• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2024-2025 Euroleague

Monaco'nun şampiyonluğu hayırlı olsun 😁

Pao - Oly finali istemiştim,Fb - Monaco oldu,keşke Fb - Monaco finali isteseydim de finalde yunan derbisi olsaydı.

Monaco'nun çok iyi kadrosu yok bence,iyi ama final oynayacak kadar değiller,bu yüzden finalde olmaları onlar için harika.

Pana'nın şuralara gelmesi daha büyük başarı bence. Tüm sezon çok inişli çıkışlı ve istikrarsız kötü bir grafik çizdiler. Lessort'un yokluğu zaten Pana'nın %50'i demek. Şu halleriyle finalin kıyısından dönmeleri bile başarı.
Final maçı ise her sonuca gebe. Monako savunması, atletizmi ve sertliğiyle biraz daha göze hoş gelse de şansları eşit görüyorum.

Eric McCollum'un varlığı Fenerbahçe'yi 2 adım öne atıyor.
Üzgünüm ki malesef durum bu.
Yüzde 70 Fenerbahçe'yi önde görüyorum.

4 5 de Monaco çok iyi durumda
Kısalar ocobo James gibi dengeli iki takımda.

Bu arada umarım Beko şampiyon olur. Böylece Ali Koç'a tepkiler azalır ve başkanlıkta kalır. Çünkü daha büyük başarılar için ona muhtacız 😄

Ali Koç maç sonu açıklamasında, şampiyon olmamızı isteyen Fenerbahçelilere armağan olsun dedi. İnanın Fenerbahçeli değilim ama en az onlar kadar sevindim 😄

Burada Galatasaray basketbolunu önemseyen ve dikkate alan sınırlı sayıda insanlardan bir bölümü olarak, yatırım yapılması tarafında olan birisi hatta bir üye olarak şunu belirteyim ülkemizde 30 kez üst üste Eurolegaue alsan bir Super Lig şampiyonluğu kadar insanların gözüne giremez dikkat çekemez ama febeko bu kupasıyla Ali Koç'u kurtardı diyebiliriz...

Totem yaparak FB'yi şampiyon yaptık,hem bu sayede biraz rahatlarlar sonuçta onlarında sevinebilecekleri bir şey olsun,hem Ali Koç kalır belki 😀

Bu sezon iyi kadro kurdular,pivot eksiklerine rağmen başarılı oldular.Sarunas çok iyi tercihti,Barca'da başaramadı nedense ama FB Sarunas için çok uygun takımdı.

Tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi,yatırım yapıyorlar ve karşılığını alıyorlar.

Burada Galatasaray basketbolunu önemseyen ve dikkate alan sınırlı sayıda insanlardan bir bölümü olarak, yatırım yapılması tarafında olan birisi hatta bir üye olarak şunu belirteyim ülkemizde 30 kez üst üste Eurolegaue alsan bir Super Lig şampiyonluğu kadar insanların gözüne giremez dikkat çekemez ama febeko bu kupasıyla Ali Koç'u kurtardı diyebiliriz...
Biraz fazla mübalağa yapmışsınız ama doğru. Fbliler futboldaki başarısızlık ve altta kalmışlığın ezikliği ile EL zaferini kutluyorlar. Tabi ki bu söylediğim kemikleşen basketbol taraftarları için değil. Siirt’te basketbol mu izleniyor Allah aşkına? Belediyelere yalvara yalvara ekran kurdurdular yoksa insanların maçtan haberi bile olmazdı.
Ancak sevgili Gs yönetimini de tebrik ediyorum; Fblilerin biz spor kulübüyüz cümlelerine karşı Gs taraftarının cevapsız kalmasına sebep oluyorlar. Burada daha önce de yazdım fbnin ülkede ayakta kalmasının tek sebebi yan branşlardaki istikrarlı zirve yarışıdır. Senin de bu seviyede olup ona konuşma fırsatı sunmaman gerekiyordu.

Şampiyonluklarını kutlamaları gerekirken; Mhy’nin basketbol versiyonu, sezon boyu eline top değmemiş kaptan bozuntusu çıkmış Galatasaray’a laf atıyor, kompleksli yöneticisinin ağzından çıkan ilk söz Galatasaray oluyor.

Siz ne ezik bir camiasınız! Umarım amatör branşlara hak ettiği değeri verecek bir yönetime kavuşup sizi basketbolda da tokatladığımız günleri görürüz. O zaman siz de bütün pisliğinizle Türk spor tarihinden silinip gidersiniz tescilli şikeciler.

Muhteşem bir savunma maçı oldu bence. Her pozisyon çok yüksek yoğunlukla oynandı. İlk yarıyı skorda geride bitirmesine rağmen Monaco daha iyi oynadı ama hakem kararları daha fazla Fener lehineydi. İkinci yarı bu sefer genel manada istediklerini daha fazla yapan Fenerbahçe fakat bu seferde hakem şansı Monaco'nun yanındaydı. Günün sonunda Fenerbahçe kazandı.

Özellikle Saras açısından inanılmaz bir şampiyonluk. Fenerbahçe de bu ligin süperstarı diyecek oyuncu yok. Bence tamamen coaching başarısıyla gelen bir şampiyonluk. Saras hayranlık duyduğum bir oyuncuydu onun adına sevindim böyle olmasına.

Bu fikre katılmıyorum. Euroleague şampiyonluğunun Basketbolun takip edildiği tüm ülkelerde yankısı oluyor. Bunun mutluluğu, hazzı ve prestiji çok büyük. Biz Türkiye'nin en büyük klübüyüz. Buralarda olmamız gerek. Bunun için para harcamalı, çaba göstermeli ve taraftarı bu tarafa da yönlendirmeliyiz. Ve tabiki basketbol aklına güveneceğimiz kişiler takımın başında olmalı.

Fenerbahçe uzun yıllardır büyük bütçeler harcıyorsa bütün bu geri kazanımları aldığı içindir. Ve tabiki sponsor desteğinin büyük oranda işi bilen kişilere verilmesindendir. Onları tebrik ediyorum.

Sarunas Jasikevicius büyük bir basketbol aklı. Açıkcası ona imrenek bakıyorum. Tıpkı 1 yıl boyunca canlı gözlerle izlediğim eski yıldızımız Nigel Hayes-Davis'e imrenerek baktığım gibi.

Haklı Euroleague Şampiyonluklarını ilkokul çocuğu kıvamında açıklamalarla gölgeleyen Ali Koç, Melih Mahmutoğlu ve Hakan Safi'ye ise en doğru cevap ülkenin en itici insanlarında tepeye oynayacak isimden, Mustafa Varank'tan geldi. İnsan gerçekten kınadığının mislini yaşamadan ölmüyormuş.

Dün Yenikapı'da olan 1 milyon kişinin çok da umrundaydı Melih efendi.

Ya sirf su Fenerlileri susturmak icin Eurolig sampiyonlugu istiyorum :D

Düsünsenize Ergin Atamani getirip üst üste iki defa Eurolig sampiyonu olup iki yildiz aliyoruz ve Fenerin 10 senede yaptigini iki sende yapiyoruz. Ozamanki kudurmalarini hayal ediyorum.

Bunuda yaparsak Futboldan sonra Basketboluda ellerinden almis oluruz. Sirf bunun icin istiyorum hele Melihin aciklamalarindan sonra.

Oly Bartzokas ile yolları ayıracakmış. Yani şimdi gel de bize yakıştırma.

Oly Bartzokas ile yolları ayıracakmış. Yani şimdi gel de bize yakıştırma.
Bartzokas bence looser bir koç.
Onla şampiyonluk hayal etmek çok zor.
Düzenli 3 4 sene en az 10 milyon euro bul, Ergin Hoca'yı getir, sana hayal ettirdiklerini yaşatsın.

Bir Fenerbahçeli olarak Melih gibi sporcuları takımımda istemiyorum ,Final fourda 1 saniye süre almadan takımın kupa yolculuğunda gram katkısı yokken sırf goy goy yaparak yeni sözleşmesini alacak malesef Türkiyede işler böyle yürüyor,Şampiyon olmuşsun kutlasana sanane Galatasaraydan,onlarda yenikapıda kutlama yapsın sanane herkes şampiyonluğunu kutlasın güzelce.Ülkede spor kültürünü oturtmak bu gibiler yüzünden çok zor....

FB'yi tebrik etmek gerekir. Ülker kıyağından sonra bile görkemli bütçelere ve sürekli üst düzey koçlar getirmelerine rağmen 8-9 yıl öncesine kadar en loser kulüp görünümündeydiler. Biz bile arada EL oynadığımızda çok daha mütevazı bütçelerle onlardan daha başarılı oluyorduk ama istikrarlı olarak büyük paralar yatırınca loser başkanın da olsa başarı geliyor.

Yaşını başını almış koca koca insanlar ilkokul çocuklarından daha düşük olgunluk seviyelerindeler. Bunların karısı, çocukları ya da anne-babası telefonla arayıp da ''Senin ağzından çıkanları kulağın duyuyor mu?'' Diye soruyor mu merak diyorum.
Orada bambaşka bir branşta kupa alıyorsun ama pislik dolu ağzından çıkan ilk sözler ahlaksızca rakibine saldırmak.
Ali Koç'un kalmasını bu sebepten istemiyorum. Yok 7 yılda FB'yi batırmış. Tamam da bunu yaparken Türk Sporunu da batırdı bitirdi yok etti adam. Kafasına göre at koşturuyor , biz de her sezon ''Allah'ın adaleti'' diyip duruyoruz. Önce adaleti biz sağlayacağız. Bu kangrenli hücreleri temizlemek lazım ülkeden.

Fenerbahçe Beko sonuna kadar haketti.Final maçı öncesinde değil Monaco,karşılarında kim olursa olsun şampiyon olacaklarını düşünüyordum.Çok büyük yürek koydular.Sevindim veya üzüldüm diyemem,öyle bir hissim yok.Sarı lacivertli takım olarak izledim ben.

Melih sezon başında Cumhurbaşkanlığı kupası maçından öncede boş yapmıştı,Efes maçı kazandığında ise dalga konusu olmuştu.Biz rekabetçi olsak bizdede Melih benzeri oyuncu var.Aklı başındaki taraftarlar bu tür sevimsiz,terbiyesiz şeyleri sevmezler zaten fakat sıcağı sıcağına olduğunda büyük çoğunluk tarafından alıcısı oluyor.Halbuki Melih Fener taraftarının çoğunluğu tarafından sevilmeyen oyuncu.

Birde Fenerbahçe yönetimi bu konuda bari duruş sergilesin.Bir başka oyuncu veya koç haksız olduğunda ''milli takım oyuncusu,milli takım koçu böyle yapamaz'' diyenler kendi içlerinden birisi terbiyesizlik yapınca ''hehehe'' yapamaz.Birazcık duruşunuz olsun.Fakat siz bundan besleniyorsunuz,sıkıntı tamda orada.Yönetim olarak kendiniz sürekli gerginlik,kaos yaratmaya çalışıyorsunuz.Melih-Mert Hakan gibi oyuncularda bunu kendilerine fayda olarak kullanmaya kalkıyorlar.

Geri