2024-2025 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

Antrenör bırakır mı böyle yağlı kapıyı, yazık kimlere kaldık Febe bile hatasından bir an önce döndü sizler bu adamın çapsızlığını görmeniz için daha kaç maç gerekli şube yöneticileri?
Aynen öyle adam bulmuş kazı doğal olarak yoluyor. alan memnun satan memnun misali. nasıl olsa vizyon, yok hedef yok. neme lazım şampiyonluk ziraat ve halk varken bize ne gerek varki.

Kaan tek başına yendi bizi utanın artık, defol git hoca verdiğin rezillikler yeter artık.. Amatör branş denilen amatörlükle alakası olmayan salon sporlarında şamar oğlanları olmaya devam ediyoruz hiç bir dalda galibiyetimiz yok bu yıl bunlara.. Loserlık fena üstümüze çöktü utanmalı artık birileri..

Ulan insanda biraz gurur olur be. Biraz izan olur ben bu işi yapamıyorum demek bu kadar zor mu lan. Yazık değil mi lan bu kadar insanı mutsuz ediyorsunuz sizde hiç insanlık yok mu be. Yapamıyorsunuz kardeşim yapamıyorsunuz. Defolun gidin artık. Her gelen koltuğa yapışıyor yeter artık lan yeter defolun artık.

Hiçbir şeye üzülmüyorum, tek bir oyuncuya o da solak olması dışında hiçbir özelliği olmayan dümdüz bir oyuncuya maç verilmesine, Çapkınoğlu gibi Galatasaray'dan ekmek yemiş gözün gördüğünü inkar eden voleybolcu müsveddesine maç verilmesine üzülüyorum.

Galatasaray'ın Jean Patry dışında hiçbir oyuncusunun tutmasına üzülüyorum. Devri geçmiş Kovar Atanasov, Arslan, Hasan, Oğuzhan, Cardoso, Doğukan bunların Galatasaray'dan ekmek yemesine üzülüyorum. Umut Çakır gibi ne basireti ne becerisi olan birinin ben Galatasaray antrenörüyüm demesine ve bundan sonra da diyecek olmasına üzülüyorum. Biraz derli toplu bir avrupa hatta lig takımına karşı şamar oğlanına dönen yeni yetme düz bir çocuğun kendisini voleybolcu sanmasına vesile olmamıza üzülüyorum. Kendine Galatasaray voleybol şubesi sorumlusu, yöneticisi diyenlerden de utanıyorum.

Başında Umut Çakır varsa Fenerbahçe gibi bir takım bile yeniyor seni.İki kadroyu karşılaştırınca kalite farkı bariz ama bir fark var bizde Umut Çakır var sağolsun sezon başından beri nasıl bir takım yönetilmez çok güzel izletiyor.Kadın takımında çok da batırmayan Eczacı Vakıf yenen Hernandez göz kırpmadan gönderiliyor.1 Halkbank maçı harici bütün önemli maçları veren Umut Çakır halla başta.