2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

1-Lukasik GS seviyesinde değil.
2-Sylla Milano ile sözleşme uzatmadı.
3-Sylla varken,Lukasik hamlesi yanlıştır.
4-Kaynak belirtmeden uydurma transfer haberleri vermeyiniz.
5-GS vasata alışmaz. Bugün Lukasik övenler,dün Anthi ile GS kesin şampiyon olur diyordu.
6-Egonu ve Boskovic’in aldığı maaş Sylla ile aynı seviyede değildir.
7-Orta oyuncu olarak Beyza,pasör çaprazı olarak Antrapova gelmelidir diye düşünüyorum.
8-İtalya liginden SYLLA gelirse takım baya seviye atlar diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
eski mesajlara gidip attığım bütün kaynaklara bakabilirsin uzunlamasına konuştuk zaten. Voleybol’u çok takip ediyorsun ya hani İtalyan gazetelerine çok bakıyordun hiç bakmamışsın sanırım. Yalan yanlış bilgi sadece sana yakışır.

Olmıyacak bir transferi bu kadar konuşman o kadar komik ki. Arkadaşlar ben yeni tartışma konusu başlatıyorum. Boskovice yeni bonservis verip neden Vakıf dan almıyoruz. Biraz da bunu konuşalım o zaman.

Ama bir tane daha yabancı smaçör şart Fedusio 4. smaçör için çok yeterli ama 3. smaçör için de yetersiz.İlkin Lukasik ikisinden biri aksayınca oyuna giren isim Feduiso olmamalı Buijs adı geçiyordu umarım oda biter.Ya da İtalyadan Simon Lee tarzı bir isim 3. smaçör olarak yakışır.

İmoco bu manşet performansı ile finale bile kalamaz diye düşünüyorum.
Lukasik çok kötü oynadı.
Bu oyun ile ne Fedusio ne de Lukasik Galatasaray’a katkı vermez.
Milano-fb finali bizi bekliyor gibi.
Lukasik kötü'mü oynadı?o_O
Eğer bu bir şaka değilse, belli ki ya yanlış maça bakmışsınız yada hiçbir saniyesini izlememişsiniz. Topa 8 kez temas etmiş... 6sı servis karşılama manşet ve 5 tanesi ilk pas'da sayıya dönüşmüş 2 tanesi de alan savunmasında çıkarılan top. Süreyi hesaplamadım ama ilk kez 2. set'in 20.sayısında girmiş ve görevini yapmış, 3 manşetinin 3'ü de sayıya dönüşmüş, benzer şekilde 3. setin ortalarında girmiş ve yine hatasız 3 manşetin 2 tanesi ilk pas'da sayı olmuş ve 2 kez top çıkarmış ve yerini Zhu'ya bırakmış, toplamda %83 pozitif %67 mükemmel servis karşılamış, oyunda toplam yaklaşık 10dk cıvarı kalmış ve yukarıda özetlediğim katkıyı yapmış, hücum turunda pas almadığı için hücuma çıkamamış ama çok kötü oynamış....
Gerçekten şaka gibi....
Lukasik Rzeszow maçında kötü oynadı.
Bu bilimsel bir gerçek.

Lukasik ile şampiyon mu olacağız? HAYIR.
Fedusio ile şampiyon mu olacağız? HAYIR.
Saygılarımla.
Lukasik'in Imoco'da en az 20-25 maçını izledim. Oyuncuyu senden daha iyi biliyorum. Sene başında bu takım ilk 3 yapar diyenler vardı ama ben devamlı maksimum 4.oluruz dedim ve haklı çıktım.
Fedusio+Lukasik ile ilk 3 imkansız.
Sylla gibi kaliteli, game changer oyuncu gerekli.
Ayrıca bu sene henüz ilk 4 gelmedi,daha önümüzde Beşiktaş-Eczacıbaşı-Kuzeyboru maçları var.
Bu tipler derken?
Voleybol öğren,sonra bana cevap ver beyefendi.
Lukasik’in 20 maçını izledim bu sezon.
Sadece sen voleybol biliyormuşsun gibi bana cevap verme lütfen.
Lukasik iyi oyuncu demek zorunda değilim. Zaten iyi oyuncu değil.
Sylla varken Lukasik hamlesi doğru değildir.
Ayrıca ben 2.THY maçı için yorum bile yazmadım.😂
Yani ilk 4 gitti dediğime yönelik argümanın doğru değil.

Sylla ile Egonu’nun aynı seviyede oyuncu olduğunu sanan birine cevap vermiyorum.
Egonu bambaşka seviyede. Winner oyuncu.
Haksız çıkınca araya hemen Egonu yazdı. Sylla ile Egonu aynı maaşı mı alıyor?😂
Voleybol öğren.

Boskovic parasına biz takım kuruyoruz.
Sylla gibi kaliteli oyuncular ile fark yaratılır,Fedusio ile değil.
Lukasik’i beğenmek zorunda mıyım?
İyi olan oyuncuya iyi,kötü olan oyuncuya kötü diyorum.
Lukasik fark yaratmaz ama Sylla fark yaratır.

Fedusio ile şampiyon oluruz diyen birinin voleybol yorumlarını dikkate almıyorum.
Haklısın, tartışma bitti, ben kazandım.
Teşekkürler.
Bak yine konuyu değiştirdin.😂
Beyefendi voleybol maçı izlemediğim gün yoktur.
Sylla varken Lukasik transferi beni mutlu etmedi.

1-Lukasik GS seviyesinde değil.
2-Sylla Milano ile sözleşme uzatmadı.
3-Sylla varken,Lukasik hamlesi yanlıştır.
4-Kaynak belirtmeden uydurma transfer haberleri vermeyiniz.

5-GS vasata alışmaz. Bugün Lukasik övenler,dün Anthi ile GS kesin şampiyon olur diyordu.
6-Egonu ve Boskovic’in aldığı maaş Sylla ile aynı seviyede değildir.
7-Orta oyuncu olarak Beyza,pasör çaprazı olarak Antrapova gelmelidir diye düşünüyorum.
8-İtalya liginden SYLLA gelirse takım baya seviye atlar diye düşünüyorum.
Sevgili Muhammed Ali Korkmaz,
Zaman zaman çatışan fikirlerimiz olmasına rağmen, sizi çoğunlukla saygılı ve aklı başında, ne dediğini bilen birisi olarak tanımlayabilirdim ama özellikle bu son fikir ve ısrarlarınız sonucu ne yazık ki çok olumlu konuşamayacağım.
1- Halil bey ile, transferi olası Fedusio ve Lukasik ile ilgili Rzeszov Conegliano maçı üzerinden değerlendirme yaparken araya siz girdiniz. Hoşgeldiniz sefa getirdiniz. Görüş ve düşünce, eğer temel bilgi ve gerekçelere dayanıyorsa, bunlar tartışmaya zenginlik katar ama iddia hiçbir doğru bilgi ve gerçekliğe dayanmıyorsa, boş laf'dan öteye gitmiyor.
2- Bu boş laflar, daha da ileri gidilerek ısrarla sürdürülür ve bunlar bilimsel gerçek diyerek hiçbir veriye dayanmadan sürdürülürse, tümü artık saçmalamaya döner. Halil bey'e verdiğiniz yanıtların önemli bir kısmını alt alta koydum. Saçmalık boyunutunu da mavi ile renklendirdim. Diğerleri yorum yapmaya bile değmez.
3- Daha henüz kaç maçını izlediğinize karar verememişken ve son maçındaki verilere yanıt verememişken bu ısrarı sürdürmek, saçmalamayı başka bir evreye taşıyor. 1 maç için bile doğru değerlendirme yapamazken 20 maç 25 maç yada 100 maç izleseniz ne yazar.
4- Sylla Egonu karşılaştırması yapıp, Egonu'yu başka seviye olarak tanımlamak bile traji komik ve voleybol bilgi ve gerçekliğinden uzak bir değerlendirme... Sylla smaçör Egonu ise Pasör Çaprazı ve görev ve sorumlulukları çok farklı iki pozisyonda oynayan oyunculardır.
5- Elbette kimse, kimseyi beğenmek zorunda değil ve iyiye iyi kötüye kötü diyebilir ama iyi ile kötüyü ayırt edebilmek için iyinin yada kötünün ne olduğunu temel kriterlere dayandırmak zorundadır ve ne yazık ki bunların hiçbirisini sizde göremedim.
6- Sylla transferi ne yazık ki olmadı ve buna en çok üzülen taraftarlardan sadece birisiyim. Hal böyle iken, sizin ısrarla Sylla sayıklamanız, konuyu gerçekliğinden saptırma çabasından başka birşey değil. Sylla varken neden Lukasik demeye getiriyorsunuz ki, bunun yanıtı Sylla yok ve bunu ya maksatlı yapıyorsunuz yada hiçbirşeyden haberiniz yok. Sylla'yı kulübü bırakmadı. Bu kadar net.
7- Sylla transferi ile ilgili kaynak arıyorsanız aşağdaki linkleri tıklamanız yeter. An itibarı ile Vero Volley Milano 2025 -26 kadrosu oyuncuları; Alessia Orro, Paola Egonu, Elena Pietrini, Miriam Sylla ve Anna Danesi'den oluşuyor. Yeni transferler ve diğer uzatılan sözleşmeler de buna eklenecek.

Hem voleybol bilginizi artıracak bilimsel makaleleri ve transfer haberlerini daha da yakından takip etmenizi, hem de daha da çok maç izleyerek bu yöndeki bilginizi daha da artırmanızı öneririm hatta imkan olursa, amatörce de olsa, bir voleybol sahasında, topla biraz zaman geçirmenizi salık veririm...

Yineleme ihtiyacı duyuyorum. Eğer olursa, Lukasik ve Buijs transferleri, takımımıza kesinlikle seviye atlatır.

Ne yazık ki taraftar yada taraftar görünümlü kişiler tarafından Galatasarayımızdan daha fazla saldırıya uğrayan yada yersiz eleştirilmeye çalışılan bir başka kulüp yok...

1-Sylla ve Egonu karşılaştırmasını ben yapmadım. Sylla’nın smaçör,Egonu’nun pasör çaprazı olduğunu herkes biliyor. Ben Sylla ve Egonu’nun maaş farkını söyledim sadece.
2-Haksız çıkınca bilimsel veriler ortaya koymadan yorumlarıma boş laflar demek bana komik geliyor.
3-GS vasata alışmaz. Bunu bilmiyorsanız GS vizyonu hakkında bilginiz yok demektir.
4-Lukasik’in son maçtaki kötü performansı ve bu sene Santarelli’nin çok az şans vermesi dediğimi ispatlıyor.
5-Ayrıca sizin gibi düşünmeyen kişilere sen GS’li değilsin demek bana yine komik gelen bir yorum olmuş.
6-Sylla henüz Milano ile sözleşme uzatmadı. İyi araştırınız.

Mete bey boşuna yorulmuşsunuz ben baktım karşımda ki kişi boş daha fazla uzatmadan kestim zaten size de aynen demeyi öneririm. Yalan haberden daha 2 hafta önce ceza almış birinin haberlerini takmak hatta.Aynen deyip geçmenizi öneririm.

Lazareva alınabilecek uçuk kaçık maliyetleri olmayan bir oyuncu Groblena yerine neden alınmaz mesela. Ama önceden de Bahçelievler’i piyon olarak kullanıyor oraya gitmeyecek demiştim. Bir an ortalığı aleve verdi her taraftar grubu bu kızı nasıl kaçırırsınız dedi değerini çok yükselti. Seneye 300 alacaksa bu sene 500-600 alır bu menajerlik oyunuyla.

1-Sylla ve Egonu karşılaştırmasını ben yapmadım. Sylla’nın smaçör,Egonu’nun pasör çaprazı olduğunu herkes biliyor. Ben Sylla ve Egonu’nun maaş farkını söyledim sadece.
2-Haksız çıkınca bilimsel veriler ortaya koymadan yorumlarıma boş laflar demek bana komik geliyor.
3-GS vasata alışmaz. Bunu bilmiyorsanız GS vizyonu hakkında bilginiz yok demektir.
4-Lukasik’in son maçtaki kötü performansı ve bu sene Santarelli’nin çok az şans vermesi dediğimi ispatlıyor.
5-Ayrıca sizin gibi düşünmeyen kişilere sen GS’li değilsin demek bana yine komik gelen bir yorum olmuş.
6-Sylla henüz Milano ile sözleşme uzatmadı. İyi araştırınız.
Bunları da yazdın ya....
Bilimsel veri ortaya koymadan boş laf diyormuşum ya.... Bu forumda hemen hemen her paylaşımımın veriye dayalı olduğu bilinmesine ve bilmene rağmen... Rzeszov maçında, paylaşmış olduğum Lukasik verilerinin neresi yanlış, söyle de herkesin malumu olsun... Kız, Santanın verdiği her görevi hakkı ile yapmış ve yerini Zhu Ting'e bırakmış. Hala boş konuşuyorsun ve gerçekten ya maksatlısın yada voleybol ile ilgili hiçbirşey bilmiyorsun.

Yaşını başını bilmiyorum ama muhtemelen baban yaşındaki birisine de GS vizyonu satmaya kalkıyorsun ya... Hadi canım sende. Daha da kabalaşmak istemiyorum...

Önceki yorumlarında, takımımız hala 4.lüğü garantilemedi derken, neredeyse bir talihsizlik sonucu kaçırırsa, buna çok sevinecekmişsin gibi bir izlenim alıyorum. Çünkü muhtemelen yine oyuncularımıza saldırmak için yeni bir fırsat ortaya çıkacak...

Sana son lafım.... Tabeee efendim.... Aras Kargo.