2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Şu görüntüye göre konuşacaksak gerçekçi olalım; derbinin akıbeti 10 kişi çapsızı yenemediğimiz maç gibi geliyor. Tek umudum bunların başındaki algıcı tazminatçının İsmail Kartal'ın yarısı dahi etmeyecek kadar futboldan uzak olması.
Harfine kadar bildim ya 1 gram şaşmadı ! Kendi evinde isabetli şut atamadan, korner kullanamadan maçı bitirdin yine ! Allah'tan ittirilen çapsız yoktu da evimizde yenilmedik. Bu fb de bu tazminatör de 1 gram futbol oynamıyor ! Sezon başından beri altına yatan maşaları yüzünden balon gibi şiştiler. Övdükleri forvetleri maç boyu defansımızın kucağında gezdi. Sen şu balonlara 2 gol atıp sezonu bitiremedin ya sana yazıklar olsun hoca !

Pozisyona girmekte ve girilen pozisyonları golle sonuçlandırmakta büyük sıkıntı çekiyoruz.
Sezonun geri kalanı için büyük problem yaşamamak için bir an önce bu sorunun halledilmesi gerekiyor.
Umarım Okan hoca gerekenleri bir an önce yapar.
Çünkü gerçekten zorlu bir fikstürümüz var. Üst üste önce Kasımpaşa sonra da Alanya deplasmanlarımız var. Sonrasında da Samsun, Beşiktaş, Trabzon ve Göztepe gibi zorlu deplasmanlarımız olacak.
TFF ve MHK daha çok yıpratacaklar bizi.
Allah yar ve yardımcımız olsun.

Pozisyona girmekte ve girilen pozisyonları golle sonuçlandırmakta büyük sıkıntı çekiyoruz.
Sezonun geri kalanı için büyük problem yaşamamak için bir an önce bu sorunun halledilmesi gerekiyor.
Umarım Okan hoca gerekenleri bir an önce yapar.
Çünkü gerçekten zorlu bir fikstürümüz var. Üst üste önce Kasımpaşa sonra da Alanya deplasmanlarımız var. Sonrasında da Samsun, Beşiktaş, Trabzon ve Göztepe gibi zorlu deplasmanlarımız olacak.
TFF ve MHK daha çok yıpratacaklar bizi.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Morata yetişecek.lemina ,eren ,Ahmet, frankowski iyi olacaklar.yunus ,barış, osimhen,sara,ve diğerleride kendine gelir.bu gün Muslera bile büyük hata yapmadı.fener san mames gazına gelip üç cephede savaşacak. hatayı onlar yapıp dahada geriye düşecekler.bu sene böyle ama seneye Okan hoca bu ısrarlı, kompleksli,tavırlarını sergilerde bildiğini okursa kendini yükselme grubunda bir takımın başında bulur.osimhen gider.icardi iyileşir.yunus, barış,gitmek isteyen varsa gider yerlerine adam alınır .lig yarışı bizim domine modunda devam eder.ama nasıl eder .gelecek sene böyle hataları yapmamak lazım.bizim talip olduğumuz adamları rakip alacaksa,biz istaka, müzmin sakat,adam alır ve acelemiz yok fırsat transferi yapacağız denilirse,fener seneye bu fırsatı ve fırsatları tepmez bizde kahroluruz. bu kadar basit ve net .çekirge bir iki sıçrar üçünde sözüm meclisten dışarı altına sıçar.bu böyle biline.

Konyaspor maçına rotasyon ile çıkalım.
Haftasonu oynanacak Kasımpaşa maçı daha önemli.

Günay

Metehan Kaan Cueata

Jelert Eyüp Demirbay Berkan

Yusuf Berat

Kutucu

Konyaspor macina ligden bağımsız 11 isimle ciktik, sonuc disinda kimleri oynatirsiniz As Takimda desem 2 bilemediniz 3 adami söyleriz max. Eldeki oyuncuların performans verememesi ve Mart ayına gelmis olmamız da cabası.
Takimin surekli geri gitmesi, Okan Hocanın formsuzluk disinda yüz ve mimikleri maalesef beni lig icinde korkutuyor.

2 günde Lemina'yı da kendilerine benzetmişler. Bu işin sorumlusu kimse def olup gidecek kulüpten ! Ulan adamın önü bomboş, ileri koşacağına inatla geri pas yapıp top kaptırıp rakibe şans veriyor ! Yuh be yuh !!!

Bu takımın asıl işi ön alan baskısı. Bunu kötü yapınca malesef sıradan bir takım haline geliyoruz. Özellikle Mertens'i arıyoruz bu konuda. Kendisi yoruldu. Sara da o etkiyi yapamayınca oyun olarak geriye gittik.
Kanatlarımız malesef üretken değil.

Rezil herifler, ahmak herifler. 1 Gram top oynayan 1 Allah'ın kulu yok sahada. Allah şu sezonu bitirse de topu def olup gitse şu takımdan! Şu ızdırap da bitse !

Sahada ne halt ettiği belli olmayan, taraftarına bu ihaneti yapan bu takımı izlemekten utanç duyuyorum. Rezillik, ızdırap, iğrençlik.. Başka bir halt yok sahada.

Avrupada önüne gelene rezil olup 20 yaşındaki veletlere elenecekseniz, süper ligde Kasımpaşa’ya dahi üstünlük kuramayacaksanız, bir maçı bile arkamıza yaslanıp rahatça izleyemeyeceksek niçin çuvalla para harcıyorsunuz? Bu hoca, yönetim ne işe yarar? Gideceksiniz. Sizle gelecek şampiyonluk da yerin dibine batsın.

Bu takım haftalardır,hatta 2-3 aydır top oynamıyor dedikçe sürekli günlük zar zor kazanılan galibiyetlerle geçiştirilip duruldu durum.Aynısı son Fenerbahçe maçından sonrada yapıldı.Rezalet oyundan sonra puan farkını 7'e çıkardık diyen zekalar bile oldu.

Al sana 7 puan farkı.Akşama kadar 7 puan öndesin !

Sezon sonu şampiyonluk gelse bile Okan hoca ile yollar ayrılmalı.Yok antrenmanlar değişmeli,yok ekibi değişmeli falan değil.Okan hoca önümüzdeki sezonda bize aynısını yaşatacak,haftada 2 maça çıkamayıp sezon ortasında bitik hale gelen takım.O zaman neden 2 kulvar için para harcıyoruz o kadar ?

Malesef psikolojik üstünlük rakip takıma geçti.
İşleye işleye, bağıra bağıra geldiler. Kötü oynarken hakem yardımı ile geldiler. Herkes gördü ama yönetim görmedi.
Okan hoca da formsuzluğuyla malesef çanak tuttu.

Bazı şeylerin Okan Buruk'la da alakalı olduğunu düşünmüyorum, yani görmüyorum. Maçın 30.dakikasını açıp izleyin : Top Lemina'da ve önü BOMBOŞ, kimse yok. Gitse gollük atağa gideceğiz. Fakat Lemina tuhaf şekilde boş gitmek yerine ters taraftaki rakibinin üzerine oynayıp topu kaptırıyor. Rakip de ceza sahamıza giriyor gollük pozisyona.
Oyunculardaki bu salaklık, akıl tutulması ve IQ düşüklüğünün apayrı bir mevzusu var. Bunun gibi bazı şeylerin hocadan bağımsız olduğunu düşünüyorum. Fakat aylardır takımdaki her oyuncunun geriye gitmesi, atletizm olarak yerlerde sürünmesi sebebiyle başta hoca ve teknik ekip komple gönderilmelidir.

Bazı şeylerin Okan Buruk'la da alakalı olduğunu düşünmüyorum, yani görmüyorum. Maçın 30.dakikasını açıp izleyin : Top Lemina'da ve önü BOMBOŞ, kimse yok. Gitse gollük atağa gideceğiz. Fakat Lemina tuhaf şekilde boş gitmek yerine ters taraftaki rakibinin üzerine oynayıp topu kaptırıyor. Rakip de ceza sahamıza giriyor gollük pozisyona.
Oyunculardaki bu salaklık, akıl tutulması ve IQ düşüklüğünün apayrı bir mevzusu var. Bunun gibi bazı şeylerin hocadan bağımsız olduğunu düşünüyorum. Fakat aylardır takımdaki her oyuncunun geriye gitmesi, atletizm olarak yerlerde sürünmesi sebebiyle başta hoca ve teknik ekip komple gönderilmelidir.
Çünkü takımda bir sistem yok, oyuncular nereye kime pas atacağını bilmiyor bunu çalıştırmayan öğretemeyen bir hoca var. Ayrıca oyuncuların özgüvenini de düşürüyor bu durum. Kasımpaşa kadro olarak bizden kötü bir takım ama bizden daha iyi oynadılar. Davinson Sanchez 2 kişiyi çalımlayıp Osimhen'e orta açıyor. Osimhen'e orta açacak adam Davinson mudur kanatlar mıdır Sara mıdır? Kanatlarımız maç boyu ne yaptı? Sallai mesela bu adam kadar dümdüz oyuncu görmedim bu takımda. Geçmişte Kewell, Podolski, Bruma, Rodrigues, Feghouli gibi kanatları görünce Sallai aşırı yeteneksiz ve düz geliyor. Aynı şekilde Barış Alper de öyle. Ayağı iyi değil, tekniği iyi değil, karşısında fiziken üstünlük kuramayacağı bir oyuncu olunca full zarar.

Şu takımda Barış, Sallai, Mertens, Cuesta, Kaan gibi vasat ve bitik oyuncuların işinin olmadığını gördüğümüz bilmem kaçıncı maç bu.

Hakem maçın gidişatına tesir etmiştir.
5.dakika da 10 kişi kalması gereken rakip bizden puan almıştır.
Şu mesele Fenerbahçe maçında olsa kıyamet kopmuştu. Şu anda malesef kimse konuşmuyor.
Psikolojik üstünlük kurmaya devam ediyorlar.