2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Bu yüzden ZTK'da rotasyon yapalım dedim. Ne gerek vardı yani.
En az 2 3 hafta yok.
Umarım orta sahaya transfer gerekli değil diyen Okan hoca hatasını anlamıştır.

Muslera
Sallai Davinson Apo Jakobs
Kaan Torreira
Yunus Mertens Barış
Osimhen

Demirbay çok yumuşak. Berkan'ın ayağına güvenmiyorum. Bence en mantıklı kadro bu olur.

Son düzenleme:

Bu yüzden ZTK'da rotasyon yapalım dedim. Ne gerek vardı yani.
En az 2 3 hafta yok.
Umarım orta sahaya transfer gerekli değil diyen Okan hoca hatasını anlamıştır.

Muslera
Sallai Davinson Apo Jakobs
Kaan Torreira
Yunus Mertens Barış
Osimhen

Demirbay çok yumuşak. Berkan'ın ayağına güvenmiyorum. Bence en mantıklı kadro bu olur.

Bazı yerlerde muhtemel 11'de Kerem yazılıyor orta sahaya.İnsallah öyle bir sey olmaz.Bu 11'le çıkarız insallah.

Kerem'in idare edecek bile mecali kalmamış. Orta sahadaki direncimiz yok. Torreira iyi ama kesinlikle eskisi gibi değil bir süredir. Bu takıma yiyici bir orta saha lazım ki düşen direnci toparlayıp en azından gol yemeden maçı tamamlayalım.
Önemli olanın 3 puan olduğu maçtan galip çıktık. Zırlayanların ağzına bu hafta da emzik verdik ama susacaklarını sanmıyorum. Kudursunlar.

Kerem'in idare edecek bile mecali kalmamış. Orta sahadaki direncimiz yok. Torreira iyi ama kesinlikle eskisi gibi değil bir süredir. Bu takıma yiyici bir orta saha lazım ki düşen direnci toparlayıp en azından gol yemeden maçı tamamlayalım.
Önemli olanın 3 puan olduğu maçtan galip çıktık. Zırlayanların ağzına bu hafta da emzik verdik ama susacaklarını sanmıyorum. Kudursunlar.

Yönetimin görevi zaten bu değil midir hocam ? Eksik bölgeye,aksayan bölgeye,zayıf rotasyon olan bölgeye transfer yapmak.Sakatlık durumunuda düşünerek kulübeyi olabildiğince güçlü tutabilmek.Yani bakıyorum bazı taraftarlarımıza yönetimin tek görevi çıkıp açıklama yapmakmış gibi davrananlar var.Çıkıp konuşsunlarda,transferde yapsınlar ya.

Allah Okan hocadan razı olsun cidden.Kadroyu en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor.

Bu takıma orta saha transferinin elzem olduğunu umarım herkes görmüştür. Ligi belki bir şekilde götürürüz ama Avrupa'da çeyrek finalden öteye gidemeyiz. Hele Torreira Sara ikilisi bozulursa durum her anlamda daha da vahim bir hale geliyor.

Avrupa için Sallai dışında bir orta saha ve bir kanat forvete ihtiyacımız var. Bu isimler atletik isimler olmalı. Nelsson'un kaldığı senaryoda böyle olmalı.

Ziyech gönderilmeli. Jelert satılmalı ya da kiralanmalı. İcardi'nin sözleşmesi dondurulmalı. Yusuf Demir kiralık verilmeli.