2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

gömlegin basini yanlis iliklersen sonuc böyle olur

Sezon basi Jelert, Jacobs ve Sallai transferleri büyük yanlisti.

Devre arasinda aylarca Skriniari almak icin ugrasip sonrada bir günde Fenerden calim yediikleri icin gidip 8m Cuestayi aldilar.

Ibrahim Hatipoglu denen vasifsizi kovmayan Dursun Özbek gidecek. Ilk dönemindeki kardesi Mehmet Özbeke yaptiriyordu ayni döngüye geldik

Çünkü takımda bir sistem yok, oyuncular nereye kime pas atacağını bilmiyor bunu çalıştırmayan öğretemeyen bir hoca var. Ayrıca oyuncuların özgüvenini de düşürüyor bu durum. Kasımpaşa kadro olarak bizden kötü bir takım ama bizden daha iyi oynadılar. Davinson Sanchez 2 kişiyi çalımlayıp Osimhen'e orta açıyor. Osimhen'e orta açacak adam Davinson mudur kanatlar mıdır Sara mıdır? Kanatlarımız maç boyu ne yaptı? Sallai mesela bu adam kadar dümdüz oyuncu görmedim bu takımda. Geçmişte Kewell, Podolski, Bruma, Rodrigues, Feghouli gibi kanatları görünce Sallai aşırı yeteneksiz ve düz geliyor. Aynı şekilde Barış Alper de öyle. Ayağı iyi değil, tekniği iyi değil, karşısında fiziken üstünlük kuramayacağı bir oyuncu olunca full zarar.

Şu takımda Barış, Sallai, Mertens, Cuesta, Kaan gibi vasat ve bitik oyuncuların işinin olmadığını gördüğümüz bilmem kaçıncı maç bu.
Orası öyle de , tam öyle düşünecekken aklıma diğer örnekler geliyor. Sara, Barış, Yunus, Torreira, Mertens, Sanchez vs... Bir takımın hepsi mi komple geriye gider ? Sallai'ye kötü desek , e ona gelene kadar herkes leş. Frankowski'yi hiç izlemedim ama mükemmel transfer dediler. Adam gayet sıradan dümdüz ortalama bir adam gibi duruyor. Sara desen ikinci lig topçusuna döndü, Torreira evlere şenlik. Lemina'ya 2 maç sonra ne olacağı muamma. Osimhen bir tek ayakta kalan adam.

İkinci yarilar her zaman zor geçer,iyi oynamadık ama enseyi karartmayın, öyle böyle çok net 4 tane inanılmaz gol kaçırdık, avantaj hala bizde.

İkinci yarilar her zaman zor geçer,iyi oynamadık ama enseyi karartmayın, öyle böyle çok net 4 tane inanılmaz gol kaçırdık, avantaj hala bizde.
Kasımpaşa bizden daha fazla gol kaçırdı Muslera'nın ilk yarıda kurtardığı kaç pozisyon var. Fikstür avantajı da fenerde. Bizim çok zor maçlarımız var. Kasımpaşayı yenemeyen takım bjkyi samsunu göztepeyi deplasmanda nasıl yenecek?

Kasımpaşa bizden daha fazla gol kaçırdı Muslera'nın ilk yarıda kurtardığı kaç pozisyon var. Fikstür avantajı da fenerde. Bizim çok zor maçlarımız var. Kasımpaşayı yenemeyen takım bjkyi samsunu göztepeyi deplasmanda nasıl yenecek?
Katılmıyorum, onların kaçırdıkları net pozisyonlar ama A.kerim,Sara ve Osimen'in kaçırdığı 2 tane neredeyse kale ağzında.Neyse olan oldu 2 maç kazanırız, ritme gireriz,takım iyi oyunculardan kurulu,eksikler de dönsün yine şampiyonuz. Aksıni düşünüp kendinizi kahretmeyin .

gömlegin basini yanlis iliklersen sonuc böyle olur

Sezon basi Jelert, Jacobs ve Sallai transferleri büyük yanlisti.

Devre arasinda aylarca Skriniari almak icin ugrasip sonrada bir günde Fenerden calim yediikleri icin gidip 8m Cuestayi aldilar.

Ibrahim Hatipoglu denen vasifsizi kovmayan Dursun Özbek gidecek. Ilk dönemindeki kardesi Mehmet Özbeke yaptiriyordu ayni döngüye geldik
Davar güdemeyecek kapasitede insanlar yönetime çöreklenmiş

Bende dahil herkeste oluşan kotu psikoloji ve tablonun sebepleri nelerdir uzun süredir düşünüyorum çünkü "aynı puan" da olsak bile "SAMPIYON" biziz isin realitesi bu lakin, neden hepimiz olumsuzlastik bir yazayim cok uzatmadan...
1-Takimdaki oyuncuların çoğu yeni gelenler dahil Performans olarak geri gidiyor,
2-Okan Hocanın bence teknik ekibi yetersiz kendisi de son derece formsuz,
3-Senin o Galatasaray kimliği ve oyunundan takim olarak uzaklaştığın ortada,
4-Florya(Kemerburgaz) basi boşluk icerisinde ya da orada orayi idare eden bir yönetici yok
5-Sezon başından beri kadro planlaması yanlis yapılıyor sistem hamlesi deniliyor ama o sistem uygulanmıyor.
(3'lü oynayacağız diye alınan Cuesta, Frankowski onde bağlantı için alınan Morata ya sakatlik ya da sistem yuzunden yerlerinde oynamiyor oynasa da yeterli olmayan mevcut)

Bir önceki sezonu şampiyon bitirdik. Kadro olarak da rakipten epey öndeydik. Zaten şampiyonluk rekabeti açısından bakıldığında iki takımlı bir lig oynanıyor ve rakip takımın en faydalı iki oyuncusundan biri PL'ye gitti. Transfer ettikleri oyuncular kadroyu genişletmesine rağmen ilk 11 kalitesini doğrudan fazla arttıracak oyuncular değil.

Bizim takıma bakıyorsun. Şampiyon takımın iskeletini bırak tamamını korumuşuz. Üzerine Doue derken ondan daha pahalıya Jelert gelmiş, benim hiç içime sinmese de buradaki çok renkdaşın beğendiği Bats alınmış, Sara alınmış... Sonra bir bakıyorsun Young Boys rezaleti, Süper Kupa'da BJK'dan 5 yememiz, sezona takımın hazırlanamayışı, transferler gelmesine ve elde aynı takım olmasına rağmen bir türlü hangi formasyonda maça çıkılacağına karar verilemeyişi derken uzar gider. Mesela Angelinho'yu geçtim Köhn dediğimiz arkadaş bugün gittiği yerde gayet iyi oynuyor. Bizde de geldiğinde oh be "yardıran sol bekimiz oldu" dedik, yarım sezonda çöpe döndü. Ndombele bile bizden ayrıldığı gibi kiloları verip Nice'de şampiyonluğa oynuyor. BJK'dan beş yiyoruz Okan Hoca oyuna 75. dakikada aldığı Zaha'yı taktiklerini anlamadı diye suçluyor. İyi de hocam Genoa'da forma yüzü bulamayan Berkan neden orta sahada oynuyor? Orta sahayı geçtim sol bekte ne işi var? Neden üçüncü forvete senelik 4 milyon para veriliyor da sol bek yok takımda? Ziyech'i sezon sonunda birkaç maç sonu oyuna sokmasaydık opsiyonu devreye girmeyecekti. Adam diyor ki ben gitmek istiyordum, zorla tuttular, Okan Buruk gördüğüm en düşük profilli antrenör. Takım rakiplerden çok öndeyse şampiyon olması doğal. Daha bu sezonki YB faciasından sonra ve sezon ortası gelenlere girmedim. Forma adaleti, oyunu okuma, oyuna müdahale, oyuncuların form durumunu kontrol etme, takımın eksik bölgelerini ve oraya alınacak oyuncuları tespit etme, takımı sezona hazırlama, takımı maçlara hazırlama, kondisyon gibi konularda futbol şube ve teknik heyet bu sezon çok kötü sınav verdi.

Şu an kafayı kuma gömecek bir durum da yok. Hala iki maç var aramızda. Ancak göz göre göre çok kötü performans gösterdik ve buna çare bulması gerekenler sanki sorun yokmuş gibi davranıyorlar. Bu da insanı endişelendiriyor.

Bir önceki sezonu şampiyon bitirdik. Kadro olarak da rakipten epey öndeydik. Zaten şampiyonluk rekabeti açısından bakıldığında iki takımlı bir lig oynanıyor ve rakip takımın en faydalı iki oyuncusundan biri PL'ye gitti. Transfer ettikleri oyuncular kadroyu genişletmesine rağmen ilk 11 kalitesini doğrudan fazla arttıracak oyuncular değil.

Bizim takıma bakıyorsun. Şampiyon takımın iskeletini bırak tamamını korumuşuz. Üzerine Doue derken ondan daha pahalıya Jelert gelmiş, benim hiç içime sinmese de buradaki çok renkdaşın beğendiği Bats alınmış, Sara alınmış... Sonra bir bakıyorsun Young Boys rezaleti, Süper Kupa'da BJK'dan 5 yememiz, sezona takımın hazırlanamayışı, transferler gelmesine ve elde aynı takım olmasına rağmen bir türlü hangi formasyonda maça çıkılacağına karar verilemeyişi derken uzar gider. Mesela Angelinho'yu geçtim Köhn dediğimiz arkadaş bugün gittiği yerde gayet iyi oynuyor. Bizde de geldiğinde oh be "yardıran sol bekimiz oldu" dedik, yarım sezonda çöpe döndü. Ndombele bile bizden ayrıldığı gibi kiloları verip Nice'de şampiyonluğa oynuyor. BJK'dan beş yiyoruz Okan Hoca oyuna 75. dakikada aldığı Zaha'yı taktiklerini anlamadı diye suçluyor. İyi de hocam Genoa'da forma yüzü bulamayan Berkan neden orta sahada oynuyor? Orta sahayı geçtim sol bekte ne işi var? Neden üçüncü forvete senelik 4 milyon para veriliyor da sol bek yok takımda? Ziyech'i sezon sonunda birkaç maç sonu oyuna sokmasaydık opsiyonu devreye girmeyecekti. Adam diyor ki ben gitmek istiyordum, zorla tuttular, Okan Buruk gördüğüm en düşük profilli antrenör. Takım rakiplerden çok öndeyse şampiyon olması doğal. Daha bu sezonki YB faciasından sonra ve sezon ortası gelenlere girmedim. Forma adaleti, oyunu okuma, oyuna müdahale, oyuncuların form durumunu kontrol etme, takımın eksik bölgelerini ve oraya alınacak oyuncuları tespit etme, takımı sezona hazırlama, takımı maçlara hazırlama, kondisyon gibi konularda futbol şube ve teknik heyet bu sezon çok kötü sınav verdi.

Şu an kafayı kuma gömecek bir durum da yok. Hala iki maç var aramızda. Ancak göz göre göre çok kötü performans gösterdik ve buna çare bulması gerekenler sanki sorun yokmuş gibi davranıyorlar. Bu da insanı endişelendiriyor.
Sorun Köhnün gitmesi degil zaten adama baya iyi teklif geldi gönderdik. Sorun Köhn yerine alan Jacobs yani koskoca 3 ay transfer ekibi son günlerde Jacobs ve Jelert alabildi.

Bu Jacobs ve Jelert transferleri zaten panik transferlerdi, Avrupa listesine yazamaycaz acele edip hemen 11M verip alindi.

Mesela Sallai bombos bi transfer yillik maasida 2.5M. Zalewski alamayinca tepki olmasin diye birisini almak icin alinmis bir oyuncu.

Fenerbahce bi kadro planlamasi esiginde yapiyor transferleri. Mario Branco diye bi sportif direktör var onun yaninda keza yardimcisi var takim kurulumunda,
Profesyonel bir ekiple calisiyor rakip biz Ibrahim Hatipoglu ve Abdullah Kavukcu coban olamaycak kisiler transfer yapiyor bizde

Sorun Köhnün gitmesi degil zaten adama baya iyi teklif geldi gönderdik. Sorun Köhn yerine alan Jacobs yani koskoca 3 ay transfer ekibi son günlerde Jacobs ve Jelert alabildi.

Bu Jacobs ve Jelert transferleri zaten panik transferlerdi, Avrupa listesine yazamaycaz acele edip hemen 11M verip alindi.

Mesela Sallai bombos bi transfer yillik maasida 2.5M. Zalewski alamayinca tepki olmasin diye birisini almak icin alinmis bir oyuncu.

Fenerbahce bi kadro planlamasi esiginde yapiyor transferleri. Mario Branco diye bi sportif direktör var onun yaninda keza yardimcisi var takim kurulumunda,
Profesyonel bir ekiple calisiyor rakip biz Ibrahim Hatipoglu ve Abdullah Kavukcu coban olamaycak kisiler transfer yapiyor bizde

Jacobs, Sallai panik transferleriydi, son dakika geldiler. Sallai orta sınıf bir kanat oyuncusu. Aslında Frankowski de öyle. Jacobs kesinlikle alınmaması gereken bir profildi. Bonservis ve ücret olarak ederlerinden fazla verildi ama Jelert panik transferi değildi. Onlardan 40 gün önce geldi, kamp yaptı. Bu sezon şansımız Gardi'nin Osimhen piyangosu oldu. Daha önce de durumu Erden Timur İcardi'yi getirerek kurtarmıştı. Sürekli deus ex machina bulmak mümkün değil. Kadromuz belli. Sakatlık, ceza ve eksikler bizi FB'ye göre daha fazla vuruyor. Bunun sebebi de onca yıldız oyuncuyu rotasyona sokamayan, diri tutamayan kenar yönetimi veya durumlarını takip etmeyen futbol şube. Adamları zar zor gönderdik hatta bazıları için hala para ödüyoruz.

Jacobs, Sallai panik transferleriydi, son dakika geldiler. Sallai orta sınıf bir kanat oyuncusu. Aslında Frankowski de öyle. Jacobs kesinlikle alınmaması gereken bir profildi. Bonservis ve ücret olarak ederlerinden fazla verildi ama Jelert panik transferi değildi. Onlardan 40 gün önce geldi, kamp yaptı. Bu sezon şansımız Gardi'nin Osimhen piyangosu oldu. Daha önce de durumu Erden Timur İcardi'yi getirerek kurtarmıştı. Sürekli deus ex machina bulmak mümkün değil. Kadromuz belli. Sakatlık, ceza ve eksikler bizi FB'ye göre daha fazla vuruyor. Bunun sebebi de onca yıldız oyuncuyu rotasyona sokamayan, diri tutamayan kenar yönetimi veya durumlarını takip etmeyen futbol şube. Adamları zar zor gönderdik hatta bazıları için hala para ödüyoruz.
Devre arasinda ayni hatalar devam etti. Skriniar bitti gözüyle bakarken Fener elimizden aldi. Eren Elmalidan sadece iyi bir yedek olur bizim as sol bek olma potansiyeli yok ama mecburen oynatmak zorundayiz. Frankowski desen gercek sag bek degil.

Sallai ve Baris Alper ayni anda sahada olunca üretkenlik 0 olan kanatlarimiz oluyor. Yunus Akgün herzaman iyi oynamasi baska kanat alternatifi yok.

Yani bizim kadromuz cidden cok defolu bi kadro kalite olarakta baya geride. Morata ve Yunus Akgün dönmesiyle umarim toparlariz

Devre arasinda ayni hatalar devam etti. Skriniar bitti gözüyle bakarken Fener elimizden aldi. Eren Elmalidan sadece iyi bir yedek olur bizim as sol bek olma potansiyeli yok ama mecburen oynatmak zorundayiz. Frankowski desen gercek sag bek degil.

Sallai ve Baris Alper ayni anda sahada olunca üretkenlik 0 olan kanatlarimiz oluyor. Yunus Akgün herzaman iyi oynamasi baska kanat alternatifi yok.

Yani bizim kadromuz cidden cok defolu bi kadro kalite olarakta baya geride. Morata ve Yunus Akgün dönmesiyle umarim toparlariz
Frankowski üçlü defans için kanat olabilecek bir oyuncuydu, onu aldık dörtlüye döndük. Yine de orta üzeri bir oyuncu. Bizim lig için fazlasıyla yeterli. Bu kadroyla doldur boşalt oynarsan kimseyi yenemezsin, sadece Osimhen'i yorduğunla kalırsın. Bugün de bunu tekrar gördük. Bana göre kadro çok iyi ama kral çıplak. Kısa paslarla rakipleri kevgire çevirecek kadro sıfır verimlilikle kullanılıyor.

Ben hayatımda çok defa zor durumda kalmış Galatasaray gördüm ancak bu sezonki gerçekten bambaşka... Galatasaray ne olursa olsun karakter koyar , oyun ve oyuncu kalitesi olarak ne kadar yetersiz olsa da o ruhla sezonu şampiyonluğa bir şekilde taşırdı. Bu sezon bakıyorsun deplasmanda yenemediğin rakiplerinle hedef, tur ve onur maçına çıkıyorsun; sahada futbol yok ! Senin parçalaman gereken yerde rakip seni kendi evinde parçalıyor. Onur maçında bile bitikleri oynayan bir avuç aymaz var sahada. En kral oyuncu dediklerin bir bir alt lig topçusuna dönmüş.
İnanın ikinci sıradaki takım Beşiktaş ya da Eyüpspor falan olsa verin şampiyonluğu gitsin 1 gram umrumda değil. Fakat bu ahlaksız, hakaretçi, adam satın alan organize kötülüğe şampiyonluk vermek felaket. Adamlar sonra arkasına bir ton yalanla bire bin katıp kamuoyu yaratmaya devam edecekler.
Bu saatten sonra ne olacak kimse tahmin edemiyor artık. Fakat sırf şunlara inat onurları için mücadele etmeli bu takımın oyuncuları. Tabii onurlarını umursuyorlarsa.

Muhammed şunu kaçırmaya devam ediyoruz.
Dün rakip 5.dakika da 10 kişi kalması gerekiyordu. Ama bırakmadılar. TFF ve MHK eliyle takip şampiyonluk potasında tutuldu. Bize ise Eyüp, Hatay ve Kasımpaşa maçında hakemler tarafından katledildik.
Evet oyun kötü evet hoca formsuz. Ama bu takım sahipsiz. Onlara sahip çıkacak haklarını savunacak bir yönetim yok, bunu da kaçırmayalım.

Kaan Ayhan: Tüm Türkiye moralimizin bozulmasını istiyor. Aramızın açılmasını istiyor.

Bunlar nasıl saçma sapan açıklamalar! fb’nin “herkes bize düşman” kafası bu. Siz kendinizi ne zannediyorsunuz Kaan? Hocanızla birlikte nasıl bir güç zehirlenmesi yaşıyorsunuz? Belin dönmüyor, ayakta duramıyorsun bunları konuşmak yerine neler peşindesin! Önce Kasımpaşa’yı yenin.