2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Yarın çok önemli bir AZ Alkmaar maçı var.
Takımda önemli eksiklikler var.
Toreira, Davinson ve Osimhen kart cezalısı.
Kutucu, Lemina ve Frankly, UEFA kadrosunda yoklar.
Jakobs her zaman ki gibi sakat.
Barış, Demirbay ve Yunus yeni sakatlıktan çıktı.
Nasıl bir 11 çıkacak gerçekten merak ediyorum.

Muslera

Cuesta Kaan Apo

Sallai Sara Berkan Jelert

Mertens

Barış Morata

Sanki en mantıklısı bu.

Pazartesi derbi mi olur? Binlerce insan hafta sonu rahat rahat gidip dönmek varken pazartesi iş çıkışı yollarda perişan olacak? Bazıları izleyemeyecek bile. Çoğu kişi hafta sonu için plan yapmıştı. Ortada yönetim yok ki.

Son düzenleme:
Kimse yazmamış diyecektim. Galatasaray neden bu sezon bütün iç saha derbilerini pazartesi günü oynuyor ? 1 tane rezil rüsvanın oyuncağı oldu koca futbol. O ne derse onu yapıyorlar. Bizden kimse de bu olup bitene sesini çıkarmıyor. 4 derbi maçını da pazartesi oynuyoruz böyle komedi var mı ?

Kaldı 10 gün... İstediğin kadar bildiri yayınla, istediğin kadar federasyona talepte bulun; o derbiden galip çıkamadığın zaman ne hocanın ne oyuncuların kredisi kalacak. Sahada birbirinden kopuk, ne yapacağını bilmeyen bir avuç oyuncu topluluğu. Sallai'nin ekstrem şutu dışında kalecileri ham kaldı hareketsizlikten. Ne bir oyun planı ne bir organizasyon. Karşında sanki Liverpool var, çeyreğin etmeyecek adamlar zibilyon tane gol pozisyonuna girdi, çizgiden topları çıktı. Saat 23.00'a kadar gözünde uykuyla sizi bekleyenlerden de utanmıyorsunuz.

5te 0 ikili mücadele ile oynayan Cuesta'ya 8 milyon euro, sahanın en cılız ve zayıf oyuncusu Jelert'e 9 milyon euro, Sakatlığı kronik olan Jakobs'a 9 milyon euro veren her kimse parasını kendi cebinden versin. Galatasaray'ın 30 milyonu eurosunu sokağa atan her kimse hesabını vermelidir.

Dünya üzerinde 10 kişi kalınca en kötü top oynayan takımı biziz. 10 kişi oynamayı, kapanmayı bilmiyoruz.

Kaan Ayhan geçen sene de bizi eksik bırakıp eledi. Sağolsun bugünde aynısını yaptı. Umarım bu sene son senesidir.

Şu vasat takımdan 4 yemek akıl alır gibi değil Okan hoca 1 hafta ne yaptınız? Şuursuz bu kadar savunma özürlü oyuncu topluluğu görmemiştim.

Berkan uzak dur bu asil formadan.. Buna 4.gole kadar 70 dk sabrettiğin için ayrıca Okan hoca sizi kınıyorum.

Çoğu kişi belkide Kaan Ayhan kırmızı gördüğünde Prag maçının dejavusunu yaşadı fakat malesef 1-0 iken Berkan'ın hatası sonrası Poku'nun 2-0 ı kaçırdığı anda Prag maçının fotokopisini görenler olmuştur.İki sezon üst üste Muslera-Kaan-Berkan ile Avrupa'da tur kovaliyorsan üstüne geçiş oyunu ile sana üstünlük kurmaya çalışacak takıma karşı Sanchez yokken,Cuesta'nin ne vereceği belli değilken,orta sahada Torreira yokken 3'lü savunma ile maça çıkıyorsan 4 de yersin 5 de yersin.

Fazla ego insana zarar verir.Hatipoğlu Young Boys'a elendiğimiz gün biz Avrupa ligini kazanacağız derse Okan hoca yönetimi savunmaya devam edip,sahada savunma mı yapalım derse sonuç kaçınılmaz olur.

Şu maçta beraberliği kovalayacaktın bu kadar basit.Ayip bir şey değil bu.Bir tane adam iyi oynamaz mi bugün ? Herkes mi kötü oynar ? Ben miyim bunun sorumlusu ?

Çoğu kişi belkide Kaan Ayhan kırmızı gördüğünde Prag maçının dejavusunu yaşadı fakat malesef 1-0 iken Berkan'ın hatası sonrası Poku'nun 2-0 ı kaçırdığı anda Prag maçının fotokopisini görenler olmuştur.İki sezon üst üste Muslera-Kaan-Berkan ile Avrupa'da tur kovaliyorsan üstüne geçiş oyunu ile sana üstünlük kurmaya çalışacak takıma karşı Sanchez yokken,Cuesta'nin ne vereceği belli değilken,orta sahada Torreira yokken 3'lü savunma ile maça çıkıyorsan 4 de yersin 5 de yersin.

Fazla ego insana zarar verir.Hatipoğlu Young Boys'a elendiğimiz gün biz Avrupa ligini kazanacağız derse Okan hoca yönetimi savunmaya devam edip,sahada savunma mı yapalım derse sonuç kaçınılmaz olur.

Şu maçta beraberliği kovalayacaktın bu kadar basit.Ayip bir şey değil bu.Bir tane adam iyi oynamaz mi bugün ? Herkes mi kötü oynar ? Ben miyim bunun sorumlusu ?
Erden Timur olmadigi iki transfer dönemi fiyaskolarla doldu. Yazin Jelert icin verilmis 11M ve Devre arasi Cuesta icin verilmis 8M.

Bu takimin acilen Emre Utkucan denen Scouttan kurtulup yeni yapilanmaya gitmesi lazim.

Bende bunu anlayamıyorum. Bariz kadro dezavantajı ile gidiyorsun maça cezalı olsun sakatların olsun. Ne var yani derinde savunma ile başlasan rakip zaten senin her maçta savunmanı öne çıkarmaya çalıştığını biliyor Abdülkerim ağır, Cuesta aman aman çabuk değil, Berkan çok koşuyor gibi görünen bi adam ama çevik değil çabuk hızlanamadığı için hareketli takımlara karşı oda ağır kalıyor. Dediğiniz gibi ayıp değil yani şu maça derinde savunma ile başlayıp takımca topun arkasına geçerek başlasan rakip de eminim sıkıntı yaşayacak bu sefer onların bize yapmaya çalıştığı geçiş hücumlarını biz yapacaktık. Maalesef sabit fikirlilik günümüz futbolunda size zarar verir. Her maç farklı strateji gerektirir beraberlik bu kadar eksikle galibiyete eşdeğerdi.

10 kişi kalmak bu kadar aciz kalıp maça havlu atmaksa millet nasıl oynuyor hoca ? Futbol cahili İsmail Kartal sana kendi evinde 10 kişiyle şut çektirmeden nasıl galip geldi o zaman ? Sen nasıl Alkmaar gibi takımdan 4 yiyip 5 taneden de kurtuluyorsun ? Hiç mi bir şey çalışmıyor bu oyuncular ?