2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Futbol artık atlet-hızlı oyuncularla oynanıyor. 5 AYDIR aynı şeyi yazıyorum ama her maç aynı sebeplerden aynı goller yiyoruz. Abdülkerim koşamayıp gol yediriyorsa koşan birini alacaksın, Davinson çok iyi dedik uzun zamandır ortalarda yok. Kalecimize 38 yaşında 4M vermen gerekmiyor. 40 kiloluk rüzgarda uçan adama 10M verip sağ bek alıyorsun.
Biz niye 3 senedir ambargo koyuyoruz lige ? Çünkü her sene formdan düşen ağırlaşan oyuncuları değiştirip daha iyisini aldığımız için.
Biz bunları ağustos ayından beri yazıyoruz ama herkes sonuç odaklı gidiyor. Yok namağlubuz bilmem ne. Kör değiliz biz de görüyoruz ama önlemini almazsan senin çeyreğin etmeyen takımlardan gol de yersin puan da kaybedersin. Hatay da mı iyi takım kardeşim ? 19 maçta 1 galibiyet almış takıma puan veriyorsun.

Şu takımın savunma hattına gol atamamak için rakipte ağır eşşek oyuncuların olması lazım. Zaten bize bu sezon gol atamayan tek takım da ikinci takım. Onların da forvet tipi bahsettiğim tarifin aynısı. Koşamayan kağnı gibi adamlar.
Bu ahlaksızlar ittirilemese zaten şu an paf takımla maçlara çıkıyorduk puan farkından ama o konuda bir şey yapmıyorsan kadronu düzelteceksin, düzeltmeye mecbursun ! 10 tane Osimhen alsan da fayda etmez. Arka tarafın yol geçen hanı olmuş.

Şimdi TRT sporda yediğimiz gol icin ofsayt diyorlar.
İş işten geçtikten sonra derler.
Attığımızda golde de ofsayt yok. 1 penaltımız verilmedi.
Geçen haftada rakibimiz hakemin ittirmesiyle kazandı.
Ama burdaki bazı arkadaşlara göre böyle yapmayalım. Fenerbahçe gibi her şeyi hakeme bağlamayalım.
Şampiyonluğu elimizden alacaklar.
Yabancı VAR'ı da bu yüzden getirdiler. Erden Timur geçen haftalarda yaptığı canlı yayında bir cisim yaklaşıyor demişti. Farkında olan sadece o.
Ama yönetim, camia ve taraftar malesef büyük uykuda.
Korkarım ki uyanınca iş işten geçmiş olmasın.

Sakatlık sorunu yoksa savunmada Jelert ya da Kaan görmektense Emerson Royal'i görmek isterim. Hücumda değilde savunmada iyi işler yapacaktır.

Eğer Emerson gelecekse Skriniar yerine sol ayaklı hızlı stoper almamız lazım.
Çünkü diğer türlüsü çok acaip olacak.
Skriniar alınırsa 4 lü oynasak sol ayaklı stoper yok.
Skriniar alınırsa 5 li oynasak kanat bekleri Emerson ve Jakobs çok defansif kalır.
O yüzden Emerson gelirse 4lü ye döneceğimizi düşünüyorum. Hal böyleyken sol ayaklı hızlı stoperi Skriniar'a tercih ederim.

Son düzenleme:
Ahmet Kutucu hayırlı olsun.
Riskli bir transfer.
Okan hocanın Kerem, Yunus ve Barış'a katkısını düşününce az da olsa sıcak bakıyorum.
Demek Mika'dan ümit kestik yerli Mika'yı tercih ettim diye yorumladım😄

Bu takıma yerli sol bek ve orta saha da şart.
Özellikle Jakobs'un kronik olduğunu düşündüğümüzde sol beke çok acil ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.
Orta sahada da Demirbay ve Berkan'a bağlılığımız azaltacak bir isim şart. Çünkü bu iki isim hiçte güven vermiyor.