2024-2025 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

Bu takım Ziraat'ten maç dahi alamayabilir. Bütüne dair de pek yüz güldürmez. Fakat, parçalar çok etkinleşti. Yıllardır Avrupa'da ve Dünya'da voleybol izleyen insanlar için tapılası Patry-Zaytsev ikilisinden oluşan bir kadro var artık. Oyuncu oyuncu bakıldığında ilgi çekici eklemeler de yapılabilir.

Yeter artık,şampiyonluk gelsin. bu şube hariç diğer amatör branşların, hepsinde suyun karşıki tarafı bizi geride bıraktı.bizde un, var yağ, ve şeker, var helva yapamıyoruz.bereket suyun karşıki tarafı burda ciddi rakip değil.ancak, onlarda seneye ciddi bir kadro ile halk, ve ziraate, bende varım demeye çalışacaklar.bizde bu, yarışın içinde olacak kadroya, bir iki takviye ile ve iyi bir hoca ile ağırlığımızı koymalıyız.

Bu takım Ziraat'ten maç dahi alamayabilir. Bütüne dair de pek yüz güldürmez. Fakat, parçalar çok etkinleşti. Yıllardır Avrupa'da ve Dünya'da voleybol izleyen insanlar için tapılası Patry-Zaytsev ikilisinden oluşan bir kadro var artık. Oyuncu oyuncu bakıldığında ilgi çekici eklemeler de yapılabilir.
Ziraat, çok ciddi bir rakip.seneye dahada güçlü olacaklar.bizim, için bence halkbantan daha güçlü bir iki tık önde olan bir takım.onlarla başabaş mücadele etmek için bizde ciddi takviyeler yapmalıyız.bu eşleşmeden onlar galip çıkıp yollarına devam edecek, maalesef görünen o.

Bence bu sezon Halkbank geçilebilir gibi. Ama Ziraatin ne seneye ne bu sene şampiyonluğu kaptıracağını sanmıyorum. Zirve de onlar olur Galatasaray ve Halkbank da iki sezon da 2. olup Şampiyonlar ligine gitmek için yarışılar gibi duruyor.

Zaytsev'in gelişiyle birlikte sahada kayda değer bir hareketlenme var. Biçim fazlasıyla göz doyurucu oldu, içerik de bu sinerji üzerinden ilerleyebilirse ne ala.

Bence bu sezon Halkbank geçilebilir gibi. Ama Ziraatin ne seneye ne bu sene şampiyonluğu kaptıracağını sanmıyorum. Zirve de onlar olur Galatasaray ve Halkbank da iki sezon da 2. olup Şampiyonlar ligine gitmek için yarışılar gibi duruyor.
Renkdaş ,ziraat halkbantan daha ciddi bir rakip.seneye ,baya baya güçlü olacaklar.bize, gelince şampiyonluk bir iki takviye, ve umut hocanın yerine iyi bir hoca ,ile hallolur yoksa takım bu günleride mumla arar.

Galatasaray ve Halkbank 2. olma yarışı verir demiştim yanlış anlaşılmasın direkt zirveye Ziraati koydum bende.Tartışmasız Ziraati zirveye koyuyuorum.Fornel geldi Nimir geldi Türk en iyi orta hattı onlarda.Libero hatları oturdu.Ben çok Ziraati geçebileceğimizi düşünmüyorum.Yabancı olarak seneye çok kaliteli bir takım olucaz gibi ama yerli oyuncu olarak sıkıntılarımız var.