2024-2025 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

Ne manşet alabiliyoruz ne blok defansımız işliyor ne de etkili hücum edebiliyoruz sadece biraz olsun servislerimiz zaman zaman etkili oldu o kadar. Patry de o büyük oyuncu sorumluluğunu almıyor. Takımın oyunu ciddi sorunlu. Bu kadar para harca sahada bu performansı ver! Yazık… bu takım şampiyon olamaz. Patry her ne kadar üst düzey bir çapraz olsa da bizi 3.lükten yukarıya çıkaracak kadar büyük bir çapraz değil bunu daha önce de söylemiştim. Umarım aldığı paranın hakkını verir

3-0 net bir galibiyet beklerken zar zor 3-2 kazandık.
Patry çok iyi oynadı.
Cardoso çok iyi oynadı.
Ziraat'in maçını henüz izlemedim ama bu oyunla şampiyonluk çok zor.

Ne manşet alabiliyoruz ne blok defansımız işliyor ne de etkili hücum edebiliyoruz sadece biraz olsun servislerimiz zaman zaman etkili oldu o kadar. Patry de o büyük oyuncu sorumluluğunu almıyor. Takımın oyunu ciddi sorunlu. Bu kadar para harca sahada bu performansı ver! Yazık… bu takım şampiyon olamaz. Patry her ne kadar üst düzey bir çapraz olsa da bizi 3.lükten yukarıya çıkaracak kadar büyük bir çapraz değil bunu daha önce de söylemiştim. Umarım aldığı paranın hakkını verir
👏👍

Patry çok iyi oynadı.
Cardoso çok iyi oynadı.
Son iki sezon ki hastalık devam ediyor gibi büyük takımlara karşı iyi oynayıp alt sıra takımlarına karşı zorlanıyorduk. İnşallah bu maç bir uyarı olur.

Patry çok iyi oynadı.
Cardoso çok iyi oynadı.
Cardoso iyi oynadı derken? Voleybol sadece atak yapmak değildir. Böyle manşet almaya devam ederse bu takımda oynayamaz. Ve bizim takım böyle kötü manşet almaya devam ederse de kimse final falan beklemesin.

Gsbasket üyelerinin de arz-ı endam etmiş olduğu lahmacuncunun olduğu bina kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılmış olduğundan, maçın öncesini Trabzonspor temalı bir pidecide yaşadım. Ustayla saç modelimin Marek Hamsik'e benzerliği üzerinden şakalaşarak, keyifle ayrıldım. Nereye geleceğimi tahmin edersiniz; bu hikayenin bağlamının 5 dakika sonra pasörü izlemeye evrilmesi insana alabildiğine absürd, tuhaf, imkansızın gerçek olması gibi geliyor. Deneyim yönünden eksik; iyi niyetli ve toy dostlarımızı tenzih ederek yazıyorum. Bu saatten sonra sevdirebilmesi mümkün değil. Haliyle Nevriye Yılmaz gibi Galatasaray'la kazanarak adını Galatasaray'ın tarihine yazdırması gerekiyor. Ziraat'in CEV'de olduğu, CL sonrası keskin düşüşü yaşamayacağı ortamda finaller hayli mümkün olsa da nihai adım için işi kolay durmuyor.

Cardoso, tam işler sarpa sarıyorken sahada farklı bir oyuncu var dedi. Burada olduğunu ortaya koyarak salonu avucunun içine aldı. Patry'nin kafasında masa tenisi, pinball vari bir voleybol var. Araziye kati uyum sağlamaması kaydıyla, ortamın seviyesine uygun ara bir yol bulması gerekiyor. Cardoso hücumda balyozu indirmese kendisinin birinci sınıf voleybol bekleyişi dahilinde maç kopup gitmeye adaydı.

Saha içindeki tam tekmil aileler, keza şeref tribünündeki ilgi iyi hoş olmakla birlikte temel görüntünün erken somutlaşmasında fayda var. Abandone olmamıza sebebiyet verecek bir çeşitlilikle girdik sezona. Beş benzemezliğe evrilmemeli.

Karşıyaka, Göztepe, Altay, İzmirspor ve hatta Bucaspor gibi kitlesel bir İzmir takımı gelene dek çözülebilecek bir içerik değildi. İnsanlarda elbette alışkanlık yarattı ve ilk sezon İzmir deplasmanına Arkas üzerinden gitmemek yadırganacak. Fakat hemen sonrasında unutulmaya, Beşiktaş'ın erkek voleybol takımı neden yok sorusunun ağırlığıyla geri plana ışık hızıyla düşmeye mahkumlar.

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı oyuncularımızdan Jiri Kovar’ın bu akşam yapılan top antrenmanında geçirdiği sakatlık sonucunda Distal falanks (yüzük parmağı) kemiğinde kırık tespit edilmiştir.

Oyuncumuzun tedavi sürecine başlanmış olup, detaylı bilgilendirme yapılacak tetkikler sonucunda ilerleyen günlerde paylaşılacaktır.