2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Ha hakem mevzusuna da ayrı geleyim madem o konudan da saldırmaya çalışmışsın.
Mertens'in dirsek attığı pozisyon var mesela. Kart görmedi sanırım. Maç içerisinde bazı pozisyonlar da gördüm lehimize.
Son pozisyon boş kale benim görüşüm faul yok gibiydi. Bizimkiler yetişemedi ve faul almaya çalıştı. Faul olup olmadığı muamma. O adamın oraya kadar gelmesi ise fiyasko. Tamamen Serdar denen adamın insiyatifine, merhametine kaldık son dakikada.
Penaltı pozisyonu da bizim oyuncumuzun rakibe ayağını taktığını gördüm ben. Ona da penaltı olarak bakmıyorum açıkçası.

Ha hakem mevzusuna da ayrı geleyim madem o konudan da saldırmaya çalışmışsın.
Mertens'in dirsek attığı pozisyon var mesela. Kart görmedi sanırım. Maç içerisinde bazı pozisyonlar da gördüm lehimize.
Son pozisyon boş kale benim görüşüm faul yok gibiydi. Bizimkiler yetişemedi ve faul almaya çalıştı. Faul olup olmadığı muamma. O adamın oraya kadar gelmesi ise fiyasko. Tamamen Serdar denen adamın insiyatifine, merhametine kaldık son dakikada.
Penaltı pozisyonu da bizim oyuncumuzun rakibe ayağını taktığını gördüm ben. Ona da penaltı olarak bakmıyorum açıkçası.
:)

qne0e6dy.jpg

Barış’ın biraz dinlendirilmesi gerekiyor. Son 1-2 yıl içinde dünyada en çok maç yapan oyunculardan biri sanırım. Icardi de bu formuyla 11’de olmayı hiçbir şekilde hak etmiyor. İlk geldiği zamanla şimdi arasında uçurum var. Seviyoruz falan da futbolcu da biraz bakacak kendine. Sosyal medyadan rakiple dalga geçmek yetmiyor. Formanın adaletli dağıtılması gerek, birileri her maç 11’e çıkacak diye bir kural yok. Mertens de dinlendirilmeli, gerekirse sonradan girmeli.
Kaan da orta sahada gayet iyi, sağ bekte kullanmak anlamsız. Jelert’ten bir şekilde verim alınmalı. Batshuayi ve Berkan da küstürülmeden süre alabilmeli. Özellikle Berkan Demirbay’dan çok daha faydalı fakat ne hikmetse Demirbay giriyor sürekli oyuna. Bariz bir otorite eksikliği mevcut.

Alman eskort olayıyla birlikte kelepçe hadisemiz de tamamlandı. 2009-2010 Fenerbahçe'si görüyorum ben fazlasıyla, o takım UEFA Kupası'ndan 32 turunda elenmişti. Bizim takımın yeni adıyla UEFA Avrupa Ligi'nde farklı bir görüntü keza sonuç ortaya koyarak Fenerbahçe sezonu ya da sezonlarına benzetilmemesi, Galatasaray takımı olabilmesi bugün itibariyle elinde.

Bu huzursuzluk Avrupa'da sonuç alınmadan bitmeyecek, sinir uçları yok olmayacak. Kupayı yaşım 8'ken kazanmış olsak da, yine kazanalım diye cayır cayır yanmasam da Avrupa'ya dair bir yerden sıçrama yaparak Old Trafford'da kazandığımız noktaya dönmemiz lazım.

qne0e6dy.jpg

Barış’ın biraz dinlendirilmesi gerekiyor. Son 1-2 yıl içinde dünyada en çok maç yapan oyunculardan biri sanırım. Icardi de bu formuyla 11’de olmayı hiçbir şekilde hak etmiyor. İlk geldiği zamanla şimdi arasında uçurum var. Seviyoruz falan da futbolcu da biraz bakacak kendine. Sosyal medyadan rakiple dalga geçmek yetmiyor. Formanın adaletli dağıtılması gerek, birileri her maç 11’e çıkacak diye bir kural yok. Mertens de dinlendirilmeli, gerekirse sonradan girmeli.
Kaan da orta sahada gayet iyi, sağ bekte kullanmak anlamsız. Jelert’ten bir şekilde verim alınmalı. Batshuayi ve Berkan da küstürülmeden süre alabilmeli. Özellikle Berkan Demirbay’dan çok daha faydalı fakat ne hikmetse Demirbay giriyor sürekli oyuna. Bariz bir otorite eksikliği mevcut.
Orta sahada 3lü oynayacaksak Sara 3lünün solunda değilde bence sağında daha etkili olur. Geldiği takımda da bu şekilde oynayarak o istatistikleri yapmıştı. İsimlere katılmakla birlikte bence 4 2 3 2 olmalı.

Muslera
Jelert Davinson Abdülkerim Jakobs
Kaan Torreira
Sallai Sara Yunus
Osimhen

Bu arada şu formayı tasarlayana da bravo. Gerçekten efsane bir şey ortaya çıkarmışlar. Formanın ön kısmı da sırt kısmı da ayrı sanat eseri. Tam birinci kalite kokuyor. Sürekli parçalı yerine şu formayı da giymek lazım maçlarda.

Rezalet bi kadro planlaması.
Sağ bek alıyorsun ilk 11 yüzü görmüyor.
Sol bek alıyorsun kronik sakat.
Beklerin orta sahadan bozma bekler.
Kanat oyuncularından 4 tanesini gönderiyorsun ama aldığın 1 tane oyuncu.
Bu bek ve kanat rotasyonu ile Avrupa'da başarı çok zor.

Bu takım defans çalışmıyor galiba. Köy sokak takımı bile rahat rahat geliyor. Defans oyuncuları arkaya atılan her topta dumur oluyor ! Günay desen boşta pası alıp kaleye dokunacak adamı kapatmak yerine koşan adama gidiyor. Ne yapacaksın toplu adamı, defans mısın sen ? Arkada adamın golü atacağı 10 KM öteden belli. Herkes gibi o da izledi...

Yediğimiz ilk golüde çok kolay yedik,yaptırdığımız penaltıyıda çok kolay yaptırdık.Kendi kendimize maçı zora sokmayı başarıyoruz.

Günayda kaleyi sürekli boş bırakıyor.Yanlış çıkış yapmıştı penaltı olmadan öncede.

Takımımıza tebrikler.Yine son 5-6 dakika kendi kendimizi strese soktuğumuz maç oldu.Çok fazla bireysel hata yapıyoruz,rakibin atağı tam sonlandı derken ya uzun vurmak isteyerek ya kısa pas atmak isterken top kaybı yapıp savunma arkasına yine pozisyon veriyoruz.

3'lü oynadığımız ilk maçta tek devrede 3 gol yemek üzücü oldu.3'lüde hızlı hamle yapabilecek,dezavantajlı olsa bile hamle yapma opsiyonu olan tek oyuncumuz Davinson'du.

Yeter be kardeşim alın topunuzu da pasınıza da evinize sokun ulan yeter be bıktım midem bulandı sizin anlamsız saçmasapan LÜZUMSUZ pas futbolunuzdan be ! Yeter ulan her maç aynı saçmasapan hataları , gereksiz lüzumsuz boş paslar yüzünden aynı senaryoları mı yaşayacağız ? Yazıklar olsun be 2 gramlık sevincimiz vardı onu da kursağımızda bıraktınız.

Tümüyle psikolojik takımın durumu, düz ciddiyetsizlik var komple. Bir devrede 3-4 atıp diğer devre sopa yemek fiziken açıklanamaz, geçen yıl fiziken dusuyorduk bu yıl kafaca düşüyoruz. neyse, Tottenham gibi rakipler iyidir, ciddiyet kazandırır diyip geciyorum ben.

Ya arkadaşlar sorun psikolojik falan değil. Sorun; bizim LÜZUMSUZ PAS sevdamız. Bu maç 3 gol yedik, 3 tanesi de lüzumsuz pasın sebep olduğu, rahatça uzaklaştırabileceğimiz toplardı. Adam arkasını dönüp yanındaki boş adama pas vermiyor dönüyor geri Torreira'ya Günay'a...
Ya ben anlamıyorum bir insan neden baskı varken gol çizgisi üzerine geri pas atar ?
Diğer herif neden rakip seni basmışken ileri şişirmeden yerde pas deneyip gol yedirir ? Yahu 4-3 oldu hala geri pas yapıyorlar...
Ya arkadaşlar bu çoklu LÜZUMSUZ pas işi bu kadar elzemse bizim köy takımları nasıl 2 PAS ile bize goller atabiliyorlar ? Rakip Madrid de değil ha !
Şu maç çokkkk rahat 6-0 bitecek maçtı...