• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2024-2025 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

Bence biz en başta iyi bir antrenör ile anlaşmalıyız, Yerli yabancı farketmez.
Transferde ise Volkan olsa iyi olurdu ama olmuyorsa beyto ile devam edilebilir.

Erkek voleybol için şampiyonluk şansımızı arttıracak çok önemli bir transfer için şartları zorluyoruz. Şu anda isim vermeyeceğim ama olursa favori konumunda oluruz.
(Galatasaray Amatör Branşlar)

Voleybolun sesi Özel Haber
🔥 Martin Atanasov Galatasaray'da

Atanasov, Patry, Arslan, Hasan hepsi iyi transferler.

Başka adı geçen kimse var mı?

Son düzenleme:
Arslan'ı yazdım yukarda zaten.

Doğukan'ı da almış mıyız?

İsmi geçen bir diğer oyuncu Osmany Juantorena.

Atanasov-Patry-Arslan transferleri kesin gibi.

Osmany Juantorena henüz net değil.

Martin Atanasov, 2024-2025 sezonunda Galatasaray HDI Sigorta forması giyecek. (Via : Enes Yalnız)

Hayırlı olsun.
İyi transfer.

Kerem Övet : Sevgili GS voleybol tayfa Hasan Yeşilbudak ile çoktan imzalanmış. Beyto da kalmıyor. Bir defa üzülün de iş bitsin istedim.

Seneye yapılan yatırımı ne güzel çöp ettiler. Hasan Yeşilbuldak da kötü libero değildir ama şampiyonluksa hedef Beyto yu tercih ederim. Neyse umarım vardır bir bildikleri.

İleri düzeyde bir voleybol tekniği konuşuluyorsa saygı duyar ve dinlerim. Bununla birlikte bu sezonki takımın idare etmeyi kolunu kaldırmama noktasına getirdiği ortamda, Miran Kujundzic dışında gelecek adına dönüp bakılacak bir oyuncu dahi görmüyorum.

Galatasaray HDI Sigorta, Fenerbahçe Parolapara forması giyen Hasan Yeşilbudak ile anlaştı. (Via : Enes Yalnız)

Bende neden diye sordum bekle dediler, bekliyorum...

Atanasov ve Hasan 10 gün önce yazıldı zaten.

fb adisi almış çok da iyi bir orta işe görüşüyorlarmış… smaçör ve orta hamlelerimizin çok iyi olması lazım

fb adisi almış çok da iyi bir orta işe görüşüyorlarmış… smaçör ve orta hamlelerimizin çok iyi olması lazım
Adis mi? Sözleşmesi vardı onun. Kim diyor bunu?

Geri