2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Sonuna kadar hak ettiğimiz hatta daha çok fark açabileceğimiz bir maçtı.Yunus ve Sara böyle devam ederse sezon sonu ciddi paralar kazanabilir kulüp.Maçın tek kötü yanı İcardi oldu Osimhen ile iyi rotasyona giriyorlardı bence umarım ikinci yarının ortalarında döner ama sezonu kapatmış gibi duruyor.

Atamızı rahmetle anıyorum.
Ama kareografi demek yenilgi demek oldu malesef bizim için.

Tottenham maç yorgunluğu var.
İcardi'nin sakatlığı takımda moralleri bozmuş.
Gündüz maçları bizim için genelde kötü geçer.
Birde son zamanlarda bize uğursuzluk getiren kareografi ile maça çıkacağız.
Yenilgi geliyorum diyor sanki 😄

Atamızı rahmetle anıyorum.
Ama kareografi demek yenilgi demek oldu malesef bizim için.

Tottenham maç yorgunluğu var.
İcardi'nin sakatlığı takımda moralleri bozmuş.
Gündüz maçları bizim için genelde kötü geçer.
Birde son zamanlarda bize uğursuzluk getiren kareografi ile maça çıkacağız.
Yenilgi geliyorum diyor sanki 😄
Abi yapmaaaa... Bari sen uyma koreografi uğursuzluğu muhabbetine. Yarın kazanıp bu uğursuzluk muhabbetini de komple bitiririz inşallah.

Video estetize olmuş, mükemmel olmuş. :)

Koreografiler tıpkı Galatasaray Dergisi'nin uzun yılları gibi, Galatasaray'ın ve tribününün alamet-i farikası oldu. Yeni staddaki Beşiktaş, Fenerbahçe, Manchester United maçlarındaki koreografiler 2100'lerde dahi izlenmeye aday. Tamamı da galibiyet getirdi. Erkek futbolda amiyane tabirle, gezen köy tavuğuna dönüştüğümüz 2022-2023 dışındaki hemen her sezonla yüzleşirken; sakalı toparlamaya çalışırken kolu kesmeyelim derim naçizane.

2019 Şampiyonlar Ligi finalisti Tottenham karşısında kazanmışken de 2024-2025'e haksızlık edebilmem artık güç. :)

Önceki sene çekişmeli bir lig vardı ama bu sezon daha başından şampiyon belli bence. Her şey değişebilir ama şuan bize çıkacak bir rakip yok gibi duruyor.Zor bence bu sezon Avrupa kupası ama en azından bir yarı final görmemiz lazım lig zaten gözüm de garanti gibi Avrupa da bir yarı final görsek tadından yenmez.

3’lü sisteme döndügümüzden beri oyun kalitemiz daha çok arttı. 2000’li yılların başında terk edilen 2017 Conte - Chelsea sonrası tekrar moda olan bu harika sistemi okan buruk hoca bu sene şuana kadar harika uyguluyor.

Devre arası transfer dönemine kadar 2 avrupa maçımız ( AZ, Malmö )
5 Lig Maçımız ( Bodrum, Eyüp, Sivas, Trabzon, Kayseri) maçlarımız var.

7/7 ile girersek müthiş bir moral ve dopamin olur bizim için.

Devre arası iki beklentim var.

1. Senaryo : Nelsson satışı, Stopere 2 net hamle. Grift Orban, Mateta tarzında bir yardımcı forvet

2.Senaryo : Nelsson satışı, Stopere 2 net hamle. 3-4-2-1’e dönüp mertensle dönüşümlü ve mertensi daha verimli kullanacagımız bir 10 numara transferi. Forvet rotasyonuda Osimhen-Batshuayi

Takımımızın ciddi bir sağ bek açığı var. Şu mevcut kadroda Boey olsaydı yaşanacakları hayal bile edemiyorum. Hedeflere yürümek değil de hedeflere kesin ulaşmak istiyorsak, kesinlikle kalite bir sağ bek lazım. Gerçi Jakobs da yine sakatlandı...
İkinci penaltı da penaltı değil ama Muslera sen de 1 kere olsun penaltıyı kurtarmayı geçtim, bari ters köşeye yatma hep. Son 50 penaltının 49'u goldür herhalde, muhtemelen 48 tanesinde de terse yatmışsındır. 47 tanesi de kalenin ortasına üzerine gelip gol olmuştur. Hiç mi penaltı üzerine çalışmıyorsun anlamadım ben.