2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Fener her sezon üst üste koyarak loserlikte ilerliyor. darısı diğer branşların başına diyecem ama şikeciler amatör branşlarda daima tekrarladığım bir durumdan faydalanıyor.ve tekrar diyorumki fenerin başarılı olduğu branş yoktur Galatasarayın yatırım yapmadığı branş vardır.

Arkadaslar bu Frankowskinin istatiklerine baktim bu adam bildiginiz Sag Acik Kanat oyuncusu. Yani Yunus Akgünü sag bek oynatmak gibi bisey yapiyoruz biz bu adami bek oynatarak.

Polonya Milli Takiminda 40 maca cikmis bek oynamamis.

Amerikada iyi performans gösterip Lense transfer olmus Amerika takiminda 40 mac Sag Acik oynamis.

Lensde sag bek oynadigi mac sayisi: 13.

Arkadaslar bu Frankowskinin istatiklerine baktim bu adam bildiginiz Sag Acik Kanat oyuncusu. Yani Yunus Akgünü sag bek oynatmak gibi bisey yapiyoruz biz bu adami bek oynatarak.

Amerikada iyi performans gösterip Lense transfer olmus Amerika takiminda 40 mac Sag Acik oynamis.

3 lünün kanat beki en sevdiğim mevki diyordu.

Beşli savunmanın kanat beki zaten. Angelino gibi yani.