2024-2025 Euroleague

Real Madrid için ne durumda olduğunun hiçbir önemi yok.Yıllardır aynılar.Her zaman kollanmak istiyorlar.Atış halinde fake fauller istiyorlar.Fake faullerle maçın içine girmek istiyorlar.Bugünde aynısını istediler,hakemler acımadılar çat çat çat diye teknik faulleri yapıştırdılar.Mateo'da 3.çeyrekte atıldı gitti.Birde haklıymış gibi yedikleri teknik faulleri kaos olarak kullanmaya çalışıyorlar.

Zalgiris'e çok yakışan bir galibiyet oldu.3.çeyrek bir ara sallanır gibi oldular ama buldukları kritik üçlüklerle Real Madrid'in direncini kırdılar.

Real Madrid'in kadro derinliği zayıf.Hezonja-Dzanan Musa geçen sezonki formlarında değiller.Yabusele'yi kaybettiler.Tavares'i ana oyuncu gibi yedekleyen Poirier'i kaybettiler.Benchten iyi katkı getiren Causeur'u kaybettiler.Tecrübe faktörü olan Rudy ve Rodriguez emekli oldu.

35 yaşındaki güçsüz Ibaka,Ndiaye,Rathan Rayes bunlarla debelenip dursunlar.

Bu sene EuroLeague hiçte alışkın olmadığımız şekilde devam ediyor.

Dün lig ikincisi Fenerbahçe evinde Monaco'ya farklı yenildi.
Sezona kötü giren Madrid evinde Zalgiris'e yenildi.

Panathiniakos bugün Nunn olmadan Efes'e farklı mağlup olarak Son 5 maçında 4.mağlubiyetini aldı🤔 Bakalım Ergin hoca bu kötü gidişi nasıl değiştirecek.

Kızılyıldız evinde bu senenin büyük favorilerinden Olympiakos'u yendi.
Looser olarak adlandırdığımız Milano bu akşam Barcelona'yı farklı yenerek üst üste 6.galibiyetini aldı 🤔😄

Bakalım diğer haftalarda neler göreceğiz ☺️

Son düzenleme:
Bu sezon gerçekten çok enteresan geçiyor,Pao ilk 8 dışında,Real ilk 8 dışında,Barcelona ilk 8 dışında.

Milano şu an 6.sırada,Monako 2.sırada,Münih averajla 3.sırada

Euroleague'in güzel yanı bu,bu sezon kimin şampiyon olacağını tahmin etmek mümkün değil,Milano bile olabilir,bakarsın Monako şampiyon olmuş.

Bu sezon gerçekten çok enteresan geçiyor,Pao ilk 8 dışında,Real ilk 8 dışında,Barcelona ilk 8 dışında.

Milano şu an 6.sırada,Monako 2.sırada,Münih averajla 3.sırada

Euroleague'in güzel yanı bu,bu sezon kimin şampiyon olacağını tahmin etmek mümkün değil,Milano bile olabilir,bakarsın Monako şampiyon olmuş.
Paris neden demediniz çok kırıldım 😄
Onlarda 10 maçlık namağlup serisini şu anda Asvel ile oynadıkları maçta kaybedebilirler 😄

Milano'ya o kadar laf söyledim Kızılyıldı, Pana, Zalgiris ve Madrid'in önündeler 😄 Paris ile birlikte bence şu ana kadar ki en büyük süpriz Milano'nun bu durumudur.

Partizan delirttin beni yemin ediyorum. Kaç maçlık seri, toparlanma emareleri falan hepsi çöp oldu şu maçta. Korkunç bir performans, dikkatsizlik, konsantrasyon eksikliği.