2024-2025 Euroleague

McCollum, Fenerbahçe'yi çok başka bir takıma çevirdi. Düzen dışı skorerin Avrupa'da ki en büyük temsilcisi olduğunu tekrar gösterdi. Fenerbahçe EuroLeague şampiyonluğu için Hayes'in yanına bir isim daha eklemiş oldu. Bu hamle onları şampiyon yapabilir.

Fenerbahçe yıllardır başarısız olunan sezonlara rağmen bütçe düşürmek yerine hep zirve için kadrolar kurdu,bu sezon Olimpiakos ile zirveyi paylaşıyorlar,sezonun devamı ne getirir bilinmez ama hep takdir ediyorum bu yönlerini ve çocukluğumdan beri imreniyorum.Bu tamamem Aziz Yıldırım'ın eseri ve Ali Koç zenginliği sayesinde bunu devam ettiriyor.

McCollum, Fenerbahçe'yi çok başka bir takıma çevirdi. Düzen dışı skorerin Avrupa'da ki en büyük temsilcisi olduğunu tekrar gösterdi. Fenerbahçe EuroLeague şampiyonluğu için Hayes'in yanına bir isim daha eklemiş oldu. Bu hamle onları şampiyon yapabilir.
Pana varken onlar şampiyon olamaz karşılarında winner ergin hoca var nede olsa o bir:" Galatasaraylı"

Pana-Fener maçını kaçıran olduysa 3.çeyrekten itibaren maçı izlesin derim.3.çeyrek ara ara ileri sararak izlenebilir.Daha çok Juancho vs Fenerbahçe şeklinde geçmişti.

Son çeyrek ise inanılmaz keyifli bir maç oldu.Mccollum'da çok iyi katkı veriyor Fener'e geldiğinden beri.Son 12 sn kala Guduric top kaybı yaptı ve Sloukas'a çok gereksiz faul yapıp skoru eşitlettiler.Ardından Nigel Hayes hem önce erken üçlük denemesi yaptı,hemde ribaundu alıp bildiğin faul alabilir miyim diye koşan Nunn'a çok gereksiz faul yaptı ve altın tepside maçı hediye ettiler.

Hakemlerede bir şey demek istiyorum.Son 2 dk'ya girilirken tüm momentum Pana'ya geçmişti.Sertaç'ın Nunn'a çok net atış halinde faulü var ve fark 3.Fener'in faul hakkıda dolacaktı.Bilerek o faulü çalmayıp ardından Guduric'e karşı alanda 2 atış çalıyorsunuz fark 1'e iniyor ve bu kez Fener havaya giriyor.

Yaptığınız terbiyesizlik başka şey değil.Amacınızada fazlasıyla ulaştınız,Fener'in trollüğü ile maçtaki reytingin içinden geçtiniz.Hayal bile edemeyeceğiniz bir sona imza attı maç sonunda Fener :)