Az önce farkettim. ArzuBLGS isimli trol, Galatasaray Voleybol hesabında paylaşılan, dünkü maçtan kareler yorumları kısmında beni tehdit etmiş
Korkudan ödüm patladı, ne yapacağımı bilemedim
Bak trol, sen iyice kafayı sıyırmışsın. Kendi çöplüğünde ne halt yersen ye ama burayı da kirletmeye kalkma. Belli ki, senin İlkin, Bihter, hatta Alexia ve/veya Hernandez'le kişisel hesapların var ve her yorumunda, başta İlkin olmak üzere bu şahıslara saldırmayı marifet bellemişsin. Kimsin nesin bilmiyorum, bilmek de istemiyorum. Bu kişilerle ilgili hesabın nedir bilmiyorum onu da bilmek istemiyorum ama belli ki özel hayatta, herhangi bir nedenle bir şekilde terslenmişsin veya kulüp içinde farklı bir branşda veya kulübün farklı bir ortamında bu kişilerle çıkarlarına ters düşen birşeyler yaşamışsın, yada belli bir dönemde hayal kırıklığına uğramış, eski bir takım arkadaşısın. Eğer bunların hiçbirisi değilse, acil olarak bir psikoloğa görünmen yada götürülmen gerekir çünkü içindeki nefretle, ileride bu kişilere maddi zarar da verebilirsin.
Biraz daha araştırayım dedim. O kadar özgüvenli bir şekilde, neredeyse takımı kendisinin kurduğunu, Yasemin Güveli'nin Galatasaray'a kazandırılması için aracılık ettiğini iddia ediyor ki, bu kafa ve nefretle hangi yönetici ile konuşmuş, bu kafayı hangi Galatasaray yöneticisi kaale almış. Bu da hiç ciddiye alınacak bir iddia değil. Bu trol, o kadar çıldırmış ve ipin ucunu kaçırmış ki, bu bakış açısı ile, hocasından ve oyuncularından nefret ettiği bir takıma, Yasemin'i kazandırdığını yada yardımcı olduğunu iddia ederek, aslında Yasemin'e bilerek ve isteyerek kötülük yapmış. Kendi kendisi ile çelişiyor. Tabii ki bu iddia ile sözü, bakın ben bu camianın içerisindeyim ve istediğimi yaptıracak güce sahibim demeye getiriyor.
Süregelen bu davranış biçimlerine bakarak, bu ve bunun gibi kişilerin, başta 'Yıkıcı Davranış Bozukluğu' olmak üzere 'Şizofreni' ve/veya 'Bipolar Bozukluk' ve/veya birbirini tekikleyen bozukluklar yaşaması yüksek düzeyde olasıdır.
Önceden de bu forumda uyarmıştım. Gerek Galatasaray'ın resmi X hesaplarında, gerekse forumlarda, yada diğer sosyal medya mecralarında bu tür hesap ve kullanıcılara dikkat edilmeli, takımımız, oyuncularımız veya yönetimle ilgili maksatlı ve sürekli negatif ve hatta aşağılamaya varan sözde yorum yapan kullanıcı ve/veya hesaplar uyarılmalı, devam edilmesi halinde de Galatasarayımıza ait sayfalardan engellenmelidir.
Bu forum yüneticilerine (ki henüz o safhada değiliz), ve Galatasarayımıza ait diğer tüm sosyal medya hesaplarındaki yöneticilerimize bir kez daha hatırlatma ve çağırımdır. Eleştiriye evet, tartışmaya evet ama özellikle oyuncularımız, hocamız ve yöneticilerimizle ilgili,
maksatlı, aşağılayıcı ve hakarete varan yorumlara hayır.
Herkes, herkese karşı saygı göstermeli ki saygı görsün.