2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Lyon takım halinde ne oynadı ki ? Tamamen beraberliğe gelmişler. Arada bir yokladılar ama son çeyrekte tamamen geriye yatıp bitirmeye oynadılar. Yoksa şut bile atamadan maçı bitiren takımı yenemeyecekler miydi isteseler ?
Bahsedilen rakamlar yüksek tabii ki ama ölçüt maç bu değil bence Mikautadze için.

Hazır bir oyuncu aldık, ligi de biliyor. Oyuncuyu pek takip edemedim ama ayağı teknik ve etkili bir orta saha sanırım. Şut yeteneği olduğu da aşikar. Bu çok önemli. Ben skor tarafında katkılar vereceğini düşünüyorum. Sıradaki maçta yedek değil, direkt 11’de başlamalı Torreira’nın yanında.

Hazır bir oyuncu aldık, ligi de biliyor. Oyuncuyu pek takip edemedim ama ayağı teknik ve etkili bir orta saha sanırım. Şut yeteneği olduğu da aşikar. Bu çok önemli. Ben skor tarafında katkılar vereceğini düşünüyorum. Sıradaki maçta yedek değil, direkt 11’de başlamalı Torreira’nın yanında.
Orta saha değil ama Muhammed.
8 oynayamaz.
Hücumda ise her bölgede oynar.

Maliyeti beni çok üzdü.
Eyüpspor da 200 bin euro oynayan adama bu paralar verilmez. Nerdeyse 2 milyon euro. O zaman Barış ve Yunus da 3-4 milyon euro ister.
Yani olacak iş değil.

Benim yanlış aklımda kalmış o zaman mevkisi. İyi katkı verecek diye hissediyorum nedense bilmiyorum. Maliyet olarak bana da bir tık fazla gibi geldi.
Ve daha ne vereceği belli olmayan adama her sezon zamlı sözleşmeyi neye göre verdik ben anlamadım.

Bugünkü maçta Nelsson oynamazsa Kramer ya da Nayir'in savunma oyuncularımızın üzerinden attığı kafa golünü izliyor gibiyim.

Günay
Davinson Nelsson Apokerim
Sallai Sara Torreira Jakobs
Mertens
Osimhen Kutucu

Bugünkü maçta “bazı” taraftar gruplarının Muslera’nın gönlünü almak için çalışmalar yaptığı falan söyleniyor. Umarım böyle aptalca, GS taraftarını onursuz, gurursuz gösterecek bir şey olmaz. Suçlu olan ve özür dilemesi gereken o ego abidesi kalecidir. Bu sezon kale boş olsa, muhtemelen yine bu kadar gol yerdik.

Şu 25. şampiyonluk mevzusunun da suyu çıktı. Galatasaray geleneğinde öncelik Avrupada başarılı olmaktır. Vasat gruplarca bu gözardı edilmeye çalışıyor, Avrupada rezil olmak alışkanlık haline getirilmek isteniyor. Sürekli zihinlere yerleştirilmeye çalışılan “hele şu 5. yıldızı takalım da”, “hele şu ligi lider bitirelim de” gibi hastalıklı düşünceler sadece vizyonsuzlaştırmaya yarar. Burası bjk ya da fb değil. Galatasaray taraftarı Avrupada rezil olduktan sonra ligdeki duruma sevinmez, sevinemez.

Bugünkü maçta “bazı” taraftar gruplarının Muslera’nın gönlünü almak için çalışmalar yaptığı falan söyleniyor. Umarım böyle aptalca, GS taraftarını onursuz, gurursuz gösterecek bir şey olmaz. Suçlu olan ve özür dilemesi gereken o ego abidesi kalecidir. Bu sezon kale boş olsa, muhtemelen yine bu kadar gol yerdik.

Şu 25. şampiyonluk mevzusunun da suyu çıktı. Galatasaray geleneğinde öncelik Avrupada başarılı olmaktır. Vasat gruplarca bu gözardı edilmeye çalışıyor, Avrupada rezil olmak alışkanlık haline getirilmek isteniyor. Sürekli zihinlere yerleştirilmeye çalışılan “hele şu 5. yıldızı takalım da”, “hele şu ligi lider bitirelim de” gibi hastalıklı düşünceler sadece vizyonsuzlaştırmaya yarar. Burası bjk ya da fb değil. Galatasaray taraftarı Avrupada rezil olduktan sonra ligdeki duruma sevinmez, sevinemez.
İrininizi başka yerde akıtın. Statta değil!!!

Hahaha kulübü de Muslera’nın üstüne yapın onursuzlar. Formayı öpüyor geçen hafta iki ıslık duyunca eliyle “bitti” işareti yapan egoist kalecimiz.

Bu basiretsiz yönetimden tez zamanda kurtulmak dileği ile. Bakkal dükkanı yönetemeyecek adamlar nerelerde.. Yazık!

Hücumda hiç üretken değiliz. Kendi evinde bu kadar pasif oynayamazsın. Deplasmanlarda işimiz çok daha zor. Yunus son maçlarda sahada yok. Kaan Ayhan emekli olmuş gibi. Umarım bundan sonra sağ bekte hiç oynatılmaz.

Bu oyun ile Ajax deplasmanından çıkamayız.
Takım çok yoruldu.
Bu takıma skorer kanat forvet ve sağ bek şart oğlu şart.
Yedek orta saha ve sol bek de gerekli.