2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Alman eskort olayıyla birlikte kelepçe hadisemiz de tamamlandı. 2009-2010 Fenerbahçe'si görüyorum ben fazlasıyla, o takım UEFA Kupası'ndan 32 turunda elenmişti. Bizim takımın yeni adıyla UEFA Avrupa Ligi'nde farklı bir görüntü keza sonuç ortaya koyarak Fenerbahçe sezonu ya da sezonlarına benzetilmemesi, Galatasaray takımı olabilmesi bugün itibariyle elinde.

Bu huzursuzluk Avrupa'da sonuç alınmadan bitmeyecek, sinir uçları yok olmayacak. Kupayı yaşım 8'ken kazanmış olsak da, yine kazanalım diye cayır cayır yanmasam da Avrupa'ya dair bir yerden sıçrama yaparak Old Trafford'da kazandığımız noktaya dönmemiz lazım.
 
qne0e6dy.jpg


Barış’ın biraz dinlendirilmesi gerekiyor. Son 1-2 yıl içinde dünyada en çok maç yapan oyunculardan biri sanırım. Icardi de bu formuyla 11’de olmayı hiçbir şekilde hak etmiyor. İlk geldiği zamanla şimdi arasında uçurum var. Seviyoruz falan da futbolcu da biraz bakacak kendine. Sosyal medyadan rakiple dalga geçmek yetmiyor. Formanın adaletli dağıtılması gerek, birileri her maç 11’e çıkacak diye bir kural yok. Mertens de dinlendirilmeli, gerekirse sonradan girmeli.
Kaan da orta sahada gayet iyi, sağ bekte kullanmak anlamsız. Jelert’ten bir şekilde verim alınmalı. Batshuayi ve Berkan da küstürülmeden süre alabilmeli. Özellikle Berkan Demirbay’dan çok daha faydalı fakat ne hikmetse Demirbay giriyor sürekli oyuna. Bariz bir otorite eksikliği mevcut.
Orta sahada 3lü oynayacaksak Sara 3lünün solunda değilde bence sağında daha etkili olur. Geldiği takımda da bu şekilde oynayarak o istatistikleri yapmıştı. İsimlere katılmakla birlikte bence 4 2 3 2 olmalı.

Muslera
Jelert Davinson Abdülkerim Jakobs
Kaan Torreira
Sallai Sara Yunus
Osimhen
 

Üst