• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Kupalara layıksın sen şanlı Galatasaray 💛❤️

Çifte kupayla biten güzel bir sezon oldu.5. yıldız etkisi üstüne Ziraat de gelince muhtemelen kulübe önemli para girdisi olacaktır umarım doğru kullanırız.Darısı 6. yıldıza.

Mertens yerine 10 numara bir kanat oyuncu ona da Kerem Demirbay ayrılıyor onun maaşını ayır.Osimhen kalmazsa onun yerine bir çilek transferi daha.Bir kaleci Muslera yerine bir de Cuesta elden çıkarılabilirse bir stoper.Bu kadar transfer yeterli bence şuan umarım yönetim fazla fazla transfer yapıp kasayı sömürmez.Bir oyuncu ayrılmadığı sürece bu kadar transfer ile takım tamam bence.Mertens Muslera Kerem Osimhen iyi paralar alan oyuncular zaten bunların maaş boşluğuyla gelen oyuncuların maaşı da çıkar zaten.

Akşam şampiyonluk maçı var.
Uzun zaman sonra VAR hakemi olarak yerli hakem atandı.
Akşam operasyon kokusu burnuma geliyor.
Aman dikkat!

Akşam şampiyonluk maçı var.
Uzun zaman sonra VAR hakemi olarak yerli hakem atandı.
Akşam operasyon kokusu burnuma geliyor.
Aman dikkat!
Biz bu güne her şeye rağmen geldik. En başından beri vardı operasyon. Bugün 1 puan ile şampiyon olabilecek konuma geldiysek artık herkese geçmiş olsun geri dönüş yok şampiyon biziz.

Biz bu güne her şeye rağmen geldik. En başından beri vardı operasyon. Bugün 1 puan ile şampiyon olabilecek konuma geldiysek artık herkese geçmiş olsun geri dönüş yok şampiyon biziz.
Yok bundan benimde şüphem yok ama kırmızı görürsün 10 kişi kalırsın sonrası daha zor geçerse geri dönüşü imkansız olan bir yolda işimiz zorlaşır.

Sallai'ye ilk faulde sarı verdiler.
Okan hoca itiraz edince o da sarıyı yedi.
İnce ince işliyorlar.
Aman dikkat!

Bu akşam şampiyonluğu kutluyoruz inşaAllah

Bu akşam şampiyonluğu kutluyoruz inşaAllah

Hakemlik bir durum görmüyorum bu maç özelinde. Torreira'nın da net tabanla ayağa dalarak darbesi var ama kart görmedi , VAR dahi çağırmadı.

Her zaman ama her zaman gurur duyduğum şey varsa o da Galatasaraylı olmak.Barış Alper'in ayağı kaymasa çok güzel bir gol daha izleyecektik.Sara-Osimhen çok iyi paslaşma,Barış Alper'de önüne çok iyi almıştı.

Osimhen bu arada her pozisyonun içinde bitiyor.Yani olmaz,yok artık diyeceğimiz anda bir bakıyorsun gol pozisyonun içinde.Böyle bir oyuncu hem bu lige hem bize çok fazla.İnşallah alabiliriz.Galatasaray'ın tüm branşlarını düşününce her şeyden çok ilk bunu istiyorum.

Bunu bu maç için değilde önümüzdeki sezon adına yazıyorum.Ulan 5 adım geriden pozisyonun içindesin,önünde kimse yok,kaleci ile karşı karşıya adam var sadece.Takip edeceğin hiçbir şey yok.Cesur ol,korkak olma,şuna penaltıyı çalarsın,VAR ile iletişimde gene kal,ben mi yanıldım gibisinden.Türk hakemleri rezilsiniz !

Muslera penaltı noktasına gittiği gibi ister istemez duygulandırdı.Golüde attı.Galatasaray efsanesi !

Elinize ayağınıza sağlık Tff, Mhk, fb hepsini yendik. İlk ve tek 5 yıldızlı şampiyon Cimbombom💛❤️

Bütün yapılan zalimliklere , kırmızı görmeden sezonu tamamlayan rakibe, maşalarına ve tüm tasmalılarına rağmen üst üste koyarak alınmış en anlamlı şampiyonluklardan biri. Tebrikler takım, tebrikler hoca !

Şimdi kutlama zamanı, emeği geçen herkese çok teşekkürler

Oley Oley Oley Oley Şampiyon Cimbombom💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️❤️💛❤️❤️

Son düzenleme:

Bu 2 büyük karakteri çok özleyeceğiz.

Geri