Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lyon takım halinde ne oynadı ki ? Tamamen beraberliğe gelmişler. Arada bir yokladılar ama son çeyrekte tamamen geriye yatıp bitirmeye oynadılar. Yoksa şut bile atamadan maçı bitiren takımı yenemeyecekler miydi isteseler ?
Bahsedilen rakamlar yüksek tabii ki ama ölçüt maç bu değil bence Mikautadze için.
Hazır bir oyuncu aldık, ligi de biliyor. Oyuncuyu pek takip edemedim ama ayağı teknik ve etkili bir orta saha sanırım. Şut yeteneği olduğu da aşikar. Bu çok önemli. Ben skor tarafında katkılar vereceğini düşünüyorum. Sıradaki maçta yedek değil, direkt 11’de başlamalı Torreira’nın yanında.
Hazır bir oyuncu aldık, ligi de biliyor. Oyuncuyu pek takip edemedim ama ayağı teknik ve etkili bir orta saha sanırım. Şut yeteneği olduğu da aşikar. Bu çok önemli. Ben skor tarafında katkılar vereceğini düşünüyorum. Sıradaki maçta yedek değil, direkt 11’de başlamalı Torreira’nın yanında.
Orta saha değil ama Muhammed.
8 oynayamaz.
Hücumda ise her bölgede oynar.
Maliyeti beni çok üzdü.
Eyüpspor da 200 bin euro oynayan adama bu paralar verilmez. Nerdeyse 2 milyon euro. O zaman Barış ve Yunus da 3-4 milyon euro ister.
Yani olacak iş değil.
Benim yanlış aklımda kalmış o zaman mevkisi. İyi katkı verecek diye hissediyorum nedense bilmiyorum. Maliyet olarak bana da bir tık fazla gibi geldi.
Ve daha ne vereceği belli olmayan adama her sezon zamlı sözleşmeyi neye göre verdik ben anlamadım.