Boey gibi scout transferi lazim.Kesinlikle değil. Maaşı da düşük değil. 25 milyon vereceksek daha iyi bitirici olması lazım.
Jelert cok elestiriliyor ama daha 21 yasinda zarar etmessin aldigi maas düsük.
Boey gibi scout transferi lazim.Kesinlikle değil. Maaşı da düşük değil. 25 milyon vereceksek daha iyi bitirici olması lazım.
Orta saha değil ama Muhammed.Hazır bir oyuncu aldık, ligi de biliyor. Oyuncuyu pek takip edemedim ama ayağı teknik ve etkili bir orta saha sanırım. Şut yeteneği olduğu da aşikar. Bu çok önemli. Ben skor tarafında katkılar vereceğini düşünüyorum. Sıradaki maçta yedek değil, direkt 11’de başlamalı Torreira’nın yanında.
İrininizi başka yerde akıtın. Statta değil!!!Bugünkü maçta “bazı” taraftar gruplarının Muslera’nın gönlünü almak için çalışmalar yaptığı falan söyleniyor. Umarım böyle aptalca, GS taraftarını onursuz, gurursuz gösterecek bir şey olmaz. Suçlu olan ve özür dilemesi gereken o ego abidesi kalecidir. Bu sezon kale boş olsa, muhtemelen yine bu kadar gol yerdik.
Şu 25. şampiyonluk mevzusunun da suyu çıktı. Galatasaray geleneğinde öncelik Avrupada başarılı olmaktır. Vasat gruplarca bu gözardı edilmeye çalışıyor, Avrupada rezil olmak alışkanlık haline getirilmek isteniyor. Sürekli zihinlere yerleştirilmeye çalışılan “hele şu 5. yıldızı takalım da”, “hele şu ligi lider bitirelim de” gibi hastalıklı düşünceler sadece vizyonsuzlaştırmaya yarar. Burası bjk ya da fb değil. Galatasaray taraftarı Avrupada rezil olduktan sonra ligdeki duruma sevinmez, sevinemez.
Kaleye gelen ilk şut gol olunca ne kadar samimi olduklarını görürüzultraslan denen yönetim yalaması sucukçu tayfanın fikri hür, vicdanı hür Galatasaray taraftarı ile hiçbir ilgisi yoktur.