Gsbasket üyelerinin de arz-ı endam etmiş olduğu lahmacuncunun olduğu bina kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılmış olduğundan, maçın öncesini Trabzonspor temalı bir pidecide yaşadım. Ustayla saç modelimin Marek Hamsik'e benzerliği üzerinden şakalaşarak, keyifle ayrıldım. Nereye geleceğimi tahmin edersiniz; bu hikayenin bağlamının 5 dakika sonra pasörü izlemeye evrilmesi insana alabildiğine absürd, tuhaf, imkansızın gerçek olması gibi geliyor. Deneyim yönünden eksik; iyi niyetli ve toy dostlarımızı tenzih ederek yazıyorum. Bu saatten sonra sevdirebilmesi mümkün değil. Haliyle Nevriye Yılmaz gibi Galatasaray'la kazanarak adını Galatasaray'ın tarihine yazdırması gerekiyor. Ziraat'in CEV'de olduğu, CL sonrası keskin düşüşü yaşamayacağı ortamda finaller hayli mümkün olsa da nihai adım için işi kolay durmuyor.
Cardoso, tam işler sarpa sarıyorken sahada farklı bir oyuncu var dedi. Burada olduğunu ortaya koyarak salonu avucunun içine aldı. Patry'nin kafasında masa tenisi, pinball vari bir voleybol var. Araziye kati uyum sağlamaması kaydıyla, ortamın seviyesine uygun ara bir yol bulması gerekiyor. Cardoso hücumda balyozu indirmese kendisinin birinci sınıf voleybol bekleyişi dahilinde maç kopup gitmeye adaydı.
Saha içindeki tam tekmil aileler, keza şeref tribünündeki ilgi iyi hoş olmakla birlikte temel görüntünün erken somutlaşmasında fayda var. Abandone olmamıza sebebiyet verecek bir çeşitlilikle girdik sezona. Beş benzemezliğe evrilmemeli.