ederse bu takımda oynayamaz. Ve bizim takım böyle kötü manşet almaya devam ederse de kimse final falan beklemesin.3-0 net bir galibiyet beklerken zar zor 3-2 kazandık.
Patry çok iyi oynadı.
Cardoso çok iyi oynadı.
Ziraat'in maçını henüz izlemedim ama bu oyunla şampiyonluk çok zor.
Dediğiniz gibi maçta izlediğim kadarıyla hücumda iyiydi ancak manşetler çok sıkıntılı takımlar genelde onun üzerine oynamaya çalışacaktır.Cardoso iyi oynadı derken? Voleybol sadece atak yapmak değildir. Böyle manşet almaya devam ederse bu takımda oynayamaz. Ve bizim takım böyle kötü manşet almaya devam ederse de kimse final falan beklemesin.