2024-2025 Euroleague

İnsan, kendisini seneler sonra EL'de zirveye çıkarmış, senelerce F4 yapamayan kulübü bir senede EL şampiyonu yapmış hocasına hürmeten o pankartı açmaz. Mesela o pankartı açan topluluk içinde hiç mi "ulan hocamız türk biz ne yapıyoruz ya hocamız alınırsa?" diye düşünen birisi yoktu? Çok acayip. Eğer olayın içinde başka bir şey yoksa yanlış anlama vb. durumlar, Pana bu gece Avrupa'nın en iyi koçunu kaybetmiş olabilir.

İlk hafta sona erdi,bu sezon her hafta bir maç şifresiz yayınlanacak diye haberler çıkmıştı ama yalan oldu galiba.

Maç sonuçlarına gelince FB gerçekten iyi kadro kurmuş,bence final yapmaları gerekir,Marjanovic kısa sürede iyi katkı vermiş.

Barca ve Milano aynı tas aynı hamam,loserlıkları devam ediyor.

Maccabi ilk maçı kazanmış ama çok güç kaybetmişler,bu kadro ile çok fazla yenilgi görürler.

Pana Cedi,Ömer Faruk ve L.Brown ile çok daha güçlü olmuş,yine en büyük favoriler.

Allah bizi Messina belasından kurtarmıyor yıllardır. Şu adamın def olup gitmediği her sene Milano gibi bir yapıyı Eurolig'den mahrum görüyoruz, izleyemiyoruz.
Olympiakos maçın sertliğini pek kaldıramadı deplasmanda. Koçun iyi oyuncuları kenarda unutup saçma tercihleri de zaman zaman maçı etkiledi. Son düzlüğe kafa kafaya girseler de kazanamadılar. Fener'in kritik yerlerde panyaya çarpıp seken 3 sayılık atışlarının basket olması da çok etkili oldu sonuçta.
Bologna da yine çorba şekilde bu seneye devam edecek belli oldu.
Barça yine aynı manzaralar...

İsmail Şenol şimdi yayınlanan programda şaka mı yaptı , yoksa ciddi miydi bilmiyorum ama ciddi olarak gördüm ben.

İhsan Bayülken : Efes'in şu an olmazsa olmaz 1 oyuncusu var.
İsmail Şenol : ERCAN OSMANİ Mİ ?
İhsan Bayülken : Dan Oturu.

Wilbekin'in yerini 17-18 saat içinde doldurmaları alev alev yaktı beni valla ne yalan söyleyeyim. Ben de seviniyordum wilbekin sezonu kapattı fb genel anlamda sekteye uğrayacak yerini 1-2 hafta dolduramazlar diye. Tüm kulüpleri kendimiz gibi sanmayı bırakmam lazım.

Sporcu sakatlığı her zaman çok üzer beni. Umarım sağlıklı bir şekilde geri dönerek kariyerine iyi bir şekilde devam eder. Allah şifa versin en kısa zamanda.
Wilbekin'in yokluğunu ise büyük bir kayıp olarak görmüyorum. Baldwin falan sakatlansa başka şeyler konuşurduk evet.
Yerine yazılan adamı da tanımıyorum pek. Sanırım biraz Goudelock tarzı bir oyuncu.

Sporcu sakatlığı her zaman çok üzer beni. Umarım sağlıklı bir şekilde geri dönerek kariyerine iyi bir şekilde devam eder. Allah şifa versin en kısa zamanda.
Wilbekin'in yokluğunu ise büyük bir kayıp olarak görmüyorum. Baldwin falan sakatlansa başka şeyler konuşurduk evet.
Yerine yazılan adamı da tanımıyorum pek. Sanırım biraz Goudelock tarzı bir oyuncu.
Kesinlikle bence de kayıp değil. Aksine Fb yi daha da rahatlatacak bir olay olacaktır. Tabiki de çok geçmiş olsun.

Baldwin'in gelişinden sonra Wilbekin biraz ıskartaya çıkmıştı, zaten çok uygun bir rol de kalmamıştı ona. Saben Lee de açılan role uygun oyuncu değil ancak bu seviyede sezon da açılmışken zaten iyi bir ekleme yapmak zor olurdu. Saben Lee'nin Avrupa'ya geldiğinde daha yükseklerden başlayacağını bekliyordum Manisa ilginç tercih oldu onun adına kısa sürede çıkar ordan diyordum ama bu kadar kısa sürmesini beklemiyordum.

Sene başında bize çok istemiştim ama olmadı.

Fenerbahçe Beko ve Olimpia Milano, geçtiğimiz sezon Çin Ligi'nde 30.5 sayı ortalaması ile oynayan guard Antonio Blakeney ile ilgileniyor. (Sportando)