Biraz gidip takip edelim Sylla yeniden Milano ile anlaştı.
İmoco bu manşet performansı ile finale bile kalamaz diye düşünüyorum.
Lukasik çok kötü oynadı.
Bu oyun ile ne Fedusio ne de Lukasik Galatasaray’a katkı vermez.
Milano-fb finali bizi bekliyor gibi.
Lukasik kötü'mü oynadı?
Eğer bu bir şaka değilse, belli ki ya yanlış maça bakmışsınız yada hiçbir saniyesini izlememişsiniz. Topa 8 kez temas etmiş... 6sı servis karşılama manşet ve 5 tanesi ilk pas'da sayıya dönüşmüş 2 tanesi de alan savunmasında çıkarılan top. Süreyi hesaplamadım ama ilk kez 2. set'in 20.sayısında girmiş ve görevini yapmış, 3 manşetinin 3'ü de sayıya dönüşmüş, benzer şekilde 3. setin ortalarında girmiş ve yine hatasız 3 manşetin 2 tanesi ilk pas'da sayı olmuş ve 2 kez top çıkarmış ve yerini Zhu'ya bırakmış, toplamda %83 pozitif %67 mükemmel servis karşılamış, oyunda toplam yaklaşık 10dk cıvarı kalmış ve yukarıda özetlediğim katkıyı yapmış, hücum turunda pas almadığı için hücuma çıkamamış ama çok kötü oynamış....
Gerçekten şaka gibi....
Lukasik Rzeszow maçında kötü oynadı.
Bu bilimsel bir gerçek.
Lukasik ile şampiyon mu olacağız? HAYIR.
Fedusio ile şampiyon mu olacağız? HAYIR.
Saygılarımla.
Lukasik'in Imoco'da en az 20-25 maçını izledim. Oyuncuyu senden daha iyi biliyorum. Sene başında bu takım ilk 3 yapar diyenler vardı ama ben devamlı maksimum 4.oluruz dedim ve haklı çıktım.
Fedusio+Lukasik ile ilk 3 imkansız.
Sylla gibi kaliteli, game changer oyuncu gerekli.
Ayrıca bu sene henüz ilk 4 gelmedi,daha önümüzde Beşiktaş-Eczacıbaşı-Kuzeyboru maçları var.
Bu tipler derken?
Voleybol öğren,sonra bana cevap ver beyefendi.
Lukasik’in 20 maçını izledim bu sezon.
Sadece sen voleybol biliyormuşsun gibi bana cevap verme lütfen.
Lukasik iyi oyuncu demek zorunda değilim. Zaten iyi oyuncu değil.
Sylla varken Lukasik hamlesi doğru değildir.
Ayrıca ben 2.THY maçı için yorum bile yazmadım.
Yani ilk 4 gitti dediğime yönelik argümanın doğru değil.
Sylla ile Egonu’nun aynı seviyede oyuncu olduğunu sanan birine cevap vermiyorum.
Egonu bambaşka seviyede. Winner oyuncu.
Haksız çıkınca araya hemen Egonu yazdı. Sylla ile Egonu aynı maaşı mı alıyor?
Voleybol öğren.
Boskovic parasına biz takım kuruyoruz.
Sylla gibi kaliteli oyuncular ile fark yaratılır,Fedusio ile değil.
Lukasik’i beğenmek zorunda mıyım?
İyi olan oyuncuya iyi,kötü olan oyuncuya kötü diyorum.
Lukasik fark yaratmaz ama Sylla fark yaratır.
Fedusio ile şampiyon oluruz diyen birinin voleybol yorumlarını dikkate almıyorum.
Haklısın, tartışma bitti, ben kazandım.
Teşekkürler.
Bak yine konuyu değiştirdin.
Beyefendi voleybol maçı izlemediğim gün yoktur.
Sylla varken Lukasik transferi beni mutlu etmedi.
Sevgili Muhammed Ali Korkmaz,1-Lukasik GS seviyesinde değil.
2-Sylla Milano ile sözleşme uzatmadı.
3-Sylla varken,Lukasik hamlesi yanlıştır.
4-Kaynak belirtmeden uydurma transfer haberleri vermeyiniz.
5-GS vasata alışmaz. Bugün Lukasik övenler,dün Anthi ile GS kesin şampiyon olur diyordu.
6-Egonu ve Boskovic’in aldığı maaş Sylla ile aynı seviyede değildir.
7-Orta oyuncu olarak Beyza,pasör çaprazı olarak Antrapova gelmelidir diye düşünüyorum.
8-İtalya liginden SYLLA gelirse takım baya seviye atlar diye düşünüyorum.
Bunları da yazdın ya....1-Sylla ve Egonu karşılaştırmasını ben yapmadım. Sylla’nın smaçör,Egonu’nun pasör çaprazı olduğunu herkes biliyor. Ben Sylla ve Egonu’nun maaş farkını söyledim sadece.
2-Haksız çıkınca bilimsel veriler ortaya koymadan yorumlarıma boş laflar demek bana komik geliyor.
3-GS vasata alışmaz. Bunu bilmiyorsanız GS vizyonu hakkında bilginiz yok demektir.
4-Lukasik’in son maçtaki kötü performansı ve bu sene Santarelli’nin çok az şans vermesi dediğimi ispatlıyor.
5-Ayrıca sizin gibi düşünmeyen kişilere sen GS’li değilsin demek bana yine komik gelen bir yorum olmuş.
6-Sylla henüz Milano ile sözleşme uzatmadı. İyi araştırınız.